arkadaşlar ben tüp bebek tedavisine gidip geliyorum,dualarınızı bekliyorum..ama yokluğumda topiğe kimsenin katılım yapmaması üzücü doğrusu..aşk olsun yani ben olmayınca kimse yaptıklarını yazıp fotoğraflamıycakmış demek ki..benim şu heyecanlı günlerimde kafamı dağıtmama hiç te yardımcı olmuyosunuz ama(
hepsi güzel görünüyor ama linklere basınca hep aynı sayfa çıkıyor hiçbir yemek tarifine
ulaşamadım benn: (
çok zahmetli ve müthiş bir iş çıkarmışsınızSayfanın tamamen yüklenmesini bekliyor musunuz? Ben tekrar denedim, biraz vakit alıyor ama sol alt köşede Bitti yazısı çıktığında ilgili tarife geliyor sayfa.
maalesef yine olmadı,yine size iyi bi haber veremedim..ne diyebilirim ki,Allah muhakkak en hayırlısını bilir..artık kk ya bile girmek gelmiyo içimden..benim için dua eden herkesten Allah razı olsun..mutlu haberler verebilmeyi başardığım gün ,yeniden dönerim belki sahalara:))şu sıralar, yemek yapmayla da ,bu sayfayla da ilgilenmek içimden gelmiyo sadece..öpüyorum herkesi...
maalesef yine olmadı,yine size iyi bi haber veremedim..ne diyebilirim ki,Allah muhakkak en hayırlısını bilir..artık kk ya bile girmek gelmiyo içimden..benim için dua eden herkesten Allah razı olsun..mutlu haberler verebilmeyi başardığım gün ,yeniden dönerim belki sahalara:))şu sıralar, yemek yapmayla da ,bu sayfayla da ilgilenmek içimden gelmiyo sadece..öpüyorum herkesi...
Yalancı Profiterol'u güzel yaptığım söylenir tarif veririm ama püf noktalarını tabikide tarif verirken söylemiyorum..
çok sağol arkadaşım iyi niyetin için,ancak ben artık tıbben yani doktorlardan ümidimi kestim,sebep bulamıyorlar hatta artık aramıyorlar,farklı tedavi protokolleri farklı doktorlar,farklı hastaneler,3 aşılama,3 tüp bebek sonuçcanım ne olur hüzünlenme bak ne güzel biliyoruzki her şey Allahtan vardır bir sebebi.vaktinden önce bahar gelmezmiş onunda bir zamanı var demekki istanbulda ve ankrada bu konuda oldukça ehil ve başarılı doktorlar var istersen onları memnun kalan arkdşdan öğreneyim sana söyleyim.Rabbim inş tez zmanda sıkıntını giderir.