ellerine sağlık canım güzel bir tarife benziyor ama yapılış aşaması ve resmide olsa daha iyi anlardık nasıl bir tatlı olduğunu
ben de merak ettim şimdi senin kudretullahı şerefnazcım,hoşgeldin bu arada şeref verdin..resim de ekle olur mu kalıptan çıkarınca,inşallah seninki daha da güzel olmuştur..bugüne kadar hiç yorum yazmasamda sizi hep takip ediyorum burdan alıpta denediğim bütün tarifler güzel oldu teşekkür ederima.s. bugünde hiç aklımda yokken resmini görünce dayanamayıp kudertullah ı denedim şimdi dolapta yarın size sonucu yazarım bakalım becerebilmişmiyimcokacimcoook
canım benim sağolun güzel sözleriniz için,bu iltifatları konumuzda tarifi geçen bütüüüün arkadaşlarımla ve konumuzun yürümesinde yanımda olan Royall ve moonseroseciimle birlikte kabul ediyorum..ne teşekkür konuşmasıydı ama dii mi? :))):hooray::enbuyukkk:merhaba ezine77.bugun senin kaynana bogan tarifini denedim ve cok guzel oldu.kurabiyeleri fazla sevmezdim ama bunu misafirlerime ikram edecegim listeme ekledim.aslinda uye degildim ama tarifini deneyip,ustelikte begenipte yorum yazmamayi emegine haksizlik olacagini dusundugum icin senin sayende uyede olmus oldum.diger tarifleride en kisa zamanda denemeye calisacagim .tesekkurleropuyorumnanaktan
Ezİne bende sıkı takİpÇİnnİm. Tarİflerİnİ kaydedİyourm. Ellerİnnİze saĞlık.
cnm resim yoktu ben bu tarifi bi siteden almadım ama kendim yaptığım zaman çeker fotosunu aşama aşama eklerim ama myhteşem bişiy mutlaka deneyin
bi şey değil canım,fotoğrafsız lüpletmene ,beğenin nedeniyle kızamıyorum..afiyet bal şeker olsun:))kızlar kudretullah ı kalıptan çıkardım hatta yarısını yedik bile:) tadına bakmak için çok sabırsızlandiğim için foto çekemedimm ama ezine77 nin kudretullahı ile aynı görüntüde oldu tadıda gayet iyi.. TEŞEKKÜRLER ezine 77
kızlarrrrrrrrr kimseler yokkkmuuu nasılsınızzzzzz...........................
yahu kandırmayın beni yaa diyetteym yaa yaptırmayın bana kudretullah ı yaaa delikafadulden
yap şu kudretullahı da birlikte yiyelim moonserose cimmmmopuyorumnanaktan
yapayım değil mi ablacığım , yaparı yapmasına da sen gelmezsin ki boshayallersmile
merhaba ezine77.bugun senin kaynana bogan tarifini denedim ve cok guzel oldu.kurabiyeleri fazla sevmezdim ama bunu misafirlerime ikram edecegim listeme ekledim.aslinda uye degildim ama tarifini deneyip,ustelikte begenipte yorum yazmamayi emegine haksizlik olacagini dusundugum icin senin sayende uyede olmus oldum.diger tarifleride en kisa zamanda denemeye calisacagim .tesekkurleropuyorumnanaktan
bende yapmayı düşünüyorum cnm ama bu nişasta meselesi yüzünden kafam karışıyor ne kadar koydun acaba?opuyorumnanaktan