Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaslar ben hepsını kullandım 5 paraya yaramıyo hepsı aynı kırıyo yada kucuklerı almıyo bıde cok acıtıyo en guzelıııı cezvelı agda onu kullanın harıka bvısey ya vazgecemıycegım oldu bıde kıllar tuy oldu yanı o kadar ınceldı cok kolay ve basıt bıde 5 lıra al yap hatta ıcınde bıde bı cezvelıgıde bedava yanı hıc acıtmı yo hıc ama ılk yaptıgında az bı acı var anında uyusturuyo ben kac yıldır kullanıyorum koltuk altı ve pakedı hep onla alırımyanı sıddetle tavsıye ederım bence bu manyak bısey deneyın derım
![]()
nasıl birşey canım bu
markası falan ne ?
o tür ağdaları dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim çünkü sıcak sürüldüğü zaman cildi çok fena karartıyorya cooky var platonık var onemlı olan markası degıl kendısı sen cezvelı agdayı bul al yanklız tarıhı gecmesın bayat olmasın bak harıka ılık sur cek harıka yasıpatulatla suruceksın yanlız agda bezı falan degıl sur elınle cek hanı kasımıza falan bıyıga falan suuyolar ya ıste bu o yanı cok guzelcanım benım kullan bı
ben almıştım yani ben ağda bantlarından genel olarak pek memnun kalmadım ama tabi kişiden kişiye değişebilir sonuç..bimdeki epi markasını kullanan var mı? oda gayet iyi alıyomus diye duydum ama emin olamadım deneyip memnun kalan varsa ondan almayı dusunuyorum
bimdeki epi markasını kullanan var mı? oda gayet iyi alıyomus diye duydum ama emin olamadım deneyip memnun kalan varsa ondan almayı dusunuyorum
kızlar hazır ağda bandı kullanırken hangı marka olursa olsun ben bır püf noktası keşfettim önce bandı 2 elımızın arasına alalım ellerımızı bırbırıne sürtelim ıyıce ısınsın yumuşasın sonra bandı ayırıp yapmak ıstedıgımız bölgeye yapıştıralım yapıştırınca elimizle ve parmak uçlarımızla banda aşagıdan yukarı yukarıdan aşağı bastırarak parmaklarımızla masaj yapar gıbı elimizi indirp kaldıralım yanı üzerinden deriye iyice yapışmasını sağlayalım bunu yarım dk kadar yapalım iyice cilde yapışşın bastıra bastıra elimizle iyice üzerindne defalarca geçip yapıştıralım sonrasında kıl köklerının cıkıç yönüne ters olcak şekılde hızlıca bırden çekelim hiç kıl kalmadan kökden hepsını bırden alıyor
kesınlıkle bio derın agda yapıştırıcıısnı tavsıye edıyorum arkadaslar çok kullanışlı..acıyıda çok hissetmiyorsunuz..gayet kökten çekiyor..suan kapmanlayalı 2 adet 25 tl..tek kutu ıcınde 6 adet cift olarak var..normalde kampanyasız halinde 20 tl tek fiyat ama deger harikaa...