En iyi pişik kremi

Bebeklerde pudra kullanımı solunum yolu enfeksiyonu artışına sebep oluyor. Bebeğiniz çok küçük, mevsim kış. Şahsi fikrim kesinlikle kullanmayın.
Pişik için de bezini çok sık değiştirin. Yapabilyorsanız ılık su ile yıkayıp kurutun .eğer dirençli ve geçmiyor ise doktora götürün mantar ilacı başlar.
Duş aldırdım şuan daha iyi gibi hametan az da olsa işe yaradı en azından altını açtığım zaman ağlamıyor. 2 gündür çok ağlıyordu boğulacak diye korkuyordum. Akşam tekrar poposunu yıkamayı düşünüyorum dünden beri yaklaşık 20-25 bez değiştirdim belki daha fazla inşallah geçer yarına kadar

Alerji de pişik yapıyor. Benim bebeğimde alerjiye bağlı pişik oldu. Baya kötüydü yara oldu soyuldu. Doktorumuz biri kortizonlu 2 tane krem yazdı öyle düzeldi. Umarım sizinki alerjiye bağlı değildir. Bu arada içeriği ne kadar temiz olsa da ıslak mendil kullanmayın pamuk ve kaynatılıp soğutulmuş suyla silin

Kızlar 24 günlük bebeğim çok kötü pişik oldu mustela sudocrem pudra hepsini denedim ama geçmedi şuan hametan sürdüm yatıyor henüz bakmadim ne durumda diye lütfen bana bir şeyler önerin dün yıkadım kuruttum pudra sürdüm yatırdım yine aynı çok ağlıyor
Sıradan arko krem tüpte olandan sürün hemen söndürüyor .. ben çok kizardiginda ondan sürüyorum. Yağlı yapısı sayesinde hem nemlendiriyor hemde çişinin akıp kayiyor yuzeyi tahrisini engelliyor . Bide yıkayın ıslak mendille silmeyin. Pamukla silin. Alerjiden kaynakliysa inatciysa doktora gidin

Alerji de pişik yapıyor. Benim bebeğimde alerjiye bağlı pişik oldu. Baya kötüydü yara oldu soyuldu. Doktorumuz biri kortizonlu 2 tane krem yazdı öyle düzeldi. Umarım sizinki alerjiye bağlı değildir. Bu arada içeriği ne kadar temiz olsa da ıslak mendil kullanmayın pamuk ve kaynatılıp soğutulmuş suyla silin
Bana geceleri bebeğin altını açma öyle alışır dediler. Hafif pisigi vardı zaten tecrübesiz olduğum için düşünemedim açmadım bebeğin altını bezi de hafif küçük gelmeye başlamıştı o yüzden böyle oldu bnce

Bana geceleri bebeğin altını açma öyle alışır dediler. Hafif pisigi vardı zaten tecrübesiz olduğum için düşünemedim açmadım bebeğin altını bezi de hafif küçük gelmeye başlamıştı o yüzden böyle oldu bnce
O nasıl cahilce bir tavsiye 🙄 alışmakla ne ilgisi var bebek bu alışmaya bağlı mı altını kirletecek. Acmayinca ıslaklıkla pişik olur tabi. Ağzı olan konuşuyor gerçekten şaka gibi.

Kızlar 24 günlük bebeğim çok kötü pişik oldu mustela sudocrem pudra hepsini denedim ama geçmedi şuan hametan sürdüm yatıyor henüz bakmadim ne durumda diye lütfen bana bir şeyler önerin dün yıkadım kuruttum pudra sürdüm yatırdım yine aynı çok ağlıyor
En önemlisi havalandırmak açın altını bez takmayın yattığı yere alt açma örtüsü serin günde 3 4 kez 1 er saat açık kalsın benim oğlumun pisigini sadece hametan geçiriyor.

O nasıl cahilce bir tavsiye 🙄 alışmakla ne ilgisi var bebek bu alışmaya bağlı mı altını kirletecek. Acmayinca ıslaklıkla pişik olur tabi. Ağzı olan konuşuyor gerçekten şaka gibi.
Gerçekten öyle herkes bir şey söylüyor. Doğumdan önce alışveriş yapardım şunu alma, bunu alma, bu takımlar olmaz, eldiven takmaz, çoraplar boş ayağına olmaz. İyi ki dinlememisim kimseyi bir aydır yenidoğan takımları giyiyor her gün kusuyor isiyor günde 3 kat değiştiriyor bazen

Bence en iyi pişik kremi diye birşey yok tüplü arko krem var ya onu alın bolca sürün bana dua edin geçmiş olsun

Gerçekten öyle herkes bir şey söylüyor. Doğumdan önce alışveriş yapardım şunu alma, bunu alma, bu takımlar olmaz, eldiven takmaz, çoraplar boş ayağına olmaz. İyi ki dinlememisim kimseyi bir aydır yenidoğan takımları giyiyor her gün kusuyor isiyor günde 3 kat değiştiriyor bazen
Bunlar bize tecrübe oluyor işte. Bıdı bıdı konuşanlar da sözde tecrubeliler. Herşeyi daha da zorlaştırıyorlar bence. Benim kaynanada mesela süt olsun diye çiğ soğan dayamisti bana. Meğer soğan sütün tadını değiştirirmiş 2 gün meme kabul ettiremedim çocuğa 😤

Bunlar bize tecrübe oluyor işte. Bıdı bıdı konuşanlar da sözde tecrubeliler. Herşeyi daha da zorlaştırıyorlar bence. Benim kaynanada mesela süt olsun diye çiğ soğan dayamisti bana. Meğer soğan sütün tadını değiştirirmiş 2 gün meme kabul ettiremedim çocuğa 😤
Benim kv sürekli neden yediklerine dikkat ediyorsun yesen de yemesen de gazı olacak diyo. Ama yediğim şeyler dokunduğu zaman bebek hiç yatmıyor. Yedirmeye çalıştığı şeyler kuru fasulye,acılı türlü, cikofte,kola ben asla dinlemiyorum dikkat ediyorum eltim görümcem kv sürekli ısrar ediyor ama bakmıyorum onlara

Benim kv sürekli neden yediklerine dikkat ediyorsun yesen de yemesen de gazı olacak diyo. Ama yediğim şeyler dokunduğu zaman bebek hiç yatmıyor. Yedirmeye çalıştığı şeyler kuru fasulye,acılı türlü, cikofte,kola ben asla dinlemiyorum dikkat ediyorum eltim görümcem kv sürekli ısrar ediyor ama bakmıyorum onlara
Tövbe yarabbim çocuğu çatlatacaklar şaka gibi

En iyi pişik kremi desitindir. Fakat ben kantaron yağı kullanıyorum. Önce azıcık deniyorum alerji vs durumuna karşı. Yoksa kullanıyorum Bir kaç saate geçiyor. Tabi doktorumuza da sormuştum sorun etmemişti.

Doktora götürdüm ben ,bu soyledikleeiniz pişik önleyici ben size pişik olduktan sonra geçmesi icin başka ilaç yazacağım dedi.antibiyotikli krem yazdı.O geçirdi.eczaneden yazdirmadan da alabilirsiniz.stafine adı ilacın.yine de danışın isterseniz

Bebeğin akşam bezleyip sabah acmak için cok cok kucuk.O daha büyüyünce oluyor.Bir.de kaka olunca kaç aylık olursa olsun açıp temizlemek gerekiyor.O kaka öyle yapmıştır.

X