En iyi ingilizce kursu hangisi?

• Konu Sahibi sibel_sga

cnm bu kurslardan pekı en ıyısı b,hangısı bu arada ben de englısh tıme wall street . global englısh ve de amerıkan kultur dernegı koınusunda cok kararsızım ve de bu sene baslıcam ama sımdı daha cok kafam karıstı hıc bu dedıklerınızı berlıtz harıc duymamıstım hangısı en ıyıse bıraz bılgılendırırımısınız yuksek lısans yapmam gerekıyo ıngılkısceyı sakır sakır halletmek konusmak ıstıyorum (( lutfen yardım edın cıdden kafam bı dolu ve de bu saydıklarınız ankarada var mı

• Konu Sahibi sibel_sga
merhaba arkadaşlar ,ben ingilizceyi okulda öğrendim. kendim bir öneride bulunamam ama kardeşim yazın kızılayda deulcoma yazıldı hala devam ediyo çok memnun,yabancı hocalarla ders yapıyolar birde en çok dikkatimi çeken şey gün içerisinde nasılsın diye yabancı hocalar arıyorlar bunu yapmaları çok hoşuma gitmişti,soracağınızbirşey olursa kardeşime sorup size iletebilirim

• Konu Sahibi sibel_sga

kıılay derken ankarada bulunuyosunuz sanırım bu arada hocaların gun ıcınde hal hatır sorması bana da sıcak geldı deulcoma adını ılk kez duyuyorum fıyatı ve adresı soleyebılırmısınız lutfen ben de arastırıyorum ıng kursu ama bılemedım

• Konu Sahibi sibel_sga

kıılay derken ankarada bulunuyosunuz sanırım bu arada hocaların gun ıcınde hal hatır sorması bana da sıcak geldı deulcoma adını ılk kez duyuyorum fıyatı ve adresı soleyebılırmısınız lutfen ben de arastırıyorum ıng kursu ama bılemedım

• Konu Sahibi sibel_sga

• Konu Sahibi sibel_sga
ya bu arada bılgısayar tutukluk yaptı kusura bakmayın uc kes gıtmıs

• Konu Sahibi sibel_sga

cnm fiyatı net hatırlamıyorum ama yazın 3 kur kampanyası vardı aylık ödeme 165 lira idi 3 kur için,adres olarakdakızılay karanfil2 sokakta ,meşrutiyetten olgunlara çıkarken mavi büyük bi bina , şimdiki fiyat nedir bilemem ama istersen bi ara sor telefonu ..........,

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi sibel_sga

tesekkurler cnm ben bızzat konusmaya gıtcem ama henuz degıl bu yaz gıtcem sanırım bakalım pekı baska hangı yonlerden memnun kardesın ???

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi sibel_sga
tesekkurler cnm ben bızzat konusmaya gıtcem ama henuz degıl bu yaz gıtcem sanırım bakalım pekı baska hangı yonlerden memnun kardesın ???

rica ederim cnm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana , başka nelerden memnun ben akşam bi sorayım sana yazarım olurmu,1. ağızdan dinlemek en iyisi :)

• Konu Sahibi sibel_sga

• Konu Sahibi sibel_sga

• Konu Sahibi sibel_sga

• Konu Sahibi sibel_sga

• Konu Sahibi sibel_sga

• Konu Sahibi sibel_sga
mrb arkadaşlar önceki sayfalarda geçti mi bilmiyorum ama ben busmek ingilizce kursuna gidip gercekten fayda gören var mı onu merak ediyorum üdsye girmeyi düşünüyorum 2013 baharda ama seviyem elementry en fazla belki başlangıçtır bilmiyorum dolayısıyla üds kursu için ön hazırlık lazım ve maddi açıdan da cok rahat değilim hem ds hem seviye yükseltmek için özel kursa gidemem

• Konu Sahibi sibel_sga
Galatasay Üniversitesinde toplam 12 kur var. bir kurun fiyatı 500 tl .
Buraya giden faydasını gören varmı acaba..

• Konu Sahibi sibel_sga
arkadaşlar kursla ilgili başımıza geleni yazayım.. etrafınızda maksimum akademi varsa dikkat..ben izmirdekine gittim iyi zannediyordum reklamlarından sürekli attığı mesajlardan..anlataatım da ders olur arkadaşlar sizde dikkat edin..
maksimum akademi Yalancı ve 3 kuruşun peşinde.

İsterseniz madde madde yazayım daha anlaşılır olur;

• İşimden dolayı çok acil bir İngilizce kurusuna yazılmam gerekiyordu telefonla fiyat aldım, aylık 200 TL dediler. Meğer 10 haftalık programmış ve 600 TL imiş.

• Aciliyetimi de anlayınca hapar topar katakulliye getirip şöyle güzel böyle güzel bir adet sözleşeme ve 600 lira’lık senet imzalattılar.

• Anlaşmadan önce müdür öğretmen dersinize ben gireceğim dedi. Sözleşmeyi yapıp senedi yaptıktan 1 gün sonra ben sadece TOFEL’ a giriyorum. Ama sizin hocanız da hiç fena değil denilerek atlatıldım.

• Kaydımın 2. günü dersin birine misafir olarak katıldım. Sınıflar yan yana iç içe. İki sınıfı sadece önüne perde takılmış bir cam ayırıyor. Yandaki adamın konuşması birebir sizin sınıfınızda duyuluyor.

• Ayrıca hoca, derste kelime kelime kitaptan ilerliyor. Aynı lisedeki İng. hocaları gibi. Önceden başka kursa gittiğim için farkı çok net görüyorum.

• Benimle başlayan bir arkadaş vardı, bir konu ile ilgili epey bekletilmiş yani atlatılmış. Kaç defa ailesi ile gelmiş. Epey sorunlar yaşamış anlayacağınız.

• Ve asıl bu siteye yazma nedenime geliyorum; Yukarıda da bahsettiğim gibi hapar topar imzayı attım. Anlaşmadan sadece 2 gün sonra (hatta 2.gün) gidip, işimden dolayı (bir süreliğine şehir dışına çıkacağımdan dolayı) sözleşmeyi iptal ettirmek istediğimi söyledim ki kurs henüz başlamamıştı ve daha 1 haftası vardı. Cevap şu: %20 sini kesiyoruz. Ve de dedikleri gibi, allem ettiler kallem ettiler yok hak dediler yok hukuk dediler bana imzalattıkları bir senedin arkasına sığınarak 120 Lirayı, neler neler dememe, rica etmelerime rağmen hiç affetmeden alıp kasalarına indiragandi yaptılar. Bu kadar önemliymiş demek 120 TL onlar için. En son iptalle ilgili kuruma gittiğim gün (ki defalarca iptalle ilgili gidip geldim) iptal için geldim dedim ve görevli arkadaş gülümseyip “bugün kaçıncı iptal bu” deyince 120 liranın önemini + kurumun ne kadar güzel bir kurum olduğunu çok daha iyi anladım.

Arkadaşlar lütfen bu durumu sadece İng. kursu olarak düşünmeyin. KPSS, KPDS ya da her neyse. Sonuçta bu şirket kültürü, şirketin yapısı ile ilgili. Benzer sorunları, böyle küçük hesaplar yapan bir kurumda yaşamanız kuvvetle muhtemel. Hatta konu ile ilgili çevrenizi de uyarmanızı rica ediyorum. Lütfen tuzağa düşmeyin.

“Bir musibet bin nasihattan iyidir” derler. Musibet yaşamamak için siz yine de nasihate kulak verin derim.

• Konu Sahibi sibel_sga
infolang dil okulları çok kaliteli eğitim veriyo. öğretme garantisi varmış katılım gösterip sertifika alamazsanız aynı eğitimi ücretsz alabiliyormussunuz. umarım işinize yarar . iyi akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…