ya kızlar bazılarınız veet i hiç beğenmediğinizi söylemişsiniz ama ben veet ten daha iysini görmedim şahsen.
geçenlerde sesu gördüm, indirimdeydi. açıkçası bi alim deneyim dedim, 2 kutu, 2.si %50 indirimli filan.
ama bin pişmanım, iyi yapışmıyor, çok garip bi yapışkanlığı var, hiç sevemedim mafoldumben
valla ben veet uzun zman kullandım. mecbur oldugum için onu aldım. sonra bana en uygun cazip gelen avondaki agda bantıydı. indirimden 4 ytl almıstım 20 tane bant. 1 bantı 2-3 kere rahtlıkla kullanıyosun rahtca yapısıo.. ama veette 2 bile cekmio kimi zaman duzgun yapısmıyo.. bilmiyorum.. ama sizde ole bi sorun yoksa ne mutlu :)))
ben 2 ye kesiyorum 1 bantı. alıyorum cok guzelde cekiyo. daha dun aldım :)) ayrıca bi krem var onu surun bide forumda bahsedilen tuz limon onu yaptım kardesm yapmamıstı. onun ki bnmkinin2-3 katı resmendun o bnmkini ben onunkini yaparken bozuldu
ben 2 ye kesiyorum 1 bantı. alıyorum cok guzelde cekiyo. daha dun aldım :)) ayrıca bi krem var onu surun bide forumda bahsedilen tuz limon onu yaptım kardesm yapmamıstı. onun ki bnmkinin2-3 katı resmendun o bnmkini ben onunkini yaparken bozuldu
biraz önce kilere gittim indirim vardı sesu 8,5 tl aldım hemen denedim.
zamanım olmadığından ve hepsi eşit uzasın diye jiletle almıştım koltulaltımı biraz kalınlaşmıştı tüyler. galiba bu sebepten tek seferde çok az tüy aldı. yarın tekrar deneyeceğimama bacaklarımı yapıştırdığım yeri tek seferde hepsini aldı.
ilk defA denediğim için bilmiyorum diğer markalar nasıl. 12li imiş ve 4er kez kullanılıyo sonrasında hiç almıyo. bana paahalı geldi yine de. kuaför daha ucuz oluyor hem de daha temiz alıyorlar.
kızlar ağda bandını ısıtıyomusunuz...bende almayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?