- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
-
- Konu Sahibi sibel_sga
infolang dil okulları çok kaliteli eğitim veriyo. öğretme garantisi varmış katılım gösterip sertifika alamazsanız aynı eğitimi ücretsz alabiliyormussunuz. umarım işinize yarar . iyi akşamlar :)
gitmeyi düşünüyorum. mali durumumu ayarlar ayarlamaz konuşma sınıflarından birine kaydımı yaptırcam. önce ingilizce daha sonra ispanyolca . :)
arkadaşlar ben infolang ingilizce kursunu duymuştum bugün de gittim baktım.güzel bi yer üstelik öğretme garantisi veriyolar.öğrenemezsen,sertifikanı alamazsan gidip ben öğrenemedim arkadaş diyosun.sana sonraki sene eğitimi ücretsiz sağlıyolar.diğer kurslar gibi para tuzağı değilmiş gibi geldi.bi bakın derim.hem önceliği konuşmaya,speakinge veriyolarmış.
daha doğru bilgiler için siteye bakabilirsiniz önce şu formu doldurtuyolar
InfoLANG Dil Okullar > e-Formlar > SATEM Eitim Frsat Formu 016
baktım verdıgınız lınke o formda hanıg alanda ıng ogrenmek ıstedıgınle ılgılı olan kısımda yabancı dıl sınavları kısmına ales de gırıyormu pekı ??
bı de fıyatı nedır ?
teskkurler bılgı ıcın bu arada
tatlım bildiğim kadarıyla ales de giriyo ama ücret konusunda bişey söyleyemiycem sen formu doldurup gönder onlar sana geri dönş yapıp bilgilendirirler :)
Infolang Dil Okulları'nı kesinlikle öneririm arkadaşlar, ayrıca öğretme garantili olduğunu duymuştum..Yararlı olabilir