- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 31
- Konu Sahibi Halikarnas
amerikada ne zamandan beri aydın varşakkıdı
allah sende araya sıkışmış:sın anacığım ne amerikası yaa sen benim çocuklarlamı karıştırdın:uhm::uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amerikada ne zamandan beri aydın varşakkıdı
allah sende araya sıkışmış:sın anacığım ne amerikası yaa sen benim çocuklarlamı karıştırdın:uhm::uhm:
kız gurbiş sana güveniyordum amerikaya senin yanına kaçacaktım meğer sen aydındaymışsınkötükedihüso...ben bittim:1no2: netsem nererle kaçsam bu kış günündeeebenneyaptımki:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
ne o bir yusuf yusuf olayi seziyorum
sardus hanim ben size dedim demi gurbise güvenme, balikda yazik güvenmisdi gurbise, gördük zavalli baligi ne hale getirdigini.
şimdi çaktım durumu gurbaanın dediklerine inanmayacaksın yaptıklarınıda yapmayacaksın sen yeni olduğun için bilmiyorsun adamı ipe götürür mazallahkaydirigubbakcemile3
gurbişe cevap hakku doğdusengözlerimebaksanab bağlayın telefona
evet evet bağlansın şimdiden özledim onu hemde bankanın son teklifini yapıp varmısın yokmusun diyeceğim:icecream:
evet evet bağlansın şimdiden özledim onu hemde bankanın son teklifini yapıp varmısın yokmusun diyeceğim:icecream:
iyi aksamlar kızlarrrr
anacum topikte kimsecıkler kalmamıs
flash flash flash gurbiş koca bulduktan sonra kameralara gülmeye başladı delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
flash flash flash gurbiş koca bulduktan sonra kameralara gülmeye başladı delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
kal kal kıs başbaşa kalın kaydirigubbakcemile5:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oldum gulmekten
sen cok yasa sardunyamm
bende cıkıyorum az esimle basbasa kalım dıyorum Şeniz
:roflol::roflol:ayyy süpersinnnna.s.