En iyi ingilizce kursu hangisi?

• Konu Sahibi sibel_sga
just english 'e toefl snvı için giden arkadaşlar biraz bilgi verebilirmi hangi seviyede olmak gerekiyor yani intermediate düzeyindeki birini önce farklı programlaramı yönlendiriyorlar tabi bunun için ayrı bir ücret alıyorlarmı en önemliside verdikleri eğitim kalitelimi

• Konu Sahibi sibel_sga
Amerikan Kültür Derneğini tavsiye edebilirim.
Şahsen gidiyorum ben ve memnunum sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
Bu arada İstanbul Bakırköy şubedeyim

• Konu Sahibi sibel_sga

kurslar şubeden şubeye farkediyor gerçekten amerikan kültür derneğini bende düşündüm ama her kurs için olduğu gibi burası hakkında da özellikle gideceğim şube hakkında olumsuz yorumları okuyınca biraz çekindim doğrusu ancak şunu sorabilirim sen hangi kurdan başladın konuşma konusuna ne kadar ağırlık veriyorlar

• Konu Sahibi sibel_sga

ben de anadolu yakasında ingilizce konuşma kursu arıyorum, birkaç yere daha mail attım, cevap geldikçe sana da yazarım..sen de beni bilgilendirirsen sevinirim..ben konuşma kursu arıyorum yalnız..

discoverdan bana gelen cevap :

Konuşma kursuna katılım için öncelikle seviyenizin upper-intermediate olması gerekmektedir ki konuşma sınıfında aktif olabilin. Bu konuda siz de beni bilgilendirirseniz daha net bir sonuç elde edebiliriz. Derslerin işleyişi ise sadece conversation türüne yöneliktir ve sınıf içerisinde bazı konular belirlenir bunun üzerine tartışmalar, diyaloglar ve fikir alış verişleri yapılır. Kelime dağarcığı ağırlıklıdır ve tüm bu dersler yabancı öğretmen eşliğinde gerçekleştirilir. Sınıflarımız 4–12 kişi arasındadır. Fakat nadiren 10 kişi üzeri öğrenciyi aynı sınıfa dâhil etmekteyiz. Kurs süresi 16 haftadır ve toplamda 120 saat ders verilmektedir. Fiyatlarımız ise bayramdan sonra okulların açılmasıyla birlikte değişecek olup şuan için yaz kampanyasından imkân sağlayabilmekteyiz.

• Konu Sahibi sibel_sga

Konuşma kursu var mı orda ? Ücretleri nasıl ?
Konuşma kursunda dersi nasıl işliyorlar orda ?

• Konu Sahibi sibel_sga
Deulcom hakkında bilgisi olan yok mu ?

• Konu Sahibi sibel_sga
Günaydın,
Ben Bakırköy Deulcom'dan 5. kurdan sertifakamı aldım bundan 2 yıl önce
Gerçekten harika bir yer, ben kesinlikle tavsiye ediyorum.
Onca zaman gittim hiç bir sıkıntı yaşamadım, eğitmenleri gerçekten kaliteli çalışanları da öyle.

• Konu Sahibi sibel_sga

Çok çok teşekkür ederim.Konya'da yeni açıldı bu yüzden ilk başlayan yer olarak acaba iyi olur mu emin olamadım.Birde sözleşmede 4 kur olarak anlaşma imzalamak istiyorlar.1 kura gittim eğitimi beğenmedim sözleşme olunca devam etme zorunluluğum olsunda istemiyorum.Bir kaç yerde sözleşmeden kaynaklı sorunları şikayet vara yazmışlar

• Konu Sahibi sibel_sga

Rica ederim ama ben bu eğitimi alalı epey uzun zaman oldu
Detayları hatırlamakta zorlanıyorum o yüzden bunu oradaki yetkililerle konuşursanız ve de sözleşmenizi dikkatlice okursanız daha iyi olur sanırım

• Konu Sahibi sibel_sga

benim ingilizce olayı yine başka bahara kaldı ama bu konuşma kursu olayı çok iyiymiş. aklımızda olsun. teşekkürler!

• Konu Sahibi sibel_sga
Bugünde benim kurslar ve ingilizce hakkında ayzma günümmüş arkadaşlar. Bugün üçüncü yazım oldu İngilizce eğitimi hakkında.
İstanbulda kaliteli kurs zor bulunuyor. Bazı markaların şubeleri arasında bile kalite farkı var. Ama gözüme çarpan ve arkadaşlarımın gidip memnun kaldığı 3-4 yer var.
Bunlar Berlitz, British Eurolang, Kaplan, British Side ve Müsem.. Müsemde kararsızım çünkü bazen memnuniyetsizlikte duydum. Ama bazı çok şubeli kurumlardan uzak durulmalı bence ticarethaneleri andırıyorlar.

• Konu Sahibi sibel_sga
gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. marmara dil merkezi. aslında tamamen şans eseri bu güzel yeri tanıdım. ben her şeyi çok araştırırım zaten bu sayede burası ile tanıştım. ilk görüşmeye gittiğimde ingilizce öğretmeni bizi karşıladı. sistemlerini anlattı, kitap kullanılmıyor bu benim için çok önemliydi çünkü artık aynı kitapları görmekten çok sıkılmıştım. kitap yerine sizin ilgi alanınızla alakalı materyaller özel olarak hazırlanıyor. bizi sınava aldı sınavda ağırlıklı olarak konuşma ve dinleme becerilerimizi ölçtü. dilbilgisi için ayrı bir sınav verilmedi. zaten dilbilgisi sorunumuz yoktu yani kağıt üstünde.google translate ile yazışmaları yapıyorduk :)

ben ve bir arkadaşım özel sınıf açtırdık. ikimiz de aynı seviyedeydik. dilbilgisini bilen ama konuşamayan ve dinlediğini anlayamayan. burada hoşuma giden diğer bir şey de kimse sizi kayıt olun diye sıkıştırmıyor.

bizimle görüşmeyi yapan hoca hanım sadece durumumuzu söyledi ve bizlere 2 ay genel ingilizce ve son ay için de iş ingilizcesi eğitimi önerdi. aslında iş ingilizcesi aklımızda yoktu ama sonra zaten iş için öğreniyorsunuz biz sizi o alanda da yeterli kılalım, dilbilgisi altyapınız var dedi ve bize, sizin için program tasarlamamı ister misiniz? dedi. ardından 2 gün sonra mail ile programımız ulaştı. hiçbir şekilde reklam telefonları ile rahatsız edilmedim. programımız tam hedefe odaklıydı. amaç ne demişleri söylemiştik ve program da bu şekildeydi. ayrıca her ay için bir hedef konmuştu. bir ay sonunda nerede olacağımızı da program ve sözleşme ile garanti ediyorlardı. ayrıca sözleşmeye göre istediğimiz an dersi bırakabileceğimizi ve işlenmeyen ders ücretlerinin de aynı hafta içinde geri ödeneceğini de taahüt ediyorlardı. bu da zaten kafamda hiç bir soru kalmamasını sağladı. beğenmezsek bırakırız ve paramız da yanmaz dedik. bu şekilde başladık.

programı bitirdim. inanılmaz ama hergün ilgilendiler. günlük çalışma takvimimi benim günlük çalışma ve yoğunluk durumuma göre hazırladılar ve hergün takip ettiler. her sorumda da kendilerini aramamı özellikle istediler. programımız türk (formasyonlu öğretmenler ile çalışıyorlar-bunu da garanti ediyorlar) ve ana dili ingilizce olan eğitmenlerce yürütüldü. (ingilizce ana dili olan eğitmenlerle sadece konuşma çalışması şeklinde )

şu anda dinlediklerimi anlıyorum. o kadar çok şey dinledim ki bu 3 ayda. ilk başlarda dinleme kabusumdu artık rahatım. filmleri altyazısı ingilizce olmak kaydıyla anlıyorum- gene genele bakmayı öğrendiğim için. - filmin türüne göre anlama oranım da değişiyor. romantik komedilerde daha iyiyim :) bir gün bile klasik bir dilbilgisi çalışması vermediler. hep konuşma ve dinleme kelime ve ayrıca yazma çalışmaları yaptım.

yabancılarla iletişim de kuruyorum korkumu attım ve en önemlisi artık telefonda ingilizce konuşabiliyorum. kendimi rahat ifade ediyorum çünkü düşünme yanlışlarımı düzelttiler. basit düşünüp anlamadığım kelimelere takılmamayı ve büyük resmi görmeyi öğrendim. 3 ayda ingilizce bitmez zaten bunu hocalarım da eğitime başlamadan söyledi. ama doğru program ile hedefe (gerçekçi hedeflere) rahat ulaşılır. bence en önemlisi kendimi nasıl geliştireceğimi öğrendim. hala hergün kelime öğreniyorum, gazeteleri ingilizce okuyorum ( %100 anlamıyorum ama dediğim gibi büyük resime bakıyorum. ve hocalarımla iletişimi de koparmıyorum.)

umarım benim sayemde de birileri burasıyla tanışır. zaten gittiğinizde kimse sizi kayıt ol diye zorlamayacak emin olun. bu arada gitmeden mutlaka randevu alın bu çok önemli.

biraz uzun yazdım ama deneyimlerimi paylaşmak istedim.umarım faydalı olur.

• Konu Sahibi sibel_sga
Bir İngilizce kursunun iyi olup olmadığı tamamen sizin beklentilerinizle ilgilidir ve ne kadar çalışma azminiz olduğuyla. öncelikle hedefinizi doğru koymalısınız herhangi bir sınava mı hazırlanacaksınız yoksa gerçekten ingilizce öğrenmek mi istiyorsunuz. Çünkü bir sınava hazırlanacaksanız eğer ingilizcenin yanında zamanı doğru kullanmak için sınav taktiklerinede ihtiyacınız olacak demektir.

kararınızı verdikten sonra size en uygun kursu bulmaya çalışmalısınız... Türk-Amerikan Derneği (Amerikan Kültür olarak da bilinir), English Time, Tömer iyi kurslardan bazılarıdır. Ancak taklitlerden uzak durmanız da ve haksız kazanca izin vermemenizde yarar var. English Time gibi ciddi bir kurum duruken yerine Amerikan Kültür Time gibi uyduruk kurumlara gitmemekte yarar var.

Bu konuda size şikayetimvar.com gibi sitelerde gitmeyi planladığınız kursu aratıp tecrübelerden yararlanabilirsiniz ben ne zaman yeni birşey alacak olsam oraları da bir kontrol ediyorum.
Sevgiler...

• Konu Sahibi sibel_sga
prep to go kursunu bilen varmı acaba ben en çok bu kursu merak ediyorum çünkü artık grammer öğrenmek istemiyorum

• Konu Sahibi sibel_sga
Merhabalar,

Ben Amerikan Kültür Derneği Pendik Şubesinde öğrenciyim. Şuan seviyem B2. Kurstan oldukça memnunum.

Daha önceden eskişehirde iki kursa gitmiştim. Üç kursu karşılaştırınca Amerikan kültür kesinlikle fark atıyor. Bunun çeşitli nedenleri var. Bunlardan en önemlisi derslere yabancı hocalarda giriyor. Yabancı hocanın katılma oranı seviyeye göre değişiyor. Misal ikl kurlarda %30 ken ilerde %50 daha sonra %70 olabiliyor. Ben dil kurslarından çok çektiğim için Amerikan Kültürede yazılırken şu kampanyalarına kanmayıp ilk başta tek kur için anlaşma yaptım. Baktım herşey yolunda 2+1 kampanyasından yararlandım ve sonuna kadr devam etmeye karar verdim. Ama bunu yaparken tez ve bebek konusunu hiç hesaplayamadım. Şuan 3 kurluk anlaşmamın ilk kuru bitmiş durumda. Kalan iki kuru devretmek istiyorum.

İlgilenen arkadaşlar varsa öncelikle kursu kendiniz araştırın. Amerika kültüre tamam diyorsanız inanılmaz uygun oluyor bu şekilde sizler içinde... Şöyle açıklayayım ben 3 kur için 1720 Tl ye anlaşmıştım. 1720 yi üçe bölünce 550 gibi bişey çıkıyor. tek kur fiyatı. iki kuru 1100 TL ye almış oluyorsunuz...İsterseniz kurs ve fiyat araştırmanızı yapın, benimle iletişime geçin.
sevgiler...

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi sibel_sga
anadolu lisesi çıkışlıyım temel ingcem var ama üds ve kpds de iyi bir puan almak istiyorum,ankarada oturuyorum,bana öneriniz ne olabilir?sizce özel ders şeklinde mi almalıyım yoksa kursa mı gideyim hangi kursu tavsiye edersiniz?önümüzdeki ekim ayında sanırım sınavlara girmek istiyorum teşekkürler:)

• Konu Sahibi sibel_sga
izmirde english academy kursuna gittim çok memnun kaldım.. bi süre sonra türkçe düşünmeyi bırakıp ingilizce düşünmeye başlıyorsun.. fakat biraz pahalı bir kurs.. onun dışında istanbulda just englishi denemiştim 160 saat beni cezbetti fakat resmen kandırıldım.. just englishin toefl düzeyini bilmiyorum ama genel ingilizcesi çok kötü..
izmirde english time açılmış.. istanbulda kuzenim gidiyordu ve gayet memnundu. bi araştırın derim..

• Konu Sahibi sibel_sga
Arkadaşlar hangi siteye girseniz vazgeçilmez başlıklardan biri hangi ingilizce kursuna gideceğim tavsiyede bulunurmusunuz? Tavsiyede bulunanlarda doğal olarak o kursların çalışanları oluyor. 6 sene ingilizce kursuna gitmiş biri olaraksize tavsiyem. Iyi araştırın,(şikayet var.com falan bir bakın) bir kısa liste yapın sonra listenizdeki her kursun kantinine uğrayın ve bizzat öğrencilerle kursu alan kişilerle görüşün. Ben bu yolla IELTS'den 7 alacak seviyeye geldim. İyi de para ödedeim ama karşılığını aldım son kuruşuna kadar helal ediyorum. Adiz size bir liste de yapayım. British side, Berlitz, EF DİL OKULLARI gerisinden uzak durun.

• Konu Sahibi sibel_sga
Merhaba, ben de deneyimlerimi aktararak size yardımcı olmak isterim. Ben Dilko English Bakırköy şubesinde 3 kur al 2 kur öde kampanyasını almıştım eylül ayında başladım ve ilk kuru (elementary) bitirdim, şu anda ikinci kurdayım. Kesinlikle dilkoyu kurs arayışında olanlara tavsiye ederim. Benim almış olduğum kampanya devam ediyordu en son bir arkadaşım için sorduğumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…