Çocuk Hastalıkları pişik kremi için yardım kullanıyorsunuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım sebamed, chicco bunlar hep pişik önleyici yani pişik olduktan sonra hiçbir işe yaramıyorlar. benim kızışımın da poposu çok kötü olmuştu, dr. önce trosyd verdi hiçbir işe yaramadı sonra madecassol die bi krem verdi 2 defa sürdüm 3. ye geçti. ama sonrasında dikkat ediceksin ıslak mendil kullanma. birde ben kk. da okumuştum bir arkadaş şu tüpteki ucuz arkolar var ya pişiğe birebir demişti, denedim gerçekten işe yarıyor. oğlum bebekkende dr.u her bezinden sonra poposuna vazelin sür hem kakasını kolay yapar hem de pişik olmaz demişti, uygulamıştım ve oğlum hiç pişik olmamıştı.

türkiyede penaten krem varmi bilemiyorum ama varsa siddetle tavsiye ederim
ben ogluma pisik olmasada mutlaka kakadan sonra krem sürerim
size tavsiyem pisik olunca bebisler altini sürekli yikamaniz
yikadiktan sonra iyice kurulayin poposunu ve bir süre bekleyin hava alsin ondan sonra önce zeytin yagini sonra uzerine pisik kremini sürün hemencicik gecer deneyimle sabittir:lepi:

canım bende hametan ı şiddet le tavsiye ederim doğduğundan beri ben hep onu kullanıyorum ..yeni doğdugu zaman pişik olmuştu denemediğim krem kalmamıştı ilk bir yavrum hep ufacık bi pişikle geçirdi ama dr a sölediğimde hametanı verdi ve şu an kızım 6 aylık o gün bugun Alalha şükür hiç pişik olmuyoz günde 1 defa sürmen yeterli fiyatıda uygun ssk varsa 1 ytl ..geçmiş olsun...

X