bayanlar meraba topiğinize yeni rastladım baya bi sayfa okudum da hepsine bakamadım tabi çok güzel tarifler yazmışsınız..benim cumartesi arkadaşlarım gelicek ve değişik güzel bi salata tarifi arıyorum bilen varsa bizimle paylaşsın lütfen...
canim bende olcmedim yaparken nisasta miktarini ama once diger malzemelerin hepsini karistirdim en son nisastayi yavas yavas ekleyerek elime yapismayan bi hamur olunca biraktim.yardimci olamadigim icin ozur canim ya.hic aklima gelmedi olcmek.opuyorumnanaktan
ben de nacizane iyi yaptigim ve kim yediyse cok seven bir salata tarifi yazayim.
Makarna Salatasi
mazemeler:
bir paket makarna ben ufak olanlarindan aliyorum
bir kase yogurt
bir kase mayonez
yarim demet dere otu
bir kase haslanmis misir
bir kase haslanmis bezelye
bir kase de karisik renkteki biberlerden dograma
salatalik tursusu
yapilisi
makarnayi hasliyoruz ve pistikten sonra iyice sogutuyoruz soguduktan sonra bir karistirma kabina alip uzerine once mayonez ve yogurdu katip iyice karistiriyoruz.ardindan diger tum mazemeler salatalik dogranacak karistiriyoruz.tuzunu ayarlayip servis tabagina aliyoruz uzerine dogranmis dere otu serpip afiyetle yiyoruz.gercekten soguk soguk cok guzel gidiyor ben gelen misafirlerime mutlaka yaparim.
evet ezineciğim sendende bekliyorum bi fikir nekadar koymalıyım nişasta ne dersin sende ölçmemissin bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
ya hayatım inanki bi daha bi ilk yapışımda yazıcam acele etmezsen..kusura bakma aynen diğer kızlar gibi ben de nişastayı aldığı kadar şeklinde yapmıştım ama soran var senin gibi başka arkadaşlardan da,yapınca yazıcam kusura bakma...
angelgozdecim cahiliyetimi mazur gör de atom ne küne? ::)kızlar süper bi tarif veriorum sizeee hani atomlar var yaa bi adıda kaymaklım
şimdi onlardan ben 30 taneden yaptım önceee 1 atomu krem santi ile sıvaaaa sonra üstüne bir tane daha atom koy ardından her yerini krem şanti ilee kaplaa üstüne de hindistan cevizi serpin kar topu gibi oluyor hemndeee muhteşem hafif bir tatlı herkese şiddetle tavsiye ediorummm
şanti = 2 paket santiye bir su bardağından az fazla süt
mrb arkadaşlar çok güzel tarifleriniz var ve 100. ncü sayfaya ancak gelebildim.hepinizin eline ve emeğine sağlık.deneme fırsatım olmadı ama en kısa zamanda deneyeceğim inş.tabii bebeğim izin verirse.
kızlar süper bi tarif veriorum sizeee hani atomlar var yaa bi adıda kaymaklım
şimdi onlardan ben 30 taneden yaptım önceee 1 atomu krem santi ile sıvaaaa sonra üstüne bir tane daha atom koy ardından her yerini krem şanti ilee kaplaa üstüne de hindistan cevizi serpin kar topu gibi oluyor hemndeee muhteşem hafif bir tatlı herkese şiddetle tavsiye ediorummm
şanti = 2 paket santiye bir su bardağından az fazla süt
benim bildiğim bizim burda yumurta akı ve şekerden yapılan pastanelerde satılan köpük köpük bir tatlıdır atom .ramazanda çocuklar tepsilerle satarlar tabii pastanelerde de olur.başlı başına bir tatlıdır zaten atom ona bir işlem uygulamaya gerek yok bence ama arkadaşın tarifide değişik birşey olmuş sanırım
resmi de nette buldum,bizim atom böyle çok lezzetli birşey
angelgozdecim cahiliyetimi mazur gör de atom ne küne? ::)
aramıza hoşgeldin arkadaşım..denemelerinin yorum ve fotoğraflarını eklemeyi de unutma olur mu?öpüldün:)opuyorumnanaktan
bizim buralarda içiboş diyoruz bazı yerlerde de beze deniyo sanırım ondan değil mi ki bu?ama arasında ne var?bizimki adı üstünde içiboş:)