Saç Şekillendiriciler En iyi düzleştirici??

kesinlkle braun satin ions bırcok duzlestrıcı denedım ama onun gbısı yok remıngtonda kullandım kesnlıkle sac arasında sıkışıyo gbı oluyo

braun satin hair colour kullanıyorum 1 buçuk yıldır, mükemmel. 10 dk da pırıl pırıl dümdüz saçlar elde ediyorum ve 2 günde bir kullanıyorum, en az yıpratan düzleştiricidir kanımca.

remington ıslak kuru olanını aldım teknosadan ama sonra baya pahalı geldi içime oturdu valla

daha kullanmadım ama sanırım remingtonda en iyisi bu ıslak saçlara da kullanıldığı için pahalı biraz yarın dener yazarım eski düzleştirici de derhal çöpe :)

Sac bakim urunlerinde en iyisi braun urunleri ..
Ablam calisirken biliyordum.. O soylemisti utu de philips mis sac bakim urunlerinde braun mus :)
( duzlestirici, sekillendirici, kurutma mak. )

ben çok araştırdım.braun alacaktım ama remington için çok güzel şeyler söylenmiş hiçbir kötü yoruma rastlamadım braun o kadar tavsiye edilmiyor eski kalite yok braun ürünlerinde.

bende braun satin hair colour es3 iyon kullanıyorum çok memnunum kullannalar zaten bilir

baybliss kullanıyorum çokda memnunm bikere yaptınmı tutuyo mükemmel tavsiye ederm

üfff kafam karıştı iyice :( benim arkadaşımda vardı remington ve düzleştirmesinden gayet memnundum. bende bybliss var ve kesinlikle berbat bir ürün 1 saat uğraşıyorum yine de dümdüz olmuyor üstelik 6 sene önce 70 tl ye mi ne almıştım. remingtonu görünce ben de mutlaka ondan alcam dedim. bugün mağazaya gittim s1051 i denedim, güzel birşeye benziyor. bir de 9950 var avakado yağı varmış plakalarında. ama şimdi burada da braun ve rowentayı övenler var. ne alacağımı bilemedim :( bayramdan sonra işe başlayacağım ve saçımı sıklıkla düzleştiririm diye düşünüyorum bu yüzden hem kısa sürede düzleştiren hem de saça en az zararı veren bir ürün arıyorum. önerisi olan var mı? bu iki ürün hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim

remington ıslak kuru olanını aldım teknosadan ama sonra baya pahalı geldi içime oturdu valla

Hangi modeli aldın canım, memnun musun? Ben de teknosadan aldım da emniyet ambalajını daha açmadım.

bende arzum brina düzleştirici var saçlarım ayda yılda bir kez yapsam bakımını da yapsam ne yaparsam yapayım saçlarımı kurutuyor başka bir düzleştirici almak istiyorum evt hepsi yıpratıyor ama daha az yıpratır en azından (özellikle braun iyi diyorlar),siz memnun musunuz düzleştiricinizden hangisini öneriyosunuz?ve ne özellikleri olsun boyalı saçlar için buharlı vs.? bu hafta içinde almak istiyorum

Şiddetle tavsiye edebilirim :) buharlı oluşundan ötürü diğerleri kadar yıpratmıyor da saçı ve ayrıca çok kalıcı şekillendirme sağlıyor.Fiyatı da düştü bir arkadaşımda tavsiyem üzerine ve kendi de benimkini denedikten sonra aldı geçen hafta,110 liraya bulmuş

remington u kaça aldınız arkadaşlar? ve memnun musunuz ben philipsin kini alcaktım vaz mı geçsem acaba?

ben 4 5 yıldır remington kullanıyorum gayet de uyguna almıştım ve çok memnunum :) hangi modeli olursa olsun remingtonun diğer markalara göre daha iyi olduğunu düşünüyorum saç konusunda:)

remington u kaça aldınız arkadaşlar? ve memnun musunuz ben philipsin kini alcaktım vaz mı geçsem acaba?
S9810 modelini 136 liraya aldım ben, çok fazla kullanma fırsatı bulamadım daha ama resmen saçtan akıp gidiyor diyebilirim. 136 da kampanyalı fiyatıydı, esas fıyatını hatırlayamadım şimdi.

Back