en iyi hafta sonu geyiği....haftasonu dilek ve geyikleriniz için buyrun kızlar....

hoşbulduk kusum.sağol cnm benim:1hug:a.s. nasıl geçio sardunyam hafta sonun ben pek bi sıkıldım yaaaa.s

hoşbulduk kusum.sağol cnm benim:1hug:a.s. nasıl geçio sardunyam hafta sonun ben pek bi sıkıldım yaaaa.s

tatlım ben öğlende kalktımmirmirmirmir...evi toparladım...kk ya yeni geldim pek sıkılmaya vaktim olmadı-tatlicadiarzu- ve şimdi de çıkmak zorundayım:a015: kayınvalideme gideceğim

şeker sen de benim görsellerdeki ilginç fotoğraflar topiğime gir biraz eğlenirsin diye tavsiye ederim:teselli:

ben pek erken kalktım işimi bitirdim erkenden şimdide sıkılıorum nese cnm sana ii gesmeler.:a015::a015:bu arda ben senin o topicinede baktım kusum çok güsellerdi.a.s.

ben pek erken kalktım işimi bitirdim erkenden şimdide sıkılıorum nese cnm sana ii gesmeler.:a015::a015:bu arda ben senin o topicinede baktım kusum çok güsellerdi.a.s.

tabii erken kalkarsın sen fosur fosur uyurken ben kk da nöbetteydim:mymeka:

çok teşekkürler bebişima.s....o zaman "bir derdim var" a uğramanı tavsiye ederim...kendini kaptırırsın derimşutarafagitti

tabii erken kalkarsın sen fosur fosur uyurken ben kk da nöbetteydim:mymeka:

çok teşekkürler bebişima.s....o zaman "bir derdim var" a uğramanı tavsiye ederim...kendini kaptırırsın derimşutarafagitti

sağol cnm benim en iisi mutfağa gidip kek pasta bişiler yapiimde vakit geçsin demi.sona oturup bi güsel afiyetlen yerimkaydirigubbakcemile5

sağol cnm benim en iisi mutfağa gidip kek pasta bişiler yapiimde vakit geçsin demi.sona oturup bi güsel afiyetlen yerimkaydirigubbakcemile5

peki tatlım sana kolay gelsinkafamçokkarıştı mutfak uğraşını hiç sevmemkötükedihüso

görüşmek üzere şekerlerin en şekeriŞeniz:a015:

Günaydın herkese
Sarduş şimdi gördüm bunu ben nasıl kaçırdım burayı.
Herkese iyi hafta sonları olsun.a.s.

teşekkürler canım:1hug:

ama ben alışmışım seni seksüü görmeye sanki sen sen değilsin-tatlicadiarzu-

teşekkürler canım:1hug:

ama ben alışmışım seni seksüü görmeye sanki sen sen değilsin-tatlicadiarzu-

boğuluyorum bacım gel kurtar beni değişir nasılsa merak etme tatlım kaydirigubbakcemile3

on günlügüne vana geldim ....ahanda burda kaldım............artıkın bi aşiret ogluyla evlenmeyi düşünüyon ........:jeyyar::jeyyar:

buldunmu gıızzzz bir tane
kaldı iyicene oralarda kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…