- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Canım hamilesinnn, çok sevindim, Allahim hayırlısıyla saglikla kucagina alabilmeni nasip etsin. Kaçıncı gün pozitifi gördün, nasıl degerlendirdin, bizimle de paylaşır mısın canım. Benim 16. günüm hala pozitifi goremedimBen de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım. Markası Laboquick. Yarın BAT günüm umutluyum ama bakalım, yarın sonucu yazarım buraya
Ne guzelllllll :) Darısı basimiza ama benim 16. günüm bugun, henüz pozitifi goremedim, sen kaçıncı gün gormustun canim, bi de o gunleri nasıl degerlendirdin, bizimle de paylas lutfennn :)Labaquickle ilk denememizde işlem tamam:)
Evet canım t daha koyu olunca oluyo ama bu koyulukta yeterli zaten, yumurtlamissin canım, inşallah degerlendirmissindir, güzel haberlerini bekliyorum :) Sen kaçıncı günde gördün canım pozitifi?Ters yazmisim t koyu olunca degilmi yumurtlama bugun siliklesti amainsana gore degisiyormu
O zaman çok iyi degerlendir canım :) Hadi hayırlısı bakalım :) Sen kaçıncı gunundeydin canım?Aranıza yeni katıldım kızlar, yardım lütfen!predictor ovula testi aldım. dün ilk defa testi uyguladım, t ve c hemen hemen aynıydı. 5 dk sonunda ikisi de belirginleşti. haydi hayırlısı
PCOS var canım ben de takipte zorlanıyorum o nedenle. Benim son 3 ayda ortalama 33 gün oldu. Dün 16. günümdeydim. İlk denemeydi. Bence sen de bırakma denemeye devamO zaman çok iyi degerlendir canım :) Hadi hayırlısı bakalım :) Sen kaçıncı gunundeydin canım?
Hı hı denemeye devam, bugünkü testimi yapmadım henüz, ben de görürüm inşallah pozitifi :) Bu arada bende de polikistik over var canım, bu ay inofolic kullandim.PCOS var canım ben de takipte zorlanıyorum o nedenle. Benim son 3 ayda ortalama 33 gün oldu. Dün 16. günümdeydim. İlk denemeydi. Bence sen de bırakma denemeye devam
Haydi inşallah iyi haberlerini bekliyorum :) Sadece folibiol kullanıyorum epeydir dr onu önermişti.Hı hı denemeye devam, bugünkü testimi yapmadım henüz, ben de görürüm inşallah pozitifi :) Bu arada bende de polikistik over var canım, bu ay inofolic kullandim.
12 ci gunde gordum ogun ve birgun oncesi yapmistim sobra yapamadim artik bat gununu bekliycez ama idrarimin koyulasmasina bakiyorum ben bakalim kismetEvet canım t daha koyu olunca oluyo ama bu koyulukta yeterli zaten, yumurtlamissin canım, inşallah degerlendirmissindir, güzel haberlerini bekliyorum :) Sen kaçıncı günde gördün canım pozitifi?
Inşallah olmuştur canım, güzel haberler verirsin inşallah bize.12 ci gunde gordum ogun ve birgun oncesi yapmistim sobra yapamadim artik bat gununu bekliycez ama idrarimin koyulasmasina bakiyorum ben bakalim kismet
Ben 15. Gün ikinci çizgiden pek emin olamadım. Yani tam olarak aynı koyulukta değildi gibi. Iki çizgi de aynı koyulukta olunca 24 saat içinde yumurtluyosun demek oluyor. Aslında niyetim o geceyi boş geçirmemekti ama o gece tartıştık biraz küstüm bende döndüm yattım :) 16. gün ki testde iki çizgide aynı koyuluktaydı. O gece ilişki oldu. 5dk hiç ayrılmadan bekledik ilişkiden sonra. Bunuda burdan okumuştum. Sonra ben sabaha kadar hiç kalkmadan uyudum. Pek sallanmadım. Ilk denememizdi. Allah kısmet etti çok şükür. Ilişkiden 7 gün sonra da kan testinde öğrendimNe guzelllllll :) Darısı basimiza ama benim 16. günüm bugun, henüz pozitifi goremedim, sen kaçıncı gün gormustun canim, bi de o gunleri nasıl degerlendirdin, bizimle de paylas lutfennn :)
Darısı basimiza canım, sen çok erken ogrenmissin hamileligini, ne güzel :)Ben 15. Gün ikinci çizgiden pek emin olamadım. Yani tam olarak aynı koyulukta değildi gibi. Iki çizgi de aynı koyulukta olunca 24 saat içinde yumurtluyosun demek oluyor. Aslında niyetim o geceyi boş geçirmemekti ama o gece tartıştık biraz küstüm bende döndüm yattım :) 16. gün ki testde iki çizgide aynı koyuluktaydı. O gece ilişki oldu. 5dk hiç ayrılmadan bekledik ilişkiden sonra. Bunuda burdan okumuştum. Sonra ben sabaha kadar hiç kalkmadan uyudum. Pek sallanmadım. Ilk denememizdi. Allah kısmet etti çok şükür. Ilişkiden 7 gün sonra da kan testinde öğrendim
Ben o kadar emindim ki pozitif sonuçlanacağından hamile kalacağımdan. Allah biliyo ya içime mi doğdu bilemiyorum emindim resmen hiç bir şüphem yoktu. O yüzden ispatlamak amaçlı erkenden gittimDarısı basimiza canım, sen çok erken ogrenmissin hamileligini, ne güzel :)
Amin cnm sagolasin insallahInşallah olmuştur canım, güzel haberler verirsin inşallah bize.
sağ ol canım, Rabbim nasip etti sonunda, darısı sana inşallahCanım hamilesinnn, çok sevindim, Allahim hayırlısıyla saglikla kucagina alabilmeni nasip etsin. Kaçıncı gün pozitifi gördün, nasıl degerlendirdin, bizimle de paylaşır mısın canım. Benim 16. günüm hala pozitifi goremedim
Amin canım inşallah. Sen de çok güzel bi hamilelik sonrası bebegine kavusursun inşallah.sağ ol canım, Rabbim nasip etti sonunda, darısı sana inşallahBen 28 günde bir adet oluyordum. 13-14.günler koyu çizgi gördüm bu iki gün üst üste çalıştık Ama adetten sonra hep iki güne bir çalışma oldu. ta ki test koyulaşıp silikşene kadar. 2 gün üst üsteden sonra bir gün ara verdik bir daha çalışma oldu. Sonra olmadı. Zaten 13. ve 14.gün yoğun uzayan akıntım da eşlik etti, sonra şıp diye akıntım kesildi. hala da pek akıntım yok
Ne guzel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 7 gun sonra kan testi ilemi ogrendin ?Ben o kadar emindim ki pozitif sonuçlanacağından hamile kalacağımdan. Allah biliyo ya içime mi doğdu bilemiyorum emindim resmen hiç bir şüphem yoktu. O yüzden ispatlamak amaçlı erkenden gittimbirde çok ağrım vardı. Belim bacaklarım karnım hiç dinmiyodu.
Amiiin canım amiiin :)Amin canım inşallah. Sen de çok güzel bi hamilelik sonrası bebegine kavusursun inşallah.
Teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin Adetten tam 7 gün önceydi öğrendiğimde. İlişkidende tam 7 gün sonraNe guzel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 7 gun sonra kan testi ilemi ogrendin ?
Darısı basimiza canım, sen çok erken ogrenmissin hamileligini, ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?