En iyi dokunmatik ekranlı cep telefonu

bence piyasadaki bizim şartlarımıza en uygun smartphone, lg optimus black..

nova ekran teknolojisi, 2mp ön kamerası, menüler arası geçiş hızı ile en iyi smartphone derim..

samsung star wi-fi kullanıyorum ve çok memnunum eksileri göze pek batmıyor wifi özelliği oldukça hoş vede fiyatına göre çok iyi bir telefon derim tavsiye ediyorum

samsung star wifi me şarkı atmak istiyorum usb kablosunu pcye taktım yükle falan diyor ama bbişi yapmadım yanında cd si var ne yapmalıyım..???

ben 5800 kullanıyorum 6 aydımr memnunum kaliteli bir telefon.

bende 5800 kullanıyorum yaklaşık 2 ay olucak memnunum.
almadan önce yorumları okudum olumsuz çok vardı ama olumlularda var neyse sonunda aldım
iyikide almışım

Erkek arkadaşımın telefonu. Bi gün kullandım kafayı yemek üzereydim. Sanırım android işlemcilerin en yavaşı. :26:
Hiç uyuşamadım o telefonla.

Kesinlikle HTC kardeşim kullanıyo inanılmaz bi telefon

Htc derim tek geçerim. Android işlemci ve Qwerty klavyeli telefonları var.
Cep bilgisayarı diyebiliriz. Okadar hızlı ve okadar rahat kullanımlı ki.
Tek olumsuz yönü şarjı çabuk bitiyor.
Ben çok fazla arama yapıyorum. Smslerimde az denmicek kadar fazla. Sürekli internetteyim 4-5 saat kullanabiliyorum. Bence yetersiz ama dokunmatik olsun ben sürekli iletişimde değilim dersen harika.
Birde Sony Ericsson xperia arc s var. Fiyatı pahalı ama gerçekten hakkını veren bi telefon.

[sıze=3]htc evo 3d (3 boyutlu resim çekme özelliği var )
ıphone serisi:)
ve samsung galaxi[/sıze]

samsung star wifi me şarkı atmak istiyorum usb kablosunu pcye taktım yükle falan diyor ama bbişi yapmadım yanında cd si var ne yapmalıyım..???

baya sık tel değiştiren biri olarak söyleyebilirim ki
Samsung Star ,Nokia 5800 gibi cihazların dokunmatikleri dokunmatik değil resmen bastırmatik . kesinlikle hepsinde algılama sorunu var .Çünkü öğrendiğim kadarı ile bunlar RESISTIVE ekrana sahip yani dirençsel temas ile algılıyor gerçek dokunmatik değiller. o yüzden bunun gibi tellerden uzak durmalı ...
Capasitif ekranlar ise gerçek dokunmatiklerdir . bunlar Nokia C6-01 , C7 , N8 , Sony Ericsson Neo,Arc,Ray,Mini pro,Mini,With live walkman,Active vb. gibi cihazlara bakmalısınız .

telefonumdan çok memnunum samsung genoa ...

ben ıphone kullanoyorum oldukça memnunum.yeğenlerin sayesinde yerlerde süründü ve her akşam onların resmen oyuncağı olmuş durumda olmasına rağmen maşallah diyorum hiç bişe olmadı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum daha tamire gitmedi.dokunmatik özelliği çok güzel hiç sorun yaşamadım.

Samsung S5603 tek geçerim...
Samsung dokunmatik işini iyi kavradı bence.
Dokunmatik kalitesine zaten hastayım telefonumun.

samsung star tv dokunmatiği çok sorunlu müzik çaları kullanırken donuyor fazla msjı kaldıramıyor

Sony'nin kalitesine hayrandım eskiden beri.. w580i kullanırdım 2008'de :) O telefonu çok sevdiğim için hiç düşünmeden yine sony aldım.. Xperia Z ve gerçekten iyi.. Sadece dokunmatiği ile değil her şeyiyle bence. Samsung'da iyidir belki ama samsung'a kılım niyeyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…