Saç Şekillendiriciler En iyi düzleştirici??

arkadaşlar ben geçen hafta braun düzleştirici aldım fakat 3 yıldır perma yaptırıyorum arkadaşların düz sana çok yakışır gazıyla gittim 80 tl verdim aldım fakat düz bana hiççç mi hiç yakışmadıı ıyy çok kötü oldum arkadaşlarımda sen düzleştirme iyi olmuyor dediler.şimdi elimdeki ürünü birine aldığım fiyata verebilirim garantisini bile başlatmadım henüz bir kez denedim sadece.keşke önce gidip bi fön çektirseydim o kadar para vermeden :) ayrıca istanbul içinde olan arkadaşlara eldende teslim edebilirim.

kuzenimde braun var ama ben philips salonstraight kullanıyorum...çok ama cok memnumum.. kuaförüme sordum o da baybyliss demişti ama...

Tabikii Braun satin Hair colour kızlar yaa harıka bı urun pırıl pırıl yumusacık saclar ıstıyorsanız en ıyı duzlestırıcıdır emınım fiyatı 179 ama deger yanı muhtesem bişey :)

benim maşamda, düzleştiricimde philips.. çok memnunum, saçımı ne yakıo, ne kurutuo hemende şekil veriyo.. remington almayı düşünüodum iyi ki almamışım..

arkadaşlar bende saç düzleştiricisi almayı düşünüyorum arkadaşımda braun satinhair vardı oldukça memnunum dedi bende braun almayı düşünüyordum ama burda yorumları okuyunca babyliss ve remington önerende cok var kararsız kaldım

bende düzleştirici araştıyorum braun iyi diyen çok kişi var onu merak ettim iyice =) of offf kız olmak zor güzel görünmek zahmetli iş

bende babylıss var güzel ama bende şu yeni çıkan keratinli yada buharlıları merak ediyorum.... babylıss le her zaman kuaförden çıkmış gibi olmuyor... genelde sonuç güzel ama ne biliyim yeniler daha iyidir bence....

düzleştiricim braun gerçekten memnunum ama çok sık düzlştirici kullanmayı tavsiye etmiyorum.Saçlarım kendiliğinden düz dalgalı inatçı saçları olan arkadaşları anlıyorum ama genede bence en güzel saç sağlıklı saçtır.Saçlarım iki yıldır uzatmaya çalışıyorum dilediğim gibi oldu ama bu süre içinde en fazla 10 kez düzleştirici kullanmışımdır belkde daha az.Çünkü benm için en önmlisi saçın sağlığı hiç bi düzleştirici yoktur ki kırmasın saça zarar vermesin elinize düzleştiriciyi alırken bi kez daha düşünün

Saçlarının düzleşmesi zorsa, biraz inatçı buklelerin varsa eğe kesinlikle philips salonstraight. 3-4 sene oldu kardeşimle beraber bu ürünü kullanıyorduk. Ben kendime ayrıca ince düzleştirici de aldım ki maşa olarak da kullanmak istiyordum. Markası Sassoon. Bundan da çok memnunum ben..

phılıps kullanıyorum mükemmel ama ben de çok sık düzleştirici kullanımından yana değilim..

evet bencede philips salonstraight :) 3 yıl once 75 tl ye almıstım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Braun Satin hair color ve Remington sleek&cırl arasında kaldım.
Kızlar yardımmmm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…