Saç Şekillendiriciler En iyi düzleştirici??

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
bende arzum brina düzleştirici var saçlarım ayda yılda bir kez yapsam bakımını da yapsam ne yaparsam yapayım saçlarımı kurutuyor başka bir düzleştirici almak istiyorum evt hepsi yıpratıyor ama daha az yıpratır en azından (özellikle braun iyi diyorlar),siz memnun musunuz düzleştiricinizden hangisini öneriyosunuz?ve ne özellikleri olsun boyalı saçlar için buharlı vs.? bu hafta içinde almak istiyorum

ince yada geniş plakamı istiyorsun ? bnce geniş plaka almalısın saçlarını çabucak düzleştirirsin ince plakayla bn rahat yapamamıştım mesela. bnm kullandığımda philips 8350 220 ısısı vr ful seramik lcd ısı göstergeli vee düzleştirici alıcaksan lcd ısı göstergeli olanlarından almalısın ve ful seramik olmalı saçı yakmaması açısından.remingtonun geniş plakalı olanı var Remington Sleek & Curl S1052 Saç Düzleştirici içinde bu düzleştiriciyle ilgili özel bukle sırlarını gösteren dvdside varmış onuda alabilirsin.

Son düzenleme:
aslında ince plakalı daha iyi diye düşünmüştüm dalga yapmak için saçta.ama deidğin gibi kalınla daha kolay benimki baya ince.benimki de seramik lcd ısı göstergeli ama bilmiyom saçlarım içinden kupkuru çıkıyor çok temizse saçlar kabarıyor yatıştırmıyor :14: bu hafta bir iki güne kadar almak istiyorum of ya almak isteyen varsa kesinlikle arzum almasın he memnun olan da varsa demekki bende ve saçlarımda iş yok

bende düzleştirici lıcammmm ve konu açmak için gelmiştim konu varmış zatennn
benimkiside sinbo ama ii degillll tavsiyeliriizi bekliyorum bende

geniş plaka istersenz philips 8350 tavsiye ederm bnmde kullandıım bir düzleştirici saçta yakma fln olmadı dümdüz saçlara sahip oluorum :) yada Remington Sleek & Curl S1052 Saç Düzleştirici tavsiye ederm yada ince plaka dersenz Remington Sleek & Curl S1051 Saç Düzleştirici sini tavsiye ederm bu iki remington ürünün içnde saç dvdsi var remingtonda iyi bir marka teflonla karışık seramik olduu içn saçta yakma yapışma vs bişi olmuo remingtonun birde shine terapi olması lzm adını tam htrlamıorm avokada yağı özlüymş bide yine ince plaka olarak philips 8361 procare keratin düzleştiriciyi tavsiye ederm içnde keratin olduu içn saçı beslio..bu söylediim ürünlere bakın derm.teknosada kişisel bakımda bir ara çlştıım içn anlıorum bu işlerden :)

tşk edeirm bilgile riçin kalın tabaka ince tabaka ne işe yarar ben onu bile bilmiyorum

bende isnbo var memmun degilim 1 kere degil 5 kezde geçsem aynı yerdennn düz olmuyor yinedeee

bu tavsiye ettikleirniz beni çok ugraştırmaz dgeilmi tşk edeirm tekrardan

braun satin hair almış erkek arkadaşım hediye olarak bir kere denedim muhteşemm ısıyı saça göre ayarlıyor ayrıca saçı kırmama gibi bi olay yapmışlar en iyi özelliği o sanırım tavsiye ederim

hergun düzlestiriclerın içindeyım ve hepsını deneme fırsatım oldu.kesınlıkle rowenta RESPECT....:nazar:

hergun düzlestiriclerın içindeyım ve hepsını deneme fırsatım oldu.kesınlıkle rowenta RESPECT....:nazar:

burada oturmuş bekliyorum yarın alıcamdaa bakıyorum hemen gelen mesajaa

gerçekten memmun kalırmıyım alırsmam birdee çok ugraştrımı meslela bir tutam saçın üzeirndne 1 kez gitmemm yetermii
sinboda 5 kez geçiyoum aynı

burada oturmuş bekliyorum yarın alıcamdaa bakıyorum hemen gelen mesajaa

gerçekten memmun kalırmıyım alırsmam birdee çok ugraştrımı meslela bir tutam saçın üzeirndne 1 kez gitmemm yetermii
sinboda 5 kez geçiyoum aynı

canım ben satıs temsılcısıyım ve aksama kadar sattıgım belkıde en fazla sey kısısel bakım urunlerıdır.bahsettıgım urunle tek seferde istedıgın sonucu alırsın fıyatı 150 cıvarı ama mukemmel bısey.ben ve cevremdekı herkes bunu kullanıyor.emın bana tesekkur edersın.sınbo alabılecegın en berbat marka.asla sacına degdırme.yazık edersın...

şimdi baktım dediginiz ürüne ama fiyat olarak bana fazla geldiii
ben okadar pahalı bişey istemiyorum en fazl 50 60 arası alırım diye düşünüyorummm

ben okadar pahalı bişey istemiyorum en fazl 50 60 arası alırım diye düşünüyorummm

oziii anladımm cnm tşk ederim bilgile riçin ama ben okadar pahalı bir şey istemiyorum sinboyu zaten 2 kez kullandım bir ark vermişti baktım olmuyorrr başka almaya karar verdimmm
ben biraz kullanma özülrüyüm maşam var remigton ama nasıl yapıcamm bilemiyorum bileeee
beceremiyorummm saçlarım çok fena oluyorrr :1::1::1::1:

okadar fıyata ii bı urun benım oldugum magazada yok.yanı ben bılmıyorum.nette bır arsatır.flıpsh urunlerıde guzel o fıyatlarda bulup ismıyle alaılırsın.googlede bı rastır.umarım ii bişey bulursun:58:

oziii anladımm cnm tşk ederim bilgile riçin ama ben okadar pahalı bir şey istemiyorum sinboyu zaten 2 kez kullandım bir ark vermişti baktım olmuyorrr başka almaya karar verdimmm
ben biraz kullanma özülrüyüm maşam var remigton ama nasıl yapıcamm bilemiyorum bileeee
beceremiyorummm saçlarım çok fena oluyorrr :1::1::1::1:

bahsettıgım urunle masayı bıle cok rahat yapabılıyorsun.bız satarken musterılere deneyerek gösterek saclarında uygulayarak verıyoyoruz.müşteri sonucu görünce sok oluyor.makıneyı ne tarafa cevırırsen sac o şeklı alıyor.sen ekstra bişey yapmıyorsun :)

Arkadaslar markalari degisebilir ama birsey biliyorum sac duzlestiriciler hakkinda oda isisi olabildigince yuksek olmali. dusukler saclari yipratiyor duzlestirmiyor kolayca. derecesi yuksek olanlar profosyonel olanlar onlarinda fiyati yuksek oluyo ama bir kere aliyosun. ucuzunu alicaksin kullanamayacaksin paran bosa gidecek.

remington sleek curl düşünün derim 1051 yada 1052 modelini..içnde saç buklelerini gösteren dvdside var ;)

düzleştiriciler de baya pahalı şimdi tekrar bi tane daha alıp onu da kullanamamaktan korkuyorum.şimdilik almamaya karar verdim :5: bu arzum berbat bişey ya ilk alıyo olsam braun boyalı saçlar için olanını alırdım ben yine de sanırım bu işi en iyi yapan braun.hele bu düzleştiricilerle dalga yapmak çok güzel saça.

remington sleek curl düşünün derim 1051 yada 1052 modelini..içnde saç buklelerini gösteren dvdside var ;)

düzleştirici alma fikrini bi süre rafa kaldırmıştım benim düzleştirici baktım saçları fena yıpratmış saçın boyunu kestirdim şimdi çöpe atcam bu eskiyi remington bakıyorum ama hangisini alacam karar veremedimki.gerçekten de en fazla tavsiye edilen remington ve ıslak ve kuru olanı.ıslak kullanmam ama yazın lazım da olabilir.aklımda ilk başta sadece braun vardı ama braun eskisi kadar kalite değil galiba.remington alıcam ama hangisi olmalı karar veremedim bu sefer iyi bi karar vermek istiyorum ya hataya düşmek istemiyorum

Back