En iyi pişik kremi

Carla1356

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
502
230
Kızlar 24 günlük bebeğim çok kötü pişik oldu mustela sudocrem pudra hepsini denedim ama geçmedi şuan hametan sürdüm yatıyor henüz bakmadim ne durumda diye lütfen bana bir şeyler önerin dün yıkadım kuruttum pudra sürdüm yatırdım yine aynı çok ağlıyor

Penaten kullanıyorum ben, çok iyi. Ama sizinkinin durumu ciddi olabilir.

Kızlar 24 günlük bebeğim çok kötü pişik oldu mustela sudocrem pudra hepsini denedim ama geçmedi şuan hametan sürdüm yatıyor henüz bakmadim ne durumda diye lütfen bana bir şeyler önerin dün yıkadım kuruttum pudra sürdüm yatırdım yine aynı çok ağlıyor
Ben sebamedin pişik kremini kullandim memmun kaldım şu anda alerji kremlerin hala kullanıyorum çoçuguma en iyi etki eden bu kremdi.

Doktor başka kremler versin. Sudocrem en iyisi bence ben de farklı farklı şeyler kullandım. O da geçirmediyse ciddidir. Açık bırakıp havalandırmaya çalışın. İslak mendil kullanmayın su ve pamuk hatta mükünse direkt yıkayıp çok nazik alın suyunu.

Çinko içeriği yüksek krem kullanin , islak mendil kullanmayin mümkünse su pamuk , ben genelde kantron yağı kullanıyordum

Benim oglan 2-3 aylikken bos bulunup bezini degistirme karari almistim sleepy i ovuyorlar diye pisik oldu ne yaptiysam gecmedi prima premium care harici hala bisey kullanamam mesela o donemde ne dendiyse yaptim zeytinyagindan tutun mustelasiydi bepanteniydi tek cozum buldugum sudocrem oldu 2-3 gun duzenli kullaninca primayi da kullaninca eski haline dondu bence sudocrem en iyi gelen oldu eger o da 1-2 gunde sondurmediyse doktora goturmeniz lazim ben hala onu kullaniyorum gece surdugumde sabaha rahatlamis kabarikligi inmis oluyodu

Bu arada farkli zamanlarda ne zaman bez degistirsem o zaman pisik oldu prima aktif bebekte bile oldu pisik bezini degistirmeyi de deneyebilirsin

Bezsiz durmak en iyisi. Hava alinca gecer pisik. Ben burtsbeeden de cok memnun kaldim.

Doktor başka kremler versin. Sudocrem en iyisi bence ben de farklı farklı şeyler kullandım. O da geçirmediyse ciddidir. Açık bırakıp havalandırmaya çalışın. İslak mendil kullanmayın su ve pamuk hatta mükünse direkt yıkayıp çok nazik alın suyunu.
Şuan hamaetan sürdüm uyandıracam galiba isediyse daha kötü olabilir. Islak mendili yıkayıp kurutup öyle sürüyorum hiç ıslak bez surmuyorum

Şuan hamaetan sürdüm uyandıracam galiba isediyse daha kötü olabilir. Islak mendili yıkayıp kurutup öyle sürüyorum hiç ıslak bez surmuyorum
Sürmeyin dokusu sert silerken sürtttürmüş oluyosunuz yıkasanız da sürmeyin pamuk kullanın pıt pıt yaparak demizleyin onunla da. Hangi ıslak mendilo kullanıyosunuz temiz içerikli mi? Kimyasallar yıkasak da çıkmaz o kadar kolay.

Havalar soğuk açık bırakmaya cesaret edemiyorum yeni doğan olduğu için sürekli altına da yapıyor şaşırdım napayım
Altina alt acma serin yatirin ustunu de polarla ortun. Corap da giydurebilirsiniz. Islandikca yenilersiniz. Bir kac saat boyle tutsaniz duzelir diye dusunuyorum.

Bir de yabancilar yulaf suyu tavsiye ediyorlar pisikte

Bez değiştirin molfix deneyebilirsiniz pişik tedavi edici hamezinc verdi bize doktor gayet güzel tedavi ediyor ince tabaka sürün. Islak mendil ya temiz içerik kullanın yada pamuk kullanın şokta karton kutudaki 3lü bebeland ve migrostaki karton kutuda 3lü minies ıslak mendiller temiz içerik teklileri değil. Islak mendil veya pamuk sonrası kurulama yapın ve hava aldırın biraz.

Devamlı olan bir pisikse doktora gösterin belki başka sebepten dolayı pişik oluyordur bebeğinize pişik olunca sürmeyin düzenli sabah akşam iki kez olmak üzere krem kullanin ben sudocrem kullaniyorum daha pişik problemi yapasamadim bide sık bez değiştirin

Bepanthol ve dıgerlerı ıyı gelmedı ama bıze hametan cok ıyı geldı..Daha sık degıstırın altını ve kurulayın mutlaka ..Bıde hemen hemen hergun yıkıyorum bebegımı üstünede hametan sürdüm mü hemen gecırıyor.. :emir_bebek: :KK3:

Hametan üzerine pudra sürmek işe yarar mı acaba
Bebeklerde pudra kullanımı solunum yolu enfeksiyonu artışına sebep oluyor. Bebeğiniz çok küçük, mevsim kış. Şahsi fikrim kesinlikle kullanmayın.
Pişik için de bezini çok sık değiştirin. Yapabilyorsanız ılık su ile yıkayıp kurutun .eğer dirençli ve geçmiyor ise doktora götürün mantar ilacı başlar.

X