Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sebamedin pişik kremini kullandim memmun kaldım şu anda alerji kremlerin hala kullanıyorum çoçuguma en iyi etki eden bu kremdi.Kızlar 24 günlük bebeğim çok kötü pişik oldu mustela sudocrem pudra hepsini denedim ama geçmedi şuan hametan sürdüm yatıyor henüz bakmadim ne durumda diye lütfen bana bir şeyler önerin dün yıkadım kuruttum pudra sürdüm yatırdım yine aynı çok ağlıyor
Bezsiz durmak en iyisi. Hava alinca gecer pisik. Ben burtsbeeden de cok memnun kaldim.Kızlar 24 günlük bebeğim çok kötü pişik oldu mustela sudocrem pudra hepsini denedim ama geçmedi şuan hametan sürdüm yatıyor henüz bakmadim ne durumda diye lütfen bana bir şeyler önerin dün yıkadım kuruttum pudra sürdüm yatırdım yine aynı çok ağlıyor
Havalar soğuk açık bırakmaya cesaret edemiyorum yeni doğan olduğu için sürekli altına da yapıyor şaşırdım napayımBezsiz durmak en iyisi. Hava alinca gecer pisik. Ben burtsbeeden de cok memnun kaldim.
Şuan hamaetan sürdüm uyandıracam galiba isediyse daha kötü olabilir. Islak mendili yıkayıp kurutup öyle sürüyorum hiç ıslak bez surmuyorumDoktor başka kremler versin. Sudocrem en iyisi bence ben de farklı farklı şeyler kullandım. O da geçirmediyse ciddidir. Açık bırakıp havalandırmaya çalışın. İslak mendil kullanmayın su ve pamuk hatta mükünse direkt yıkayıp çok nazik alın suyunu.
Sürmeyin dokusu sert silerken sürtttürmüş oluyosunuz yıkasanız da sürmeyin pamuk kullanın pıt pıt yaparak demizleyin onunla da. Hangi ıslak mendilo kullanıyosunuz temiz içerikli mi? Kimyasallar yıkasak da çıkmaz o kadar kolay.Şuan hamaetan sürdüm uyandıracam galiba isediyse daha kötü olabilir. Islak mendili yıkayıp kurutup öyle sürüyorum hiç ıslak bez surmuyorum
Altina alt acma serin yatirin ustunu de polarla ortun. Corap da giydurebilirsiniz. Islandikca yenilersiniz. Bir kac saat boyle tutsaniz duzelir diye dusunuyorum.Havalar soğuk açık bırakmaya cesaret edemiyorum yeni doğan olduğu için sürekli altına da yapıyor şaşırdım napayım
Baby turcoSürmeyin dokusu sert silerken sürtttürmüş oluyosunuz yıkasanız da sürmeyin pamuk kullanın pıt pıt yaparak demizleyin onunla da. Hangi ıslak mendilo kullanıyosunuz temiz içerikli mi? Kimyasallar yıkasak da çıkmaz o kadar kolay.
Devamlı olan bir pisikse doktora gösterin belki başka sebepten dolayı pişik oluyordur bebeğinize pişik olunca sürmeyin düzenli sabah akşam iki kez olmak üzere krem kullanin ben sudocrem kullaniyorum daha pişik problemi yapasamadim bide sık bez değiştirinKızlar 24 günlük bebeğim çok kötü pişik oldu mustela sudocrem pudra hepsini denedim ama geçmedi şuan hametan sürdüm yatıyor henüz bakmadim ne durumda diye lütfen bana bir şeyler önerin dün yıkadım kuruttum pudra sürdüm yatırdım yine aynı çok ağlıyor
Bepanthol ve dıgerlerı ıyı gelmedı ama bıze hametan cok ıyı geldı..Daha sık degıstırın altını ve kurulayın mutlaka ..Bıde hemen hemen hergun yıkıyorum bebegımı üstünede hametan sürdüm mü hemen gecırıyor..Kızlar 24 günlük bebeğim çok kötü pişik oldu mustela sudocrem pudra hepsini denedim ama geçmedi şuan hametan sürdüm yatıyor henüz bakmadim ne durumda diye lütfen bana bir şeyler önerin dün yıkadım kuruttum pudra sürdüm yatırdım yine aynı çok ağlıyor
Hametan üzerine pudra sürmek işe yarar mı acabaBepanthol ve dıgerlerı ıyı gelmedı ama bıze hametan cok ıyı geldı..Daha sık degıstırın altını ve kurulayın mutlaka ..Bıde hemen hemen hergun yıkıyorum bebegımı üstünede hametan sürdüm mü hemen gecırıyor..
İlk çocuğumda yapıyordum şuan ki onun ki kadar kötü değil yapmadım henüz..Daha uzun süre kalmasını sağlıyor pudraHametan üzerine pudra sürmek işe yarar mı acaba
Bebeklerde pudra kullanımı solunum yolu enfeksiyonu artışına sebep oluyor. Bebeğiniz çok küçük, mevsim kış. Şahsi fikrim kesinlikle kullanmayın.Hametan üzerine pudra sürmek işe yarar mı acaba