En İyi Sonuç ve Övgü Aldığımız Tarifleri Püf Noktaları ile Paylaşalım mı? (Resimli)

hoşgeldin aramıza bengü, sana arpa şehriyesi salatasını tavsiye ederim, yap 1 gün önceden at dolaba hem o güne telaşın olmaz,misafirlerin kalabalıksa 2 ölçü de yapabilirsin .kolay gelsin....

cvbın için teşekkür ederim cnm neyse deneyip görüceğiz kızımın diş buğdayına yapmayı düşünüyordum ama önceden denemem lazım opuyorumnanaktan

bu salatayı bende yapıyorum çok lezzetli oluyor gerçekten ben bazen haşlanmış tavuk göğsüde koyuyorum öylede güzel oluyor

evet ezineciğim sendende bekliyorum bi fikir nekadar koymalıyım nişasta ne dersin sende ölçmemissin bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

ya hayatım inanki bi daha bi ilk yapışımda yazıcam acele etmezsen..kusura bakma aynen diğer kızlar gibi ben de nişastayı aldığı kadar şeklinde yapmıştım ama soran var senin gibi başka arkadaşlardan da,yapınca yazıcam kusura bakma...

Benim de her zaman yaptığım ve beğendiğimiz pratik ve de aynı zamanda ekonomik poğaçam var.Sayfaların hepsini okuyamadım aynı tariften vardır belki ama ben yine de paylaşayım dedim.

Malzemeler:
-1 su bardağı yoğurt
-1 çay bardağı sıvıyağ
-50 gr eritilmiş margarin
-1 yumurta(beyazı içine sarısı üstüne)
-1 çay kaşığı sirke
-Yaklaşık 3 su bardağı un(unu azar azar koyun ele yapışmayıncaya kadar un ekleyin)
-1 kabartma tozu
-1 tatlı kaşığı tuz

ne kusuru cnm teşekkür ederim cvbın için inş yakın zamanda yaparsınopuyorumnanaktan

kızlar süper bi tarif veriorum sizeee hani atomlar var yaa bi adıda kaymaklım
şimdi onlardan ben 30 taneden yaptım önceee 1 atomu krem santi ile sıvaaaa sonra üstüne bir tane daha atom koy ardından her yerini krem şanti ilee kaplaa üstüne de hindistan cevizi serpin kar topu gibi oluyor hemndeee muhteşem hafif bir tatlı herkese şiddetle tavsiye ediorummm

şanti = 2 paket santiye bir su bardağından az fazla süt

mrb arkadaşlar çok güzel tarifleriniz var ve 100. ncü sayfaya ancak gelebildim.hepinizin eline ve emeğine sağlık.deneme fırsatım olmadı ama en kısa zamanda deneyeceğim inş.tabii bebeğim izin verirse.

angelgozdecim cahiliyetimi mazur gör de atom ne küne? ::)
mrb arkadaşlar çok güzel tarifleriniz var ve 100. ncü sayfaya ancak gelebildim.hepinizin eline ve emeğine sağlık.deneme fırsatım olmadı ama en kısa zamanda deneyeceğim inş.tabii bebeğim izin verirse.

aramıza hoşgeldin arkadaşım..denemelerinin yorum ve fotoğraflarını eklemeyi de unutma olur mu?öpüldün:)opuyorumnanaktan

tünaydınlarr hanımlarrr burada yağmur yağıyorrr tam uyku havası hattaa:))))))

iyi hafta sonları kendinize ii bakın....

boshayallersmileboshayallersmile bende anlamadım atom un ne olduğunu

benim bildiğim bizim burda yumurta akı ve şekerden yapılan pastanelerde satılan köpük köpük bir tatlıdır atom .ramazanda çocuklar tepsilerle satarlar tabii pastanelerde de olur.başlı başına bir tatlıdır zaten atom ona bir işlem uygulamaya gerek yok bence ama arkadaşın tarifide değişik birşey olmuş sanırım

resmi de nette buldum,bizim atom böyle çok lezzetli birşey

Eklentiler

• $ilkjhgfsdgyj3tv8[1].jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 57

bizim buralarda içiboş diyoruz bazı yerlerde de beze deniyo sanırım ondan değil mi ki bu?ama arasında ne var?bizimki adı üstünde içiboş:)

angelgozdecim cahiliyetimi mazur gör de atom ne küne? ::)

aramıza hoşgeldin arkadaşım..denemelerinin yorum ve fotoğraflarını eklemeyi de unutma olur mu?öpüldün:)opuyorumnanaktan

ezinecim haniii bi adıda kaymaklım yada beze diolar bide içi boş diyenlerde varrr şimdi hatırladın mı opuyorumnanaktan

bizim buralarda içiboş diyoruz bazı yerlerde de beze deniyo sanırım ondan değil mi ki bu?ama arasında ne var?bizimki adı üstünde içiboş:)

cnm arasına hiç bişiy koymuyorsun şimdi bi atomu alıyorsun her yerini kremşanti ile kaplıyorun sınra üstüne tekrr bi atom koy vee her yerini kremşanti ile kapla üstüne deee hindistan cevizi dökkk bildiğin kar topu oluo ya bigün önceden yap ve buzdolabında sakla servise kadar yoksa şantiler erio arkadaslar

..................................................sütlü patates....................................................

malzemeler:
- 4 patates
-1 su br süt
-yarım çay br. ayçiçek yağı
-3 diş sarımsak
-1 çorba k. tereyağı
-tuz,karabiber

yapılışı:
patatesler soyulup, halkalar halinde doğranır.
bir kasede süt+sıvıyağ+tuz+karabiber+rendelenmiş sarımsak iyice çırpılır.
cam fırın kabı az miktar tereyağ ile yağlanır.
patatesler balık pulu gibi üst üste gelecek şekilde sıralanır.
üzerini az aşacak kadar sütlü karışım dökülür. minik minik tereyağ eklenebilir.
önceden ısıtılmış 180-200 derecedeki fırında, 45 dakika kadar( sütler kremalaşana ve üzeri hafif kızararana kadar) pişirilir. afiyetle yenir........

sadece pişmeden önceki halini fotoğraflayabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…