• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi ovulasyon testi hangisi?

Ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım. Markası Laboquick. Yarın BAT günüm umutluyum ama bakalım, yarın sonucu yazarım buraya :KK66:
Canım hamilesinnn, çok sevindim, Allahim hayırlısıyla saglikla kucagina alabilmeni nasip etsin. Kaçıncı gün pozitifi gördün, nasıl degerlendirdin, bizimle de paylaşır mısın canım. Benim 16. günüm hala pozitifi goremedim :(

Labaquickle ilk denememizde işlem tamam:)
Ne guzelllllll :) Darısı basimiza ama benim 16. günüm bugun, henüz pozitifi goremedim, sen kaçıncı gün gormustun canim, bi de o gunleri nasıl degerlendirdin, bizimle de paylas lutfennn :)

Ters yazmisim t koyu olunca degilmi yumurtlama bugun siliklesti ama :KK43: insana gore degisiyormu
Evet canım t daha koyu olunca oluyo ama bu koyulukta yeterli zaten, yumurtlamissin canım, inşallah degerlendirmissindir, güzel haberlerini bekliyorum :) Sen kaçıncı günde gördün canım pozitifi?

Aranıza yeni katıldım kızlar, yardım lütfen!:110: predictor ovula testi aldım. dün ilk defa testi uyguladım, t ve c hemen hemen aynıydı. 5 dk sonunda ikisi de belirginleşti. haydi hayırlısı :KK55:
O zaman çok iyi degerlendir canım :) Hadi hayırlısı bakalım :) Sen kaçıncı gunundeydin canım?

O zaman çok iyi degerlendir canım :) Hadi hayırlısı bakalım :) Sen kaçıncı gunundeydin canım?
PCOS var canım ben de takipte zorlanıyorum o nedenle. Benim son 3 ayda ortalama 33 gün oldu. Dün 16. günümdeydim. İlk denemeydi. Bence sen de bırakma denemeye devam ;)

PCOS var canım ben de takipte zorlanıyorum o nedenle. Benim son 3 ayda ortalama 33 gün oldu. Dün 16. günümdeydim. İlk denemeydi. Bence sen de bırakma denemeye devam :KK66:
Hı hı denemeye devam, bugünkü testimi yapmadım henüz, ben de görürüm inşallah pozitifi :) Bu arada bende de polikistik over var canım, bu ay inofolic kullandim.

Hı hı denemeye devam, bugünkü testimi yapmadım henüz, ben de görürüm inşallah pozitifi :) Bu arada bende de polikistik over var canım, bu ay inofolic kullandim.
Haydi inşallah iyi haberlerini bekliyorum :) Sadece folibiol kullanıyorum epeydir dr onu önermişti.

Evet canım t daha koyu olunca oluyo ama bu koyulukta yeterli zaten, yumurtlamissin canım, inşallah degerlendirmissindir, güzel haberlerini bekliyorum :) Sen kaçıncı günde gördün canım pozitifi?
12 ci gunde gordum ogun ve birgun oncesi yapmistim sobra yapamadim artik bat gununu bekliycez ama idrarimin koyulasmasina bakiyorum ben bakalim kismet

12 ci gunde gordum ogun ve birgun oncesi yapmistim sobra yapamadim artik bat gununu bekliycez ama idrarimin koyulasmasina bakiyorum ben bakalim kismet
Inşallah olmuştur canım, güzel haberler verirsin inşallah bize.

Ne guzelllllll :) Darısı basimiza ama benim 16. günüm bugun, henüz pozitifi goremedim, sen kaçıncı gün gormustun canim, bi de o gunleri nasıl degerlendirdin, bizimle de paylas lutfennn :)
Ben 15. Gün ikinci çizgiden pek emin olamadım. Yani tam olarak aynı koyulukta değildi gibi. Iki çizgi de aynı koyulukta olunca 24 saat içinde yumurtluyosun demek oluyor. Aslında niyetim o geceyi boş geçirmemekti ama o gece tartıştık biraz küstüm bende döndüm yattım :) 16. gün ki testde iki çizgide aynı koyuluktaydı. O gece ilişki oldu. 5dk hiç ayrılmadan bekledik ilişkiden sonra. Bunuda burdan okumuştum. Sonra ben sabaha kadar hiç kalkmadan uyudum. Pek sallanmadım. Ilk denememizdi. Allah kısmet etti çok şükür. Ilişkiden 7 gün sonra da kan testinde öğrendim

Ben 15. Gün ikinci çizgiden pek emin olamadım. Yani tam olarak aynı koyulukta değildi gibi. Iki çizgi de aynı koyulukta olunca 24 saat içinde yumurtluyosun demek oluyor. Aslında niyetim o geceyi boş geçirmemekti ama o gece tartıştık biraz küstüm bende döndüm yattım :) 16. gün ki testde iki çizgide aynı koyuluktaydı. O gece ilişki oldu. 5dk hiç ayrılmadan bekledik ilişkiden sonra. Bunuda burdan okumuştum. Sonra ben sabaha kadar hiç kalkmadan uyudum. Pek sallanmadım. Ilk denememizdi. Allah kısmet etti çok şükür. Ilişkiden 7 gün sonra da kan testinde öğrendim
Darısı basimiza canım, sen çok erken ogrenmissin hamileligini, ne güzel :)

Darısı basimiza canım, sen çok erken ogrenmissin hamileligini, ne güzel :)
Ben o kadar emindim ki pozitif sonuçlanacağından hamile kalacağımdan. Allah biliyo ya içime mi doğdu bilemiyorum emindim resmen hiç bir şüphem yoktu. O yüzden ispatlamak amaçlı erkenden gittim;) birde çok ağrım vardı. Belim bacaklarım karnım hiç dinmiyodu.

Canım hamilesinnn, çok sevindim, Allahim hayırlısıyla saglikla kucagina alabilmeni nasip etsin. Kaçıncı gün pozitifi gördün, nasıl degerlendirdin, bizimle de paylaşır mısın canım. Benim 16. günüm hala pozitifi goremedim :KK43:
sağ ol canım, Rabbim nasip etti sonunda, darısı sana inşallah :KK39:Ben 28 günde bir adet oluyordum. 13-14.günler koyu çizgi gördüm bu iki gün üst üste çalıştık:KK22:Ama adetten sonra hep iki güne bir çalışma oldu. ta ki test koyulaşıp silikşene kadar. 2 gün üst üsteden sonra bir gün ara verdik bir daha çalışma oldu. Sonra olmadı. Zaten 13. ve 14.gün yoğun uzayan akıntım da eşlik etti, sonra şıp diye akıntım kesildi. hala da pek akıntım yok ;)

sağ ol canım, Rabbim nasip etti sonunda, darısı sana inşallah :KK39:Ben 28 günde bir adet oluyordum. 13-14.günler koyu çizgi gördüm bu iki gün üst üste çalıştık:KK22:Ama adetten sonra hep iki güne bir çalışma oldu. ta ki test koyulaşıp silikşene kadar. 2 gün üst üsteden sonra bir gün ara verdik bir daha çalışma oldu. Sonra olmadı. Zaten 13. ve 14.gün yoğun uzayan akıntım da eşlik etti, sonra şıp diye akıntım kesildi. hala da pek akıntım yok :KK66:
Amin canım inşallah. Sen de çok güzel bi hamilelik sonrası bebegine kavusursun inşallah.

Ben o kadar emindim ki pozitif sonuçlanacağından hamile kalacağımdan. Allah biliyo ya içime mi doğdu bilemiyorum emindim resmen hiç bir şüphem yoktu. O yüzden ispatlamak amaçlı erkenden gittim:KK66: birde çok ağrım vardı. Belim bacaklarım karnım hiç dinmiyodu.
Ne guzel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 7 gun sonra kan testi ilemi ogrendin ?

Selam kizlar aranıza yeni katılıyorm. .on aylik evliym.bu ay bebek düşünmeye başladım..ve normalde adetim yirmi yedi günde oluyor bu ay iki gün gecikince hamileym zannettim ama dün adet olunca çooooooook üzüldüm..gittigidiyordanovulasyon takibi için laboguick almayi düşünüyorm. İnşallah güzel haberler veriirim nisan ayında

Back
X