en iyi hafta sonu geyiği....haftasonu dilek ve geyikleriniz için buyrun kızlar....

ay ablacim canım ciğerim ama zati gelemezdimkine yaa...
organize sn.deyim ben :1no2:
bu arada yeminle 2 gündür canım nası kabak tatlısı istiyo anlatamam delikafadulden

gurba sana yemınler ederım valla gecen hafta kabak tatlısı dıye geberdım hatta dıshe ve gözekte bılır öldum herkese ısmarladım ve sımdı kabak tatlısı yıyorum yemın bıllah be keske burda olsanda yesek be kuzm ya.......

zardus be o link buraninmis:roflol:
Neyse efem konuya dönem,
oh cumartesi kk da tur atmak pek keyifliymis, helede yalniz olunca:lepi:

yüz karası bizde seni kanke yaptık bağrımıza bastık senin yaptığına bak benneyaptımkiÇok üzgünüm çoook

bu iyiliğini unutmicam kanki:1no2:
hakkını odeyemem
beni otoyollardan kurtarip forum gadını yaptın gamyoncuiremsu
Allah senden razı olsun :Saruboceq:

ay ablacim canım ciğerim ama zati gelemezdimkine yaa...
organize sn.deyim ben :1no2:
bu arada yeminle 2 gündür canım nası kabak tatlısı istiyo anlatamam delikafadulden
allah allah herhalde biz gelip seni arabayla alacaktık dimi

birlikte bir yemek yiyip geri bırakacaktık iş yerine

üstüne tahinde döktünmü ben öyle seviyorumcokacimcoook

dün aksam dolapta kabak gorduydum
annem onu bişiler etmemişse icine şeker bocalayip cig cig yicem eve gidince cokacimcoook

beni sevin sevgiye şefkate ihtiyacım var

ge pisi pisi
ben eve gidiyom emme la
sevin selimi

zardus be o link buraninmis:roflol:
Neyse efem konuya dönem,
oh cumartesi kk da tur atmak pek keyifliymis, helede yalniz olunca:lepi:

avatara bak Allah belanı vermesin senin :roflol:

he top mı tüfekmi bılemem ama...lolıtop sanırım...:roflol::roflol:
lolipop derkene hafif kız mı demek istedin bana duygu dooru söle dövmicem kötükedihüso

canlarım ben eve gidiyorum
hepinizi cok seviyorum
Allah yoklugunuzu göstermesin :asigim:
emanet olunanların en yücesine en kudretlisine emanetsiniz...

barçman ablacıgım ya nıye gurba yı almaya gıdıyorsunuz kı konyayala aydının arası ne kı gelseydınız ben sıze bır seyler gedırrıdım...etlıekmek yada kebab yok ılla bız senı yemege goturecegız dersenızde ıtırazım olmazdı....

Gurbik hanim, hakinizda görüntü ve kisiligime hakaret etmekden size dava actim, haberiniz olsun, kimmis kisa boylu cüce mahkemede hakim karsisinda utancindan ufalip cebime girdiginde görürsünüz.....

Sardus hanim sizede yasliligimdan dolayi kaynaklanan alzheimer hastaligim ile alay edip bana bunak kelimesini özel mesajimla kanitlayarak, dava actigimi belirtir, sevincten dörtköse olup, manevi tazminatimi sayenizde dubai in burs al arabda otelinde sampanyami suitimde yudumlarken, bunlari sayenizde yasayacagim icin simdiden tsk ederim

esen kalin

anaa konyamı bir mevlevi toplantısına geldiğimizde senide alır yemeğe çıkarız:lepi:

anaa konyamı bir mevlevi toplantısına geldiğimizde senide alır yemeğe çıkarız:lepi:

ne zaman ıstersenız gelın valla ...beklerım...Şeniz:lepi:

hem mevlevı toplantısını ne yapıcaksınız ben varım ya töbe töbe carpılacam ha...:mymeka:yanı tek toplantı ıcın demedım benım ıcınde gelsınler dedım allahım af et...

yok kız şaka yapıyorum mevlevi toplantısına filan gittiğimiz yok
aydında üniversite hastanesinde yatan bir arkadaşımı ziyarete gittik
ben gurbamı anınca edimde istersen uğrayıp onuda alalım yemeğe yüzyüze görüşmüş olursunuz dedi çok sevindim elimi çantama bir attım baktımki
herzamanki gibi cep telefonumu almayı unutmuşum

kız gurbiş sana güveniyordum amerikaya senin yanına kaçacaktım meğer sen aydındaymışsınkötükedihüso...ben bittim:1no2: netsem nererle kaçsam bu kış günündeeebenneyaptımki:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…