- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.323
-
- Konu Sahibi GelenekselBiri05
Hayatlar Türk dizi lerindeki gibi değil. Bir paylaşım okuyup, ah sen çekemedin, diyip de pro mu oluyorsunuz siz? Hep duyardım böyle forumlarda ezilen mobbıng e uğrayan insanları. Gerçekten çok tehlikeli bi Plattform, insanların eline fırsat verince hepsi panter gibi saldırmaya hazır. Allahdan dertleşebileceğim ailem eşim var. Ne olduğumu biliyorum ama işte insanım sonuçta fikir alayım dedim. Dikkat edinde kimsesi olmayanlara dertlerine dert katmayın. Pro sun diye psikiyatrisyen oldunuğunuz anlamına gelmez.
Ay burda da milletin pro üyeliğine mi laf ediyorsunuzHayatlar Türk dizi lerindeki gibi değil. Bir paylaşım okuyup, ah sen çekemedin, diyip de pro mu oluyorsunuz siz? Hep duyardım böyle forumlarda ezilen mobbıng e uğrayan insanları. Gerçekten çok tehlikeli bi Plattform, insanların eline fırsat verince hepsi panter gibi saldırmaya hazır. Allahdan dertleşebileceğim ailem eşim var. Ne olduğumu biliyorum ama işte insanım sonuçta fikir alayım dedim. Dikkat edinde kimsesi olmayanlara dertlerine dert katmayın. Pro sun diye psikiyatrisyen oldunuğunuz anlamına gelmez.
Arkadaşlıklarınız bitecek sanki uzatmaları oynuyorsunuz benceBilmem siz söyleyin neden ikinci bir üyelikle ve farklı cümlelerle konu açtınız cümlelerinizi yumuşatarak istediğiniz cevabı aramıyorsanız?
Dün anlaşılmıştı aslında hissettikleriniz.
Sanırım kendinizinden düşük gördüğünüz(sandığınız)insanlarla arkadaşlık etmek istemiştiniz.
Ancak zamanla sizin tabirinize göre sizin üstünüze çıkan insanlar haline gelince birden gözünüze battı,ben öyle anladım.
Baba sevgisi görmemiş yazık demeye kadar getirmiştiniz çünkü olayı.
Yine de keşke olayda sizin veya onların gücü babadan veya kocadan gelmeseydi daha güçlü,sağlam görünürdü.
Şimdi yine arkasına bir erkeğin maddi veya manevi gücünü almış kadınların geçmiş ve şimdiki kıskançlığını okuyor gibiyim ve hiç gerek yok diyorum.
Güç insanın içinden gelir
Ne olduğumuz?psikiyatrisyen oldunuğunuz
Ne olduğumuz?
Kahrolsun gurbetcılık. Ama ne güzel egonuzu tatmin etmiş oldunuz. Evet Türkçeyi tek duyarak öğrendim ama gayet iyi daha da düzelir ama sizin kararmış kalbiniz düzelirmi o ayrı konu!Psikiyatrisyen : Tıp dilinde psikologla pratisyen hekimin çiftleşmesinden doğan çocuk
Kahrolsun gurbetcılık. Ama ne güzel egonuzu tatmin etmiş oldunuz. Evet Türkçeyi tek duyarak öğrendim ama gayet iyi daha da düzelir ama sizin kararmış kalbiniz düzelirmi o ayrı konu!
Ablacım burdaki ortamı beğenmiyorsan neden konu açıp, insanların fikrini merak ediyorsun?Siz çok biliyorsunuz. Baktım bağzıları 2008 2013 den beri üye. Mesleğiniz olmuş heralde. Burda fırsat bulunca, akbaba gibi atlıyorsunuz. Bundan haz felan alıyorsunuz? Sorumu beğenmedıysen başka soruya yönlen, zaten 15 yıldır maşallah burda baya vakit geçirmişsin. Ellinize ne geçiyor Allah aşkına? Bide diğer aktif olmayan yerde devam yazan olmuş. Sanal mahalle ortamı oluşturmuşunuz, Hobby mi yoksa maaşa da bağladılarmı sizi?
İnsan kendisi neyse başkasını öyle görürmüş. Aynaya bak, orda bana dediklerini sıfatında görürsün. Böyle yaparak insanların canını acıtabileceginizi felan mı düşünüyorsunuz? Baktım 12 saat felan geçmiş bi bakayım dedim hala bana sataşan var. Ben asla birdaha bu siteyi kullanmam! Asla! Ülkede ne kadar freak varsa buraya gelmiş.
Baktım bağzıları 2008 2013 den beri üye. Mesleğiniz olmuş heralde.
zaten 15 yıldır maşallah burda baya vakit geçirmişsin
E baktınız dediğiniz gibi mesafe koyarsınız olur biter, bu kadar korkacak üzülecek ne var?Evet. Baktım beni baya baya yanlış anladı insanlar, tekrar denedim. Sonuçta bende insanım. Çok değer verdiğim insan değişiyor kız kardeşim ve annem ben onlara birleyen anlatmadan fark etti. Ben ta ozamana kadar hiç onlarla konuşmamıştım. Ama artık paylaşmak istiyorum. Gerçekten üzülüyorum.
Size hesap mi odetiyorlar? Proluk ne demek bilginiz var mı ?Sizin düşündüğünüz gibi kıskanç çekemeyen biri değilim. Ve benden daha düşük statüye olana daha fazla iyi davranma gibi bi isteyim yok. Hani pro sunuz ya bu her insani hemen çözebileceğiniz anlamına gelmez.
Ben gerçekten çok sabırlı ve insanlara şans veren biriyim. Hemen yargılamam. O yüzden de 10 yıldır arkadaşız. Ben sizce hiç onlara iyilik yapmadımmı? Yapmasam bana iyi olmazlardı bizde herşey karşılıklı hatta kuruşuna kadar karşılıklı. Ben kıskanmıyorum arkadaşımın durumunun düzelmesine. Maalesef değişti ve o eskide “ aman hiç gerek yok bana az da yeter ben herkesin sevdiğini sevmem ısraf olur”?diyen kişi çok harcıyorum herşey pahalı çok gidiyor diye 2 yıldır sızlanıyo. İlk başlarda hiç birşey düşünmedim fark etmedim. Sonra dedim tmm bu yeni tanışıyor almayla satmayla normal dedim. 2 dir 3 dür buluşuyoruz cebimde tek bukadar var diyip duruyor kocasıda geçen aynısını yapmış eşim şaşırdı. Olabılır arkadaşız ben tüm hesabımda öderim birdahakine o öder lafı hiç olmaz ama zaten biz evvelden den beri alman usulü yaparız. Ama bunlar korkmaya başladı. Para çok gidiyor diye ve bayağıdır hesaptan kaçmak değilde ta öncesinden, işte biz tamamını ödeyemeyize getirdiler. İlk işte eşimin dikkatine çarptı bende hatta onları savundum, dedim, ya olabilir yanında fazla yok . Sonra ben kızlarla çıkınca aynısı 3 kere oldu. Dedim acaba onlar bir yere gittiğimizde Full bize ödeme yaptımı acaba, ondan mı oluyor. Hatta sordum. Yok dedi. Ozmn bu neyin kafası. Ondan sonra soğudum. Ya durumun iyi niye böyle her konuyu para ya getiriyorsun, tabi bende Burda direk, sonradan görme oldu dedim. En nefret ettiğim şey insanların paraya tapması çok parayı düşünmesi. Elbette önemli ama herşey paramı? Evet arkadaş yeni yeni harcamaya başladı ben ama zaten harcıyorum yeri gelince daha çok şimdi bıraz daha az. Şu an onunla aynı seviye sayılır çünkü o eskiden hiç alma satma yapmazdı. Hatta bende hiç bahsetmezdim çünkü biliyorum durumu yok. Tatillere giderdik hem kış hem yazın, bahsetmezdım. Şimdi yeni yeni öğreniyor eskiden uludağa ya gittimi falan filan. Yani hava atmasını asla sevmem ve olmayınca olan arkadaşımı asla kıskanmam, o yüzden babadan görme dedim. Malum insanız değil mi, bende Burda deşarz olmak istedim. Arkadaşımın kalbini kırmak istemiyorum. Zaten böyle devam giderse uzaklaşırım. Bide kendisi çok kıyas yapmaya başladı. Başta birşey düşünmedim, ne güzel evladını seviyor dedim. Ama okadar neredeyse sadece çocuktan eğitimden kendi şöyle yapıyor tanıdğı arkadaşları yapmıyor, diğer arkadaş kendi dedi geçen, sıkıldığını bu muhabbetlerden. Bende dedim aynen ya çok konuşuyoruz, beni tutun bebeden bahsedersem dedim diğer arkadaşı bozmamak için. Yaniiiiiii Kıskanmak gibi durum yok sonuçta yakın zamanda çalışmaya başlayacağım ınşallah. Umarım bu sefer anlata bildim. Durum bu az daha detay verdim. Dün kız kardeşime şunu dedim, hayat değişince olan insanlar hep uymuyor, bağzen hayatına göre insan seçeceksin. Ben hep sanardım biriyle çok anlaşınca ne olsun devam gider. Giderde böyle değil.