Çocuk Hastalıkları En iyi pişik kremi hangisidir?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

En iyi pişik kremi hangisidir?

• Ankete Katılan
    612
Sudokrem kullandık memnun kaldık.Hatta yatak yaralarına dahi iyi geldiğini duydum

Sudocrem aldım bende kullanıp göreceğimm

Travazolda kortizon yok mu
Var ama zor durum kurtarıcısı bir krem. Yani pişik yoksa ve ya oluşum yeniyse Sebamed Bepantholden falan çok daha iyi geliyor ama geçmeyen ya da anı derin (yoğun kizarikli) bir pişik varsa travazol tek çare diyebilirim.

Mantara dönük olmuştu bir kere kullanmıştım evet iyi gelmişti gerçektende

Kesinlikle penaten derim sadece pişiği değil yanıklarda bile süperdir kendisi..senelerdir kullanıyorum

Nivea pişik önleyici Krem. 4 çocuğum onla büyüdü. Pişik surunu hiç yaşamadık şükür.

En doğalından sarı kantaron yağı Krem olarak yalnızca mustela kullandım iyiydi ama kantaron yağı kadar hızlı ve kesin çözüm görmedim cilt sorunlarına

Oğlumda çok sıkıntı yaşamadık ama kızlarda sıkıntı olmuştu.Dediğin gibi tek çözüm o olmuştu
Ben çocuklarda hiç ağır bir pişik yaşamadım en çok pişik doneminde altını yıkayıp Sebamed sürüp 10dk altını açık birakiyordum en son kantaron yağı ve uyku sonrası hiç bir şeyleri kalmıyordu ama komşumun oğlunun pisiklerini tek kurtaran travazol oldu. Ay kadın neler denedi yazık çok kötüydü. İyyy hatırladıkça için açıyor. Ondan sonra annem de pisiklerinde aile hekimimizin demesiyle bu kremi kullandı çok iyi geldi ona da en sevdiği pişik kremi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…