En iyi yatırım aracı

Merhaba aslinda damlaya damlaya göl oluyor gercekten. Ben de birikim yapmak isteyip yapamayanlardanim. Fakat bir uygulama cikti karşıma ... diye belki biliyosunuzdur. ... yukleyip uye oldum ordan reklam izleyip para kazaniyorim. Kazandigim paralari da biriktirecegim insallah. Eger sizde uye olmak isterseniz benim referans numaramla uye olabilirsiniz. Bir referansla uyr oldugunuzda sizede bir referans numarasi veriliyor ve bi baskasi da sizin numaranizla uye oldugunda onun izledigi reklamdan siz de para kazaniyorsunuz. Benim referans no:
:) Şaka mı bu.... Her ay 2000 TL yatiyor mu bankaya bari

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, döviz sürekli yükseliyor. Yakın vadede bozacak bir ihtiyacınız yoksa tarihi vs si belli, döviz alın kenara atılabilir. Dolar kurlarına şöyle bir bakalım;

Kasım 2017 3,80 bandı
Nisa'n 2018 4,05 bandı
3 Ağustos 5,05
30 Ağustos 6,05
8 ekim 6,15

Bu kura bakıp tepetaklak Döviz kurunun yerlere düşeceğini düşünmek çok ilginç...

Kırılgan ekonomimizde bir açıklamayla yerle yeksan olan piyasalarda TL de kalmak birikimi ne acıdır öldürüyor. Zaten sizdeki bendeki oluşacak küçük dövizlerde piyasada dolar artmıyor merak etmeyin.

Veya yüklü TL mevduatı olana bankalar yüksek faiz veriyor devlet de TL mevduatlarda Allah bana vergiyi baya bir düşürdü birikiminizin değerini belki koruyabilir.

EUR veya USD birikimleri bu yönde yapmak daha uzun vadede birikimin değer kaybetmesini engelliyor. Ya da sepet yaparsınız biraz altın biraz döviz herhangi birindeki dalgalanma tüm birikiminizi etkilemez.

Yatırım tavsiyesi değildir, kişisel görüşlerimdir.

Yatırım yapmayın saklayın .Altın ,dolar euro vs hepsi tavan yaptı birden düşüşe geçer zarar edersiniz

Ekonomi şu an enflasyonla boğuşurken paranın yastık altında değer kaybetmesi de çok cazip değil bence. Bana sorarsanız şu anda en iyi yatırım aracı kur farkı da ortadayken yurt dışında emlak yatırımı olurdu. Özellikle Almanya'da emlak piyasası her geçen gün değerleniyor, ev fiyatları artıyor. Bkz:

Brexit sonrası da Euro'nun para piyasalarına fark atacağını bekliyorum. Almanya, Yunanistan ve Kıbrıs, Almanya'dan sonraki seçeneklerim olurdu.

Slm kızlar ...bugün borsaya gittim
...hatırlı abilerimle hosbes ettim.tüyoları kaptım .altın epey çıkacak ...ata lira 1700leri geçecek ...altın borçluları biran önce borcunu ödemeye baksın
elinizdekini avcunuzdakini altına yatırın paranıza para katın inşallah ......sonrada hosbess e bol bol hayır duası edin ....

Slm kızlar ...bugün borsaya gittim
...hatırlı abilerimle hosbes ettim.tüyoları kaptım .altın epey çıkacak ...ata lira 1700leri geçecek ...altın borçluları biran önce borcunu ödemeye baksın
elinizdekini avcunuzdakini altına yatırın paranıza para katın inşallah ......sonrada hosbess e bol bol hayır duası edin ....
Ben de bunu duymuştum ama nasıl anlıyorlar bilemiyorum. Belki sadece dışardan takip ettiğim için anlamiyorumdur. Siz de söylediğinizi göre ben de altın alayım o zaman

Herkes parasını faize koyuyor. Siz de bence bi bakın.

Hatta sevgili gugilda aradım yüzde 23 faiz veren bankalar varmış. Bence altın maltın boş bu aralar sizde bakın mesela

X