• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi ovulasyon testi hangisi?

Hı hı denemeye devam, bugünkü testimi yapmadım henüz, ben de görürüm inşallah pozitifi :) Bu arada bende de polikistik over var canım, bu ay inofolic kullandim.
Yaklaşık 3 gündür sancı çekiyordum. Bugün regl oldum. Bir sonraki denemeye inşallah :oops::KK16:

Yaklaşık 3 gündür sancı çekiyordum. Bugün regl oldum. Bir sonraki denemeye inşallah :oops::KK16:
Ben de 21. gün gördüm pozitifi, bugün de 30. günüm ama hiç belirtim yok, göğüs hassasiyeti falan başka aylar oluyodu bu ay sadece yumurtlama donemimde hafif oldu sonra geçti, çok üzülüyorum böyle olunca :( Icimde bi ümit var ama daha çok korku var yine olmadı diye:KK43:

Ben de 21. gün gördüm pozitifi, bugün de 30. günüm ama hiç belirtim yok, göğüs hassasiyeti falan başka aylar oluyodu bu ay sadece yumurtlama donemimde hafif oldu sonra geçti, çok üzülüyorum böyle olunca :KK43: Icimde bi ümit var ama daha çok korku var yine olmadı diye:KK43:
Kafan rahat olacak demişti dr, korku yapma kendine. Olumlu ve iyi düşünmekte fayda var. Benim de senden farkım yok ama olumlu düşünüyorum, nasılsa bir gün olacak diye. Kollarını umuda aç ve onu kucakla :KK24:

Kafan rahat olacak demişti dr, korku yapma kendine. Olumlu ve iyi düşünmekte fayda var. Benim de senden farkım yok ama olumlu düşünüyorum, nasılsa bir gün olacak diye. Kollarını umuda aç ve onu kucakla :KK24:
Hadi hayırlısı bakalım canım:KK19: Ovulasyon günümü bulmama rağmen olmazsa, bu hamile kalmak çok zor ismis diycem galiba:KK51:

Kizlar benim bir sorum olacak.benim reglim cok duzensiz.mart ayinin 10 unda regl gordum.daha sonra nisan ayinda 15 inde.bu ay da bakalim kacinda olucam.bu yuzden bu testlere ne zaman baslamam gerekiyor.30 ile 38 gun arasi degisiyo regl dongum

Canım bence bu ay 10. gunden basla, degisimi vs herseyi gozlemlemis olursun, muhtemelen 16-24 arasi koyu cizgiyi gorursun.

ilk denememizde hamile kaldım :) lapoquick marka ovulasyon testiyle takip etmiştim

Ben de iki ay boyunca ovula kullandim kalamadim. Bu ay laboquick aldim ve sonuc bu :)

Canım bence bu ay 10. gunden basla, degisimi vs herseyi gozlemlemis olursun, muhtemelen 16-24 arasi koyu cizgiyi gorursun.
Kızlar adeti düzensiz olan biri olarak ovulasyon testi kullanmaya adetimin kaçıncı gününde baslamaliyim sizce ilaç kullanmadan adet olamıyorum bir paketi kullanırım hı çift çizgi olmazsa diye bir endisem var

Kızlar adeti düzensiz olan biri olarak ovulasyon testi kullanmaya adetimin kaçıncı gününde baslamaliyim sizce ilaç kullanmadan adet olamıyorum bir paketi kullanırım hı çift çizgi olmazsa diye bir endisem var
Canım denemeden bilemezsin.biraz yedekli al fazla fazla.ben dijital olanından kullanıyorum mesela geçen ay 8 tane harcamıştım bu ay 4 tane yetti.ama adetlerim düzenli.sende bir süre yaptıktan sonra bir düzen oturtabilirsin bence.

Bana kalirsa 10. Gunden başla.

bu dijital olanlar da mı tek kullanımlık kızlar ?
hangisi en iyisi ?
internetten mi yoksa eczaneden mi almak en uygun olucak ?

bu dijital olanlar da mı tek kullanımlık kızlar ?
hangisi en iyisi ?
internetten mi yoksa eczaneden mi almak en uygun olucak ?
Tabi ki netten.eczanede 7 civari nette 2 lira falan.ayrıca ben laboqui kullandım.hatta gebelik testinde ilk gün çok koyuydu ikinci gün silikti biraz ve 3 ay sonra bebeğimi kaybettim.yani sağlıksız bir gebelik olduğu için mi silik gösterdi acaba diyorum.

Back
X