- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Şuan da altın yapmak akıl karı mı blmiyorum. Birikiminizi ne yaparak değerlendiriyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var etrafımda evlendiğinden beri gezmeyen kıyafet almayan para biriktiren meselaBiriktirebilen var mı acaba, diye sorsak önce?
Yaşamayı nefes almak ve aç kalmayacak kadar yemekle sınırlandırıp, para istiflemek.Var etrafımda evlendiğinden beri gezmeyen kıyafet almayan para biriktiren mesela
Var etrafımda evlendiğinden beri gezmeyen kıyafet almayan para biriktiren mesela
Tavan yaptığına emin misin? Bunların artık yukselmeyecegini düşünmek çok fantastik bir senaryo. Son 2-3 yıl dolar grafiklerini incelersen, hep artış seyretmiş, minik düşüşlerden sonra daha da çok artmış. Ekonomide buna sıçrama etkisi deniyor, ne zaman düşerse daha yükseğe sıçramis. Bu dönemde o düşüşü yakalayıp dolar alarak sonra siçradiginda oldukça kar etmek mümkün. Yatırımcılar o şekilde kazanıyor.Yatırım yapmayın saklayın .Altın ,dolar euro vs hepsi tavan yaptı birden düşüşe geçer zarar edersiniz
Arkadaşlar 1 saat bile TL olarak kalmayın saçmalıyorsunuz. Şöyle düşün misal, şimdi domates kilosu 4 TL, haftaya 4.25 oldu, 1 ay sonra 4.75 2 ay sonra bakıyorsun 6 tl. Ve sen saf saf 2 aydır TL kalıyorsun. Gitgide o parayla yediğin domates eridi bitti gittiSuan ben de ne yapacagimi bilmiyorum tl olarak kalayim diyorum ama boyle de harciyorum, gerci her ay kenara attigim paraya yeni bir ihtiyac doguyor ama neyse
Dogru diyorsunuz aslinsa cok.onemsemedigim icin boyle oldu arastirmadim ama bakalim altina cevirirm buyuk ihtimalArkadaşlar 1 saat bile TL olarak kalmayın saçmalıyorsunuz. Şöyle düşün misal, şimdi domates kilosu 4 TL, haftaya 4.25 oldu, 1 ay sonra 4.75 2 ay sonra bakıyorsun 6 tl. Ve sen saf saf 2 aydır TL kalıyorsun. Gitgide o parayla yediğin domates eridi bitti gitti
Altında zarar etme ihtimali çok düşük. Gayet mantıklı bence. Bak mesela 3 hafta önce bi arkadaşa 225 TL gram altın aldik, bugün 241 TL olmusDogru diyorsunuz aslinsa cok.onemsemedigim icin boyle oldu arastirmadim ama bakalim altina cevirirm buyuk ihtimal
Bana saldırmak yerine konu sahibine yardımcı olun bu bilgilerinizle ben kendi düşüncemi yazdımTavan yaptığına emin misin? Bunların artık yukselmeyecegini düşünmek çok fantastik bir senaryo. Son 2-3 yıl dolar grafiklerini incelersen, hep artış seyretmiş, minik düşüşlerden sonra daha da çok artmış. Ekonomide buna sıçrama etkisi deniyor, ne zaman düşerse daha yükseğe sıçramis. Bu dönemde o düşüşü yakalayıp dolar alarak sonra siçradiginda oldukça kar etmek mümkün. Yatırımcılar o şekilde kazanıyor.