ooooooooooo demek sabit konu oldu topiğiniz.........bende aboneliklerimdeydi hemen elimin altında sayılırdı ama böyle olması daha güzel tabii.......
ezineciğim seni tebrik ediyorum canım ...........
bende dün ıspanaklı fellah köftesinden yaptım ama köfteleri difrizden çıkardığım için dağılmalar oldu görüntü hoş olmadı diye resmini çekmedim.....bi dahaki sefere doğru düzgün yapacağım...........
bide sitede bir arkadaşın pitta tarifini denedim çok güzel olmuştu resim çekmeyi unuttum en yakın zamanda tekrar yapacağım inşallah o zaman sizlerlede paylaşırım.............
ezinecim yeni resimli tariflerini bekliyoruz
ezinecim yeni resimli tariflerini bekliyoruz
aşkolsunnn feyyyzaaaaa:umursamaz: sadece ezineee denmi bekliyosunn yeni tarifleriiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:1hug: ay olurmu royalcim fütursuz bi yazı olmuş sendendeeee
evet topiğimiz canım..........
ya ben tavuk ciğerini sevmiyorum bence çok tiksinç kokuyo çiğkende pişincede kokusunu duymak bile midemi nasıl bulandırıyo anlatamam bakmıyorum bile.........herkesin damak zevki farklı tabii benim sevmediğim şeyleri başkaları çok çok seviyordur.........ama merak ettim sizede kokmuyomu tavuk ciğeri............
dediğim gibi herkesin damak zevki farklı......
ezineciğim tariflerin çok çok güzeller ....... herkesin damak zevkine uyan yenecek yiyecekler ellerine sağlık tabii devamınıda bekliyoz bende yapmaya çalışacağım inşallahhhh
ezine ben şimdik pidenin hamurunu mayalanmaya bıraktım,bişi sorucam pideyi yağlı pişirme kağıdının üzerinde pişirsem nasıl olur?
ezinecimmm ciğerlerin zarlarını temizle ufak küp küp kes ve kızart, ayrı bir yerde de patatesleri soyup ufak küp küp doğra kızart ve ikisini birleştir çok kezzetli oluyor yanınada biraz pilav süperr
bişi daha,üzerine yumurta sürüp sürmediğini yazmamışsın tarifinde,süreyimmi?
ah ezinecim bu şimdimi söylenir ya :çok üzgünüm: ben coktan fırınladım.üzerinede bişi sürmedim ama fena gözükmüyo yinede