- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
nolmuş kim kime hakaret etmiş
adım sivri dilliyi çıktı ....sardıumyam sayesindeee
çagırın gelsin cenderme şikayetciyim şakkıdıduyguya etmüşlerşakkıdı duyguda bana ettüşakkıdı bende sana edeceğümşakkıdı
ayy abla inanamıyorum yaaaa benneyaptımkigurbaaprensesim şimdi döndük edi eniştenle aydından senin şirketin yerini bilseydim uğrayacaktık 5 dakika sana
ayy abla inanamıyorum yaaaa benneyaptımki
keşke bi arasaydın tarif ederdim ben sana
ne güzel olurdu :çok üzgünüm:
ülen kızım hala ögrenemedin mi benim Allah 1 dedigimden başkasına inanılmıcaanı benneyaptımkinasıl yanı gurbaaaa...
sen turkıyedemısın be...anlamadım ben...
se ABD lı degılmıydın ...
işte bi insan kendini anca bu kadar iyi tarif eder Şenizülen kızım hala ögrenemedin mi benim Allah 1 dedigimden başkasına inanılmıcaanı benneyaptımki
söyle nedir derdin ben cendermeeşakkıdıçagırın gelsin cenderme şikayetciyim şakkıdı
ay ablacim canım ciğerim ama zati gelemezdimkine yaa...ben tam bir salak kafayım telefonu evde unutmuşum
seni şehir lokantasında yemeğe davet edecektik bir dahakine inşallah
hem ben senin yerinede yedim kebap ve tahinli bol cevizli kabak tatlısından:teytey:
ülen bu forumdakiler beni hiç sevmiyo su an bunu bi kez daha annamış oldum :1closedeyes::roflol:işte bi insan kendini anca bu kadar iyi tarif eder Şeniz
senden olsa olsa bostan korkuluuu olur kanke kimi kandırıyon delikafaduldensöyle nedir derdin ben cendermeeşakkıdı
alıvereyim paçasını aşşaaaaasengözlerimebaksanab
başka türlü derken başganımvah vah ben basımı nere vuran en durust dedıgım gurba bılem baska turlu cıktı....
senden olsa olsa bostan korkuluuu olur kanke kimi kandırıyon delikafadulden