Amerikan Kültür Derneğini tavsiye edebilirim.
Şahsen gidiyorum ben ve memnunum sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
Bu arada İstanbul Bakırköy şubedeyim
uzun zamandır bir şey yazılmamış ama tatiller bitti, döndük yuvalara, yine eğitim-kurs araştırmaları başladı. ben de ingilizce kursu araştırıyorum. istanbul-anadolu yakası'nda.
-şu anda marmara üniversitesinin sitesinde halen yaz programlarının bilgileri var.
-tömer kadıköy'e de şube açmış. 48 saat 480 tl şeklinde 12 kuru varmış. ancak internetteki aramalarda sıkıcı ders işlemelerinden ve tecrübesiz öğretmenlerin yoğunlukta olduğunu okudum. tecrübesiz kötü demek değildir ama ders işleme yöntemi sıkıcıysa bilemiyorum.
- bir kurs daha vardı discover mıydı neydi 60 saati 480 tl kurlar vardı.
-dilko'nun fiyatlarını bulamadım, ama yorumlar iyiydi.
araştırma yapan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi acaba, birimizin göremediğini diğeri görebilir.
tabii bu arada kurslar kadar öğretmene de bağlı memnuniyetler. aynı kursa gidip farklı öğretmenlerle çok farklı tecrübeleri olanlar oluyor haliyle.
Amerikan Kültür Derneğini tavsiye edebilirim.
Şahsen gidiyorum ben ve memnunum sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
Bu arada İstanbul Bakırköy şubedeyim
Günaydın,
Ben Bakırköy Deulcom'dan 5. kurdan sertifakamı aldım bundan 2 yıl önce
Gerçekten harika bir yer, ben kesinlikle tavsiye ediyorum.
Onca zaman gittim hiç bir sıkıntı yaşamadım, eğitmenleri gerçekten kaliteli çalışanları da öyle.
Çok çok teşekkür ederim.Konya'da yeni açıldı bu yüzden ilk başlayan yer olarak acaba iyi olur mu emin olamadım.Birde sözleşmede 4 kur olarak anlaşma imzalamak istiyorlar.1 kura gittim eğitimi beğenmedim sözleşme olunca devam etme zorunluluğum olsunda istemiyorum.Bir kaç yerde sözleşmeden kaynaklı sorunları şikayet vara yazmışlar
ben de anadolu yakasında ingilizce konuşma kursu arıyorum, birkaç yere daha mail attım, cevap geldikçe sana da yazarım..sen de beni bilgilendirirsen sevinirim..ben konuşma kursu arıyorum yalnız..
discoverdan bana gelen cevap :
Konuşma kursuna katılım için öncelikle seviyenizin upper-intermediate olması gerekmektedir ki konuşma sınıfında aktif olabilin. Bu konuda siz de beni bilgilendirirseniz daha net bir sonuç elde edebiliriz. Derslerin işleyişi ise sadece conversation türüne yöneliktir ve sınıf içerisinde bazı konular belirlenir bunun üzerine tartışmalar, diyaloglar ve fikir alış verişleri yapılır. Kelime dağarcığı ağırlıklıdır ve tüm bu dersler yabancı öğretmen eşliğinde gerçekleştirilir. Sınıflarımız 4–12 kişi arasındadır. Fakat nadiren 10 kişi üzeri öğrenciyi aynı sınıfa dâhil etmekteyiz. Kurs süresi 16 haftadır ve toplamda 120 saat ders verilmektedir. Fiyatlarımız ise bayramdan sonra okulların açılmasıyla birlikte değişecek olup şuan için yaz kampanyasından imkân sağlayabilmekteyiz.
prep to go kursunu bilen varmı acaba ben en çok bu kursu merak ediyorum çünkü artık grammer öğrenmek istemiyorum