en iyi hafta sonu geyiği....haftasonu dilek ve geyikleriniz için buyrun kızlar....

ne o bir yusuf yusuf olayi seziyorum
sardus hanim ben size dedim demi gurbise güvenme, balikda yazik güvenmisdi gurbise, gördük zavalli baligi ne hale getirdigini.

allah sende araya sıkışmış:sın anacığım ne amerikası yaa sen benim çocuklarlamı karıştırdın:uhm::uhm:

canikom gurbişin yaşadığı yer amerika yazıyorsengözlerimebaksanab..kendisini beni kandırmaktan dava edeceğim senin çocukların yanuna kaçabilimüyüm:1hug:

şimdi çaktım durumu gurbaanın dediklerine inanmayacaksın yaptıklarınıda yapmayacaksın sen yeni olduğun için bilmiyorsun adamı ipe götürür mazallahkaydirigubbakcemile3

ne o bir yusuf yusuf olayi seziyorum
sardus hanim ben size dedim demi gurbise güvenme, balikda yazik güvenmisdi gurbise, gördük zavalli baligi ne hale getirdigini.

kelebek hanım siz beni dava edersinizde benim elcezlerimde armut neyin toplamıyo:mymeka: eski ziyaterçi mesajlarımdan ötürü dava edeceğüm senü ve kendime 40 katlı plaza alıp plazamı şampanya ile yıkatacağum

evet evet bağlansın şimdiden özledim onu hemde bankanın son teklifini yapıp varmısın yokmusun diyeceğim:icecream:

Gurbise cevap hakki neyim yok, cok kullandi cevap hakkini car car her konuya yetisiyo , az sussun da biz konusakkaydirigubbakcemile

flash flash flash gurbiş koca bulduktan sonra kameralara gülmeye başladı delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:

flash flash flash gurbiş koca bulduktan sonra kameralara gülmeye başladı delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oldum gulmekten
sen cok yasa sardunyamm
bende cıkıyorum az esimle basbasa kalım dıyorum Şeniz

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oldum gulmekten
sen cok yasa sardunyamm
bende cıkıyorum az esimle basbasa kalım dıyorum Şeniz
kal kal kıs başbaşa kalın kaydirigubbakcemile5

kocalarımız bizi KK dan sebep boşayacaklar bizleri yakındakötükedihüso

görüşmek üzere kocccaman öpüyorrum datlummmŞeniz :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…