- Konu Sahibi EstetikEditor
-
dokunmatik alacaksanız iphonedan başkası alınmaz çünkü zaten hali hazırda diğer dokunmatiklerin varoluş nedeni bile iphonedur. ben iki buçuk senedir kullanıyorum hiçbir sorun yok. annemde de var. benimki 3g onunki 3gs. çok memnunum appledan. babam ve kardeşim blackberry kullanıyorlar ama onlar bile annemle benim iphonelarımıza o kadar öznediler ki herhalde ikisi de ipod touch aldılar :) itouch da iphonedaki telefon özelliklerinin olmadığı bir ipod, görünüş aynı neredeyse sadece itouch daha ince. ben de ipad 2 aldım birkaç hafta önce, çok memnunum. herkese apple cihazlarını tavsiye ediyorum.. dokunmatikte appledan şaşmayın derim:)
samsung galaxy s 2
iphone4 kullanıcısıyım ama ciddi ciddi bu telefona kafayı taktım 4s 'den bile hala iyi özelliklerini kıyaslayınca
1,2 ghz çift çekirdek işlemci, amoled plus ekran 1 gb ram 3 sene önceki laptopumdan farkı yok özelliklerine bakınca:)
bende ıpone 4 kullanırken samsung galaxy s 2 ye gecenlerdenim ıpohe nn yerini hiç bişey tutmayacak sanardım ama muhteşem bi telefon tavs,ye ederim sen de geçmelisin hemen
geçen bi elektronik mağazasında inceledim zaten ondan beridir iphone gözüme renksiz sıradan bi telefonmuş gibi geliyor, ekran neydi öyle aklımı aldı:)
beyazını arıyorum işte :)
tünaydın arkadaşlar...
hafta sonu evime gelen bir arkadaşım samsung galaxy s2 almış ve ekranını çatlatmış... telefon donanım olarak güzel bir telefon fakat bana biraz büyük geldi.. bu arada ekranına değiştirme ücreti 600TL istemişler...
telefon zaten pahalı birde böyle bir tamir parası... ohaaa dedim... aman dikkat arkadaşlar...
bende çatlattım ekranını samsungumun : ) servisten yarın alcam. değiştirmişler camını. bakalım nasıl oldu. bana 98 tl ye yaptılar camını. 600 müü offf çok istemişler. onun telefon hiç mi çalışmıyor? bu arada benim galaxy ace.
yok kullanıyor ekranını... çatlak aslında zor görünüyor... ama ilerde daha büyük problem oluşmasın diye yaptırmak istediler... galaxy s2'nin ekranı özel olduğu için o kadar pahalıdır.. 600 TL istendi ama arkadaşım internetten 200Tl'ye yapıldığını öğrendi... arkadaşımda bende 200 TL'nin bile çok olduğunu düşünüyoruz.. sonuçta bayağı bir para vererek aldı o telefonu.. daha da para vermek istemiyor...
bu arada işin ilginç tarafı; galaxy s2'nin ekranının çok özel olduğu söylendiği halde çok sert olmayan bir düşüş sonrası çatlaması ilginç..
yok kullanıyor ekranını... çatlak aslında zor görünüyor... ama ilerde daha büyük problem oluşmasın diye yaptırmak istediler... galaxy s2'nin ekranı özel olduğu için o kadar pahalıdır.. 600 TL istendi ama arkadaşım internetten 200Tl'ye yapıldığını öğrendi... arkadaşımda bende 200 TL'nin bile çok olduğunu düşünüyoruz.. sonuçta bayağı bir para vererek aldı o telefonu.. daha da para vermek istemiyor...
bu arada işin ilginç tarafı; galaxy s2'nin ekranının çok özel olduğu söylendiği halde çok sert olmayan bir düşüş sonrası çatlaması ilginç..
tam br telefon parası şaka gibi
Bende galaxy ace kullanıcısıyım sevdiğim çoook özellikleri var istediğim herşeyi yüklüyorum ders için testlerimi bile telefona aldım ki istediğim her yerde rahatlıkla test çözebileyim diye. Android olduğu için aklına gelebilecek her uygulamayı rahatlıkla bulabiliyorsun, görüntü açısı dokunmatik ekranın hızlılığı herşeyi süper ama beni aldığıma pişman eden tek bir özelliği var o da batarya problemi neyazık ki oyun oynadığın da veya internet kullandığında batarya sana en az 3-4 saat dayanıyor, kasasında ki metal kenarın kabukları herhangi bir ısınmada kendi kendine atamya başlıyor ve altında ki siyah kabuk size merhaba diyor.. Ama herşeye rağmen özellikelrinden dolayı çok beğeniyorum uygulama yükleyince de bambaşkalaşıyor telefon.. Batarya problemi de zamanla az da olsa oturuyor ilk günler daha çabuk biten batarya zamanla(wap kapalı) 1 günü bulmasına sebep oluyor yine az ama idare edicez artık..
canım bende bu telefona baktım almayı düşünüyorum flaşı varmı ? görüntü kalitesi nasıl ?
Flash player dan bahsediyorsan..
Evet artık var ilk aldığımda böyle bir seçenek yoktu ama telefonun bazı eksiklerini bulan kullanıcılar kendi kendine bu için çözümünü ürettiler sağolsunlar nette de paylaşılıyor.. fakat önce rom'u sitelerden bulup telefona kurman gerekiyor..
Görüntü kalitesi resim çekmede diğer telefonlara nazaran iyi denilebilecek bir sıfatta gündüz çekimlerinde kusur yok ama gece çekimlerinde fazla netlik arama.. Resimler üzerinde gerekli düzenleme özelliğide telefonda yok ama ben bunu kusur olarak hiç görmedim markette ki ücretsiz uygulamalar sayesinde bir çok çözüm var mesela ben photoshop yükledim :) Video Camerayla ise şu ana kadar pek bir çekim yapmadım ama almadan önce arştırdığım kadarıyla pekte iyi değilmiş ben fazla, hatta hiç çekim yapmadığım için bu kusurunu görmezden geliyorum.. :)
Batarya sorununu hiç problem etmem diyorsan telefonu al ilk zamanlar adamı çıldırtacak dereceye getiriyor söyleyimAma şuan bir çok android telefonda neyazık ki batarya problemi de varmış bunuda gözardı etmeyim.. Şimdiden hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?