- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- Konu Sahibi sibel_sga
Arkadaşlar hangi siteye girseniz vazgeçilmez başlıklardan biri hangi ingilizce kursuna gideceğim tavsiyede bulunurmusunuz? Tavsiyede bulunanlarda doğal olarak o kursların çalışanları oluyor. 6 sene ingilizce kursuna gitmiş biri olaraksize tavsiyem. Iyi araştırın,(şikayet var.com falan bir bakın) bir kısa liste yapın sonra listenizdeki her kursun kantinine uğrayın ve bizzat öğrencilerle kursu alan kişilerle görüşün. Ben bu yolla IELTS'den 7 alacak seviyeye geldim. İyi de para ödedeim ama karşılığını aldım son kuruşuna kadar helal ediyorum. Adiz size bir liste de yapayım. British side, Berlitz, EF DİL OKULLARI gerisinden uzak durun.
cnm bu kurslardan pekı en ıyısı b,hangısı bu arada ben de englısh tıme wall street . global englısh ve de amerıkan kultur dernegı koınusunda cok kararsızım ve de bu sene baslıcam ama sımdı daha cok kafam karıstı hıc bu dedıklerınızı berlıtz harıc duymamıstım hangısı en ıyıse bıraz bılgılendırırımısınız yuksek lısans yapmam gerekıyo ıngılkısceyı sakır sakır halletmek konusmak ıstıyorum (( lutfen yardım edın cıdden kafam bı dolu ve de bu saydıklarınız ankarada var mı