Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende evmodaya bakayım dedim ama onda da aşırı şikayet var özellikle taşınırken eşyalara zarar verdikleri ve gönderilen eşyaların yanlış gönderildiği konusunda.Kız kardeşiniz bu konuda herhangi bir sorun yaşadı mı acaba ?1. si vivenseden aksesuar dresuar gibi şeyleri alabilirsiniz öneririm. Ama bence mobilya bakmayın. Zaten şikayet sayfasına bakarsanız sebebini anlarsınız.
2. Olarak önce tarzınızı belirleyin. Çünkü markaların belli çizgileri var. Yıllanmış markalar ise o çizgilerinden pek dışarı çıkamadıkları için bana göre "demode" ürünleri var.
Ben ikea ve evmodadan aldım bütün eşyalarımı. Ha özellikle ikeadan aldığım koltuklarımdan aşırı memnunum. Zaten evime her gelen de koltuklarıma bayılıyor. İnanılmaz rahat ve kullanışlılar. Benim size tavsiyem önce tarzınızı belirleyin. Bu arada evmodayı da bakabilirsiniz. Benim kız kardeşim bütün eşyalarını evmodadan aldı
Öncelikle yatak odam yemek odam ve TV ünitem evmodadan. Hiçbir sorun yaşamadık. Kız kardeşim şehir dışında yaşıyor. Ve aynı mağazadan almamıza rağmen istenilen günde sorunsuz teslim edildi. Hiçbir sorun yaşamadık biz. Son derece ilgili davrandılar. Biz memnunuzBende evmodaya bakayım dedim ama onda da aşırı şikayet var özellikle taşınırken eşyalara zarar verdikleri ve gönderilen eşyaların yanlış gönderildiği konusunda.Kız kardeşiniz bu konuda herhangi bir sorun yaşadı mı acaba ?
İkeadan aldığınız koltuklar hangisi acaba?1. si vivenseden aksesuar dresuar gibi şeyleri alabilirsiniz öneririm. Ama bence mobilya bakmayın. Zaten şikayet sayfasına bakarsanız sebebini anlarsınız.
2. Olarak önce tarzınızı belirleyin. Çünkü markaların belli çizgileri var. Yıllanmış markalar ise o çizgilerinden pek dışarı çıkamadıkları için bana göre "demode" ürünleri var.
Ben ikea ve evmodadan aldım bütün eşyalarımı. Ha özellikle ikeadan aldığım koltuklarımdan aşırı memnunum. Zaten evime her gelen de koltuklarıma bayılıyor. İnanılmaz rahat ve kullanışlılar. Benim size tavsiyem önce tarzınızı belirleyin. Bu arada evmodayı da bakabilirsiniz. Benim kız kardeşim bütün eşyalarını evmodadan aldı