Çocuk Hastalıkları En iyi pişik kremi hangisidir?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

En iyi pişik kremi hangisidir?

• Ankete Katılan
    612
Malesef bizde hava çok sıcak olunca kremler bana mısın demiyor boyun bölgesinde. Popoda hamezincten memnunum dermatolog vermişti hava cok sıcak olmadıkça boyundada etkili.

Ben çocuklarda hiç ağır bir pişik yaşamadım en çok pişik doneminde altını yıkayıp Sebamed sürüp 10dk altını açık birakiyordum en son kantaron yağı ve uyku sonrası hiç bir şeyleri kalmıyordu ama komşumun oğlunun pisiklerini tek kurtaran travazol oldu. Ay kadın neler denedi yazık çok kötüydü. İyyy hatırladıkça için açıyor. Ondan sonra annem de pisiklerinde aile hekimimizin demesiyle bu kremi kullandı çok iyi geldi ona da en sevdiği pişik kremi oldu 🤭
Çok şükür benim kızımda olmadı sivilce gibi birşeyler çıktı o günde başka bir sebepten acile gitmiştim doktora pişikte oldu bakar mısınız dedi baktı bu mu pişik dedi güldü bana 🤣 hafif mantar gibi dedi travazol varsa evde sürün dedi gönderdi 🤣

Ay birbde her şeye mi iyi gelir. Çocuklar bir yerlerini carptiklairnda sürüyorum şişlikleri bile indiriyor.
Kantaron yağının iyi gelmediği hicbirsey yok sanırım 🤣 kızarıklığa sürüyorum ilk doğduğunda gaz için karnına sürüyorduk büyüdükten sonra bir süre vay kasigi ile icirdim biz herşeye kullanıyoruz her derde deva maşallah 🤣

2 kizimda da sudocrem kullandim, hâla kullaniyorum. Hatta kac defa sezeryan dikişlerim pişik oldu ve her seferinde kolayca geçirdi. Sudocremden şaşmam

Ay birbde her şeye mi iyi gelir. Çocuklar bir yerlerini carptiklairnda sürüyorum şişlikleri bile indiriyor.
Aynen öyle elimin altında sürekli kaç şişe bitirdik bilmiyorum. Bebeklik konakları, yaralar yanıklar, benim sezaryen dikişime bile çok iyi gelmişti düzenli kullanmadığım halde

Ben çocuklarda hiç ağır bir pişik yaşamadım en çok pişik doneminde altını yıkayıp Sebamed sürüp 10dk altını açık birakiyordum en son kantaron yağı ve uyku sonrası hiç bir şeyleri kalmıyordu ama komşumun oğlunun pisiklerini tek kurtaran travazol oldu. Ay kadın neler denedi yazık çok kötüydü. İyyy hatırladıkça için açıyor. Ondan sonra annem de pisiklerinde aile hekimimizin demesiyle bu kremi kullandı çok iyi geldi ona da en sevdiği pişik kremi oldu 🤭
Pişik çok kötü ya🤦🏻‍♀️

Kantaron yağının iyi gelmediği hicbirsey yok sanırım 🤣 kızarıklığa sürüyorum ilk doğduğunda gaz için karnına sürüyorduk büyüdükten sonra bir süre vay kasigi ile icirdim biz herşeye kullanıyoruz her derde deva maşallah 🤣
Haha o olmasa biz ne yaparız bende bilmiyorum hep elimin altında her şeye 'kantaron yağı nerde' der oldum :KK70:

Haha o olmasa biz ne yaparız bende bilmiyorum hep elimin altında her şeye 'kantaron yağı nerde' der oldum :KK70:
🤣🤣 Biz öyle çok abarttık ki kız düşüp kafasını vurunca morarmason diye kantaron yağı sürüyoruz 🤣🤣🤣

Pişik olursa bepantenplus pisik önleyici kullanmadım.

Çocuğum yok ama etrafımdaki tüm arkadaşlarım mustela kullanıyor bebelerine.

Çok şükür benim kızımda olmadı sivilce gibi birşeyler çıktı o günde başka bir sebepten acile gitmiştim doktora pişikte oldu bakar mısınız dedi baktı bu mu pişik dedi güldü bana 🤣 hafif mantar gibi dedi travazol varsa evde sürün dedi gönderdi 🤣
Bir gün çocuk kusuyor diye doktora götürdüm o zaman da diş çıkartıyordu kabizdi, hastanede biraz da korkudan bezine küçük bir tane yapmış. Bezi açtım, doktor 'ne yutmuş' diyor :KK70: 'ne yutsun bok' demiştim ben de o şaşkınlıkla açıklama bile yapamadan :KK70: şimdi olsa nasıl utanırım diyemem 🤭

X