En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

herkese iyi akşamlar lezzet dostları. diyetisyene başladım. sağlıksal problemleri de getiriyordu kilocuklar. size bol bol salata vs tarifi veririm artık.

kızlar bi süreliğine yokum pcde ama fırsat buldukça ğirip bakacam gönderdiğiniz yeni tariflere...kendinize ii bakın beni özleyin .)))))))
özledim bilem royalciim

kızlar bi süreliğine yokum pcde ama fırsat buldukça ğirip bakacam gönderdiğiniz yeni tariflere...kendinize ii bakın beni özleyin .)))))))
kendine iyi bak ablacığım, özletme çok da birkaç gün sonra gel topiğimize emii aklinialirimsmile tatlı kızına ve sana kocaman öpücükler opuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlar lezzet dostları. diyetisyene başladım. sağlıksal problemleri de getiriyordu kilocuklar. size bol bol salata vs tarifi veririm artık.

ahh canım hiç sorma kilo derdini,bende kilo almaya başladım mafoldumben diyet ve salata tariflerini de paylaşırsan mutlu olurum şekerim.bende yaza incecik girmek istiyorum ve bu pazartesi kessssiiin diyete başlıyorum.

günaydın bu arada herkeseeee

sevgılı moonserose; fırın posetını kesınlıkle onerırım yaglı olmuyor ve tadı guzel oluyor ben tavugu ıcını doldurmadanda fırın posetıne koyuyorum yanına patatesle bırlıkte yada tzvuk butlarını etlerı sebzelerı kısaca herseyı gonul rahatlıgı ıle oyle pısırıp yıyebılırsın.

tesekkur ederım canım

evet bundan sonra bende tariflerimi sizlerle paylasıcam ama ben biraz yeniyim bilmiyorumkismile yaptıgım pogacanın resmini cektım ama ekleyemıyorum suan mesaj sayımdan dolayı :hulya: gercekten kolay tarıfler ben bile yaptımm kaydirigubbakcemile2 esimde cok begendi... yalnız pudınglı kurabıyede yapmıstım bıraz yandı eyvahedigeldismile ben onları kucuk mısket gibi yaptım goruntusu cok guzel oldu zemuszemus

az kalmış mesaj sayının dolmasına hayatım..aramızda olmana çok sevindim..resimleri bekliycez...

ELMALI KURABıYE

Malzemeler:
1 paket erimiş margarin
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı toz şeker
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
ıçi: 2-3 elma (rendelenmiş), 2-3 çorba kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tarçın, pudra şekeri ve istenirse iri kıyılmış ceviz.
Yapılışı: Margarin, yoğurt ve şeker karıştırılır. Un ve kabartma tozu ilave edilerek yoğrulur. Un yavaş yavaş eklenir. Hamurun kıvamı pürüzsüz değil yoğurdukça dağılan bir görünümde. Buzdolabında dinlenmeye bırakılır. Rendelenmiş elmalar şekerle pişirilir. Suyunu çekince tarçn ve ceviz eklenip ılınmaya bırakılır. Dolaptan çıkarılan hamur üzerine streç film konularak (merdaneye yapışmaması için) merdaneyle yarım cm kalınlığında açılır. sigara böreği sarar gibi 2 kaşık kadar iç konup kapatılır.180 derece önceden ıstılmış fırında Hafifçe pembeleşinceye kadar pişirilir pudra şekeri elenip afiyetle yenir.

eşimle birlikte yaptık çok güzel oldu gamyoncuiremsu

Eklentiler

• $IMAGE_977.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMAGE_979.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMAGE_978.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Elmalı kurabiyeler nefis gözüküyor.Canım resimleri imageshack e yükle orda forumlar için diye yazan linktekileri mesajına yapıştır.

8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun dünyanın en tatlı hatunlarııı a.s.a.s.

elmalı kurabiye müthiş gözüküyor ellerine sağlık arkadaşım ama ben bu margarin olayını hiç sevmiyorum. 1 paket de fazla değil mi ? bizim eve hiç margarin girmez ,şimdi düşünüyorum tereyağla yapsam ağır olur ,sıvıyağ olurmu bilmiyorum.nasıl denemeliyim sizce?
demrecan cığım,dünakşam senin dediğin gibi fırın poşetinde tavuk parçaları ve sebze pişirdim çok lezzetli oldu,fikrin için teşekkür ederim.arkadaşlarım bendeydi resim çekmek gerek dedikçe dalga geçtiler benle gülmekden çekmeye fırsat bulamadım kaydirigubbakcemile3

günaydın moonserosecum afıyet olsunnn emınım cok guzel olmustur ellerıne saglık.bıdahakı sefere davet beklıyorum senden :)

günaydın moonserosecum afıyet olsunnn emınım cok guzel olmustur ellerıne saglık.bıdahakı sefere davet beklıyorum senden :)

sağol demrecancığım , buyrun hepberaber yapıp yiyelim, çok güzel olurdu valla.samsuna gelme ihtimaliniz varsa ayarlayalım bir tarih hemen. var mı arkadaşlar öyle bir planınız? gelin buyrun samsun a herzaman beklerim opuyorumnanaktan

Gecen yaz geldık 2 gun kaldık cok begendım cok gezme fırsatımız olmadı aslında.Tayınımız cıkmıstı doğudan yol üstüydü arkadaşlara ugrayalım dedık bıde ben 8 aylık hamıleydım. cok gezemedık o yuzden sahılde bı cafede oturduk bı yere yemege gıttık denız gorıuyordu tepede kalesı gıbı sur gıbı bı yerı vardı ama hayran kaldım doğrusu

tünaydııın,ben de kadınlar gününü kutlarım bütün arkadaşlarımın...kadınlar gününe özel menünüz nedir bakalım arkadaşalr..ben kendim için lahana sarması yapıcam..bi de tatlı ya da kurabiye yapsam ama ne olsa daha karar veremedim..şu anda sizlere mutfağımdan yazıyorum..karar verirsem fotoğraflarım..öpüldünüz...

işte lahana sarmam arkadaşlar,iki fotoğraf çektim,hangisi güzel çıkarsa diye,tatlıya gelince o tembel işi hazır spangule oldu..ha sarmalar pişmedi henüz,misafirliğe gelirseniz sıcak sıcak koyayım diye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…