T
ttugce
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kokoshatun
-
bir kere almıştım tesadüfen denedim ve çok beğendim, şimdi vivet arıyorum ama kaç yere baktıysam bulamadım Ankara'da:1no2:
ben geçen gün özel bölge ve bacaklarımı vivet le almaya çalıştım ama pürüzsüz almıyo eskiden veet kullanıyodum lapideni hiç denemedim ama veet pürüzsüz yapıyodu bacaklarımı bi de vivetin ağdanın içinde olduğu o kağıt/bez herneyse o bile çok kalıtesiz
bu viveti çok beğenerek almıştım fiyatı da uygundu ama gerçekten dudaküstünü hep iple alıyodum bu sefer de ağda yapim dedim vivet çok kötü tahriş etti ve geçmedi bi türlü dışarıya çıkamıyodum doktora gittim krem verdi daha yeni yeni geçmeye başladı:sinifsinif:
yani kısaca vivetin fiyatı uygum dışadan bakınca cazip geliyo ama bacaklar en kolay yer yani tüyler hep aynı yönde bacağımı bile tam almadı düşünün yani:umursamaz: yasakkelime ona vereceğiniz paraya 1-2 tl daha ekleyip adam gibi bi markadan alın paranıza yazık valla yasakkelime:enbuyukkk:
herkes farklı şeyler yazmış...aklım karıştı iyice....:bbo::bbo:acaba gerçek anlamda en iyisi hangisi?....
şimdi benim durumum şöyle: ben uzamadan hemen almaya çalışıyorum...yani her an bacaklarım temiz olsun istiyorum...belki de epilatör kırıyordur o nedenle de hemen çıkıyor...geçenlerde ben de ağda bantlarından aldım ve denedim...kısaları almadı..yani hepsi kısaydı gerçi...fakat ben uzamasını da bekleyemem ki...kısaları almayacaksa ağda işe yarıyor diyemem....yanlış mı düşünüyorum navb'cım?...bu nedenle kafam karıştı gerçekten...
bantlar tuyler uzamadan kavrayamıyor tüyleri sanırım:sm_confused:
uzun oldu mu makineden iyi alıyor,pürüzsüz oluyor gerçekten
tüysüz gezeblmenin yöntemini bi bilebilsem neler yapcam tahmin edemezsin:hulya:
en iyi yolu şimdilik makinekafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?