En iyi yatırım aracı

Yatırım yapmayın saklayın .Altın ,dolar euro vs hepsi tavan yaptı birden düşüşe geçer zarar edersiniz

Var etrafımda evlendiğinden beri gezmeyen kıyafet almayan para biriktiren mesela
Yaşamayı nefes almak ve aç kalmayacak kadar yemekle sınırlandırıp, para istiflemek.
Onun adı birikim değil de neyse...
Ha ihtiyaçlarını karşılayıp, kendilerini çalışmalarının sonucunda ödüllendirebileceği bir iki lüksünü gerçekleştirip hala para arttırabilene de şapka çıkarırım, Allah bereket versin.

Var etrafımda evlendiğinden beri gezmeyen kıyafet almayan para biriktiren mesela

Kıyafet almamak mantıklı geliyor. Gezmek eylemini de avm gezmek gibi algılıyorsa tanıdıklarınız bu da mantıklı. Biriktirilebilir.

Ben altın alıyorum. Maaşım yattı az önce. Kocam dur elleme diyor

En az 2 yillik bozdurmayi dusunmedigim icin ve dolar genelde dusen bir para birimi olmadigi icin Doları takip ediyorum iyi bir alım seviyesini gördüğüm anda yapıştırıyorum $a...
dün mesela 6.05ler alım seviyesiydi benim için $da ve bir miktar daha aldım.
Uzun vade icin Altın almayida düşünüyorum düşüşede gecti dun ve bugun aslinda ama daha iyi bir alım seviyesi vermeli.mesela benim için 200tl bandı kirilirsa aşağı yönlü gider 190 185 civarına inerse altında düşünebiliriM.
ama bir miktar tl de de kalinmali.

Suan ben de ne yapacagimi bilmiyorum tl olarak kalayim diyorum ama boyle de harciyorum, gerci her ay kenara attigim paraya yeni bir ihtiyac doguyor ama neyse

Yatırım yapmayın saklayın .Altın ,dolar euro vs hepsi tavan yaptı birden düşüşe geçer zarar edersiniz
Tavan yaptığına emin misin? Bunların artık yukselmeyecegini düşünmek çok fantastik bir senaryo. Son 2-3 yıl dolar grafiklerini incelersen, hep artış seyretmiş, minik düşüşlerden sonra daha da çok artmış. Ekonomide buna sıçrama etkisi deniyor, ne zaman düşerse daha yükseğe sıçramis. Bu dönemde o düşüşü yakalayıp dolar alarak sonra siçradiginda oldukça kar etmek mümkün. Yatırımcılar o şekilde kazanıyor.

Suan ben de ne yapacagimi bilmiyorum tl olarak kalayim diyorum ama boyle de harciyorum, gerci her ay kenara attigim paraya yeni bir ihtiyac doguyor ama neyse
Arkadaşlar 1 saat bile TL olarak kalmayın saçmalıyorsunuz. Şöyle düşün misal, şimdi domates kilosu 4 TL, haftaya 4.25 oldu, 1 ay sonra 4.75 2 ay sonra bakıyorsun 6 tl. Ve sen saf saf 2 aydır TL kalıyorsun. Gitgide o parayla yediğin domates eridi bitti gitti

Arkadaşlar 1 saat bile TL olarak kalmayın saçmalıyorsunuz. Şöyle düşün misal, şimdi domates kilosu 4 TL, haftaya 4.25 oldu, 1 ay sonra 4.75 2 ay sonra bakıyorsun 6 tl. Ve sen saf saf 2 aydır TL kalıyorsun. Gitgide o parayla yediğin domates eridi bitti gitti
Dogru diyorsunuz aslinsa cok.onemsemedigim icin boyle oldu arastirmadim ama bakalim altina cevirirm buyuk ihtimal

Tavan yaptığına emin misin? Bunların artık yukselmeyecegini düşünmek çok fantastik bir senaryo. Son 2-3 yıl dolar grafiklerini incelersen, hep artış seyretmiş, minik düşüşlerden sonra daha da çok artmış. Ekonomide buna sıçrama etkisi deniyor, ne zaman düşerse daha yükseğe sıçramis. Bu dönemde o düşüşü yakalayıp dolar alarak sonra siçradiginda oldukça kar etmek mümkün. Yatırımcılar o şekilde kazanıyor.
Bana saldırmak yerine konu sahibine yardımcı olun bu bilgilerinizle:KK20: ben kendi düşüncemi yazdım :işsiz:

Selam
Ben elime geçtikçe altın almaya başladım
Acil bir ihtiyaç olmadıkça bozdurmak niyetinde değilim o yüzden şimdi düşse de ne de olsa sonra artar
Ülkemiz birden zenginleşmeyeceğine göre biraz düşer sonra yine artış olur bence
Ben de böyle değerlendirmeye karar verdim

Suan altin alinacak gibi degil.
Ama uzun vadeli alinca cok kazandiran bir yatirim aracidir.
Benim olan altimin degeri 3 'e katlandi.
Bana kazandirdi yani.
Zamaninda almistim.

Suan ne alinir bende muallaktayim.

Merhaba aslinda damlaya damlaya göl oluyor gercekten. Ben de birikim yapmak isteyip yapamayanlardanim. Fakat bir uygulama cikti karşıma ... diye belki biliyosunuzdur. ... yukleyip uye oldum ordan reklam izleyip para kazaniyorim. Kazandigim paralari da biriktirecegim insallah. Eger sizde uye olmak isterseniz benim referans numaramla uye olabilirsiniz. Bir referansla uyr oldugunuzda sizede bir referans numarasi veriliyor ve bi baskasi da sizin numaranizla uye oldugunda onun izledigi reklamdan siz de para kazaniyorsunuz. Benim referans no:

Son düzenleyen: Moderatör:
X