En iyi sut arttirici cay hangisi?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
Bir cok marka var piyasaya da peki size iyi gelen en yuksek sonuc veren cay hangisi???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gaz yapmiyormu canim humana bebege?

Yoook aksine rezene de var içinde gaz sorunu yaşamıyoruz biz 2 aydır düzenli kullanıyorum ben günde 2 bardak. Bir güzel çıkarıyo gazını da. Bebişin kaç aylık senin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haftaya 5 aylik olucaz inşallah dogumdan itibaren kullandım humana asiri gazli bi bebekti hala geceleri sancimiz tutuyo humana yapiyodur diyen cok oldu birakmak zorunda kaldim
Bitkisel damla kullaniyorum bi kac aydır ama cok pahali 6 ayda anne cayina gecmek istiyorum
Fakat hangisi bilemedim !!!

Kesinlikle milk tea naturpy ben çok faydasını gördüm. Diğerleri hiç o kadar etki etmedi tavsiye ederim bende tavsiyele denedim ve çok dua ettim söyleyene bol şans cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben doğduğumda annemin sütü yokmuş. biraz garip ama açık şekerli çayla kaymaklı bisküvi yermiş.çok sütüm olurdu der.

Mutlaka arastircam canim cok tesekkurler

Ben doğduğumda annemin sütü yokmuş. biraz garip ama açık şekerli çayla kaymaklı bisküvi yermiş.çok sütüm olurdu der.

Aa bu kadar basitmi yani..
Cayida hic sevmemkii
Deneriz onuda saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…