Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlkle braun satin ions bırcok duzlestrıcı denedım ama onun gbısı yok remıngtonda kullandım kesnlıkle sac arasında sıkışıyo gbı oluyo
remington ıslak kuru olanını aldım teknosadan ama sonra baya pahalı geldi içime oturdu valla
remington ıslak kuru olanını aldım teknosadan ama sonra baya pahalı geldi içime oturdu valla
bende arzum brina düzleştirici var saçlarım ayda yılda bir kez yapsam bakımını da yapsam ne yaparsam yapayım saçlarımı kurutuyor başka bir düzleştirici almak istiyorum evt hepsi yıpratıyor ama daha az yıpratır en azından (özellikle braun iyi diyorlar),siz memnun musunuz düzleştiricinizden hangisini öneriyosunuz?ve ne özellikleri olsun boyalı saçlar için buharlı vs.? bu hafta içinde almak istiyorum
remington u kaça aldınız arkadaşlar? ve memnun musunuz ben philipsin kini alcaktım vaz mı geçsem acaba?
S9810 modelini 136 liraya aldım ben, çok fazla kullanma fırsatı bulamadım daha ama resmen saçtan akıp gidiyor diyebilirim. 136 da kampanyalı fiyatıydı, esas fıyatını hatırlayamadım şimdi.remington u kaça aldınız arkadaşlar? ve memnun musunuz ben philipsin kini alcaktım vaz mı geçsem acaba?