- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
tatlicincap aynı kreme oy vermemiz de sevdaya dahil mi?
Olmaaa mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlicincap aynı kreme oy vermemiz de sevdaya dahil mi?
Çok şükür benim kızımda olmadı sivilce gibi birşeyler çıktı o günde başka bir sebepten acile gitmiştim doktora pişikte oldu bakar mısınız dedi baktı bu mu pişik dedi güldü bana hafif mantar gibi dedi travazol varsa evde sürün dedi gönderdiBen çocuklarda hiç ağır bir pişik yaşamadım en çok pişik doneminde altını yıkayıp Sebamed sürüp 10dk altını açık birakiyordum en son kantaron yağı ve uyku sonrası hiç bir şeyleri kalmıyordu ama komşumun oğlunun pisiklerini tek kurtaran travazol oldu. Ay kadın neler denedi yazık çok kötüydü. İyyy hatırladıkça için açıyor. Ondan sonra annem de pisiklerinde aile hekimimizin demesiyle bu kremi kullandı çok iyi geldi ona da en sevdiği pişik kremi oldu
Kantaron yağının iyi gelmediği hicbirsey yok sanırım kızarıklığa sürüyorum ilk doğduğunda gaz için karnına sürüyorduk büyüdükten sonra bir süre vay kasigi ile icirdim biz herşeye kullanıyoruz her derde deva maşallahAy birbde her şeye mi iyi gelir. Çocuklar bir yerlerini carptiklairnda sürüyorum şişlikleri bile indiriyor.
Aynen öyle elimin altında sürekli kaç şişe bitirdik bilmiyorum. Bebeklik konakları, yaralar yanıklar, benim sezaryen dikişime bile çok iyi gelmişti düzenli kullanmadığım haldeAy birbde her şeye mi iyi gelir. Çocuklar bir yerlerini carptiklairnda sürüyorum şişlikleri bile indiriyor.
Pişik çok kötü yaBen çocuklarda hiç ağır bir pişik yaşamadım en çok pişik doneminde altını yıkayıp Sebamed sürüp 10dk altını açık birakiyordum en son kantaron yağı ve uyku sonrası hiç bir şeyleri kalmıyordu ama komşumun oğlunun pisiklerini tek kurtaran travazol oldu. Ay kadın neler denedi yazık çok kötüydü. İyyy hatırladıkça için açıyor. Ondan sonra annem de pisiklerinde aile hekimimizin demesiyle bu kremi kullandı çok iyi geldi ona da en sevdiği pişik kremi oldu
Haha o olmasa biz ne yaparız bende bilmiyorum hep elimin altında her şeye 'kantaron yağı nerde' der oldumKantaron yağının iyi gelmediği hicbirsey yok sanırım kızarıklığa sürüyorum ilk doğduğunda gaz için karnına sürüyorduk büyüdükten sonra bir süre vay kasigi ile icirdim biz herşeye kullanıyoruz her derde deva maşallah
Biz öyle çok abarttık ki kız düşüp kafasını vurunca morarmason diye kantaron yağı sürüyoruzHaha o olmasa biz ne yaparız bende bilmiyorum hep elimin altında her şeye 'kantaron yağı nerde' der oldum
Bir gün çocuk kusuyor diye doktora götürdüm o zaman da diş çıkartıyordu kabizdi, hastanede biraz da korkudan bezine küçük bir tane yapmış. Bezi açtım, doktor 'ne yutmuş' diyor 'ne yutsun bok' demiştim ben de o şaşkınlıkla açıklama bile yapamadan şimdi olsa nasıl utanırım diyememÇok şükür benim kızımda olmadı sivilce gibi birşeyler çıktı o günde başka bir sebepten acile gitmiştim doktora pişikte oldu bakar mısınız dedi baktı bu mu pişik dedi güldü bana hafif mantar gibi dedi travazol varsa evde sürün dedi gönderdi
Biz de öyleBiz öyle çok abarttık ki kız düşüp kafasını vurunca morarmason diye kantaron yağı sürüyoruz
Biz kadinlarada iyi geliyo her derde deva(mantar,kaşinti, pişik)Şimdi nasıl bilmiyorum ama ben çocuklara travazol kullanıyordum.Çok memnundum.