- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Meybilin nimyork denediniz mi?
Lash sensational maksarası hala denemediyseniz deneyin. Ben memnun kalmayan görmedim.
Ya o çok da zor çıkan bir şey aslında. Islak gibi ama hemen kuruyor bence. Sizde hangisi var?lash sensational denedim ama çok ıslak yapısı vardı onunda o yüzden beğenmedim bir kere kullandım kenarda duruyor maalesef. Waterproof olanı değildi ama
Bende bunu kullandım hepYa o çok da zor çıkan bir şey aslında. Islak gibi ama hemen kuruyor bence. Sizde hangisi var?
Şunu çok kullandım.
Bamby eyes denedim waterproof olanını ve evet çok beğendim ıslaklık vs olmadı. Umarım diğerleride öyledirLoreal'in maskaraları iyi bakabilirsiniz. Ben daha önce maxfactor maybellline kullandım her iki maskara da çöp çünkü alerji yaptı. Alerji yapmayan sadece loreal oldu ondan devam etmek zorundayım...
İşte benim kirpiklerim çok ince oldukları için waterproof kullanıyorum evet zor çıkıyor ama onun için bende yağlı makyaj çıkarıcı kullanıyorum. Evet bende bunu kullandım ama dediğim gibi o da çok ıslak bir yapı bıraktı kirpiklerimde, belki lashsensationel waterproof kullansam memnun kalırım.Ya o çok da zor çıkan bir şey aslında. Islak gibi ama hemen kuruyor bence. Sizde hangisi var?
Şunu çok kullandım.
Dediğim gibi bunuda denedim ama hacim vermedi ve çok ıslakdı rimelim yapısıBende bunu kullandım hep
Bundan al bence de konu sahibi
Çok şaşırdım o kadar kullandım ve bundan sonra aldığım rimel markaları ıslak geldi bana da .Dediğim gibi bunuda denedim ama hacim vermedi ve çok ıslakdı rimelim yapısı
Liftingden memnun musunuz? Etkisi bittikten sonra kirpikleriniz çok güçsüz olmuyor mu?Çok şaşırdım o kadar kullandım ve bundan sonra aldığım rimel markaları ıslak geldi bana da .
Gerçi artık kirpik lifting yaptırıyorum rimelle ugrasmiyorum
Asla güçsüz olmuyor ama yaptiedigin yer o kadar önemli kiLiftingden memnun musunuz? Etkisi bittikten sonra kirpikleriniz çok güçsüz olmuyor mu?
Benim yaşadığım yerde yapan yer var ama iyi mi kötü mü bilemedim, görsel atsam size yaptığı liftingleri anlar mısınız acaba iyi yapıp yapmadığını?Asla gAsla güçsüz olmuyor ama yaptiedigin yer o kadar önemli ki
Ben bikac defa yaptırdım çok güzeldi ( kötü görünümlü ama bayağı iş yapan bir dükkanda)
Bu ay ise geçen hafta cooook ünlü biyere yaptırdım
Sağ kirpiklerim daha zayıf sol kirpiklerim daha kıvrık oldu
Berbat yaptılar anlayacağın
Ama rimel sürüyorum bu ay yaptirdigim kötü oldu diye.assssiri güzel oluyor rimelleyince.
Gerçekten yaptıracağınız yer o kadar önemli ki..
Ve bence muhakkak yaptırın
Ben yüz TL ye yaptırıyorum bu arada .
Keratin lifting
Evet atın lütfenBenim yaşadığım yerde yapan yer var ama iyi mi kötü mü bilemedim, görsel atsam size yaptığı liftingleri anlar mısınız acaba iyi yapıp yapmadığını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?