En iyi dokunmatik ekranlı cep telefonu

canım bende bu telefona baktım almayı düşünüyorum flaşı varmı ? görüntü kalitesi nasıl ?

evet galaxy ace de entegre flaş mevcut... ama kamera görüntü kalitesi vasat. şu an galaxy ace'nin fiyatı ortalama 730 tl. bence bu parayı vereceğine üzerine biraz daha para koyarak optimus black al. şu an en çok satılanlardan biri. bende kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. galaxy ace 3,5'' ekrana sahip, optimus black 4'' 700 nit ips lcd nova display ekrana sahip. güneş altında asla parlamıyor ekranı çok net görebiliyorsun.galaxy acede 5mp lik tek kamera var, optimus blackte arkada 5mplik, ön kısımda da 2 mplik kamera var. android froyo 2.2 işletim sistemine sahip,pek çok güzel özelliği var. tavsiye ederim.üstelik galaxy ace ile karşılaştırdığında fiyatı çok daha uygun.

samsung un dokunmatik ama 370 tl yi geçmiycek bir telefonunu biliyor musunuz?lütfensmasung alıcam ama 370 tl yi geçmesini istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

ben hep samsung kullandım ve en iyi dokunmatiklerin samsung olduğu düşüncesine sahipim aslında Samsung M5650 Lindy de güzelmiş ama sizce corby corby 2 ler kaçadır onlarda güzele benziyorlar bu arada verdiğin örnek iççin saol

Arkadaşlar, elimde sıfır (hatta paketinde) iphone 4S siyah 16GB cep telefonu var. satmayı düşünüyorum ama internet üzerinden satış sitelerini hiç denemediğim için güvenemiyorum. Ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

etrafınızdaki insanlara sormakla başlasanıza.. elbet almak isteyen birileri çıkar...
fakat neden satıyorsunuz? sürekli sorun çıktığı için mi?

etrafınızdaki insanlara sormakla başlasanıza.. elbet almak isteyen birileri çıkar...
fakat neden satıyorsunuz? sürekli sorun çıktığı için mi?

paketinden dahi çıkmamış. sıfır telefon. hem ben cep telefonunu sadece konuşmak için kullanan bir insanım. pek çok özelliği benim için çok fazla. yakın çevreme de yeni yeni sormaya başladım. tekrar sormak istiyorum : gittigidiyor veya hepsiburada sitelerinin işleyiş güvenliği hakkında bilginiz var mı? Teşekkürler.

kardeşim gittigidiyor ile sizin istediğiniz gibi çalışıyor.. gayet güvenli olduğunu söylüyor...
elinizde ki 4s yurtdışından mı yoksa burdan mı alındı?

Ben Samsung Star dan hiç memnun kalmadım. Sanırım i-phonun kullanım süresi ve ekran kalitesi diğerlerinden çok daha iyi.. Dokunmatik ekranlı telefonlar konusunda sizin önerileriniz var mı?

LG Optimus black kesinlikle tavsiye ediyorum çok zarif şık ve kullanışlı

samsung un dokunmatik ama 370 tl yi geçmiycek bir telefonunu biliyor musunuz?lütfensmasung alıcam ama 370 tl yi geçmesini istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

canım bu fiyat aralığı ile samsung satan distribütörlerin sitelerine bakabillirsin hattta arama motorunda ara çıkar hemen isim veremiyorum :)

Eki Görüntüle 310105
Buna ne dersin Samsung M5650 Lindy, fiyatı 370 tl, bu arada neden samsung ?

bunu tavsiye etmiyorumm resimdeki cihaz m5650 değil zaten:)bu işi yapan biriyim.. kayar kapaklı modelleri seçmeyin bozulma olasılığı diğer modellere göre daha kolay ona göre seçim yapmanızı tavsiye ederim.dokunmatik alacaksanız da en iyi modeller galaxy serisindeler fakat fiyatları size ne kadar uygun olur bilemem yanlış yönlendirmek istemem.

Telefon alıcaklar özelliklerine titizlikle bakıp araştırdığı gibi bir o kadar da teknik servislerinide araştırmalı gerçekten müşterinin yanıda mı bunu netten araştırarak öğrenilebilir ben çok çektim sizide uyarayım dedim.. Gizli ayıplı telefonum için hatanın 4 olmasını bekliyorum ama her defasında yetkili servis değişik oyunlar oynuyor gel de çık işin içinden paramla rezil oldum.. Aldığınız telefonu güzelce inceleyin görünen ve görünmeyen hataları olabilir sıfır telefonda ne olabilir ki deyip o an ki heyecana kapılıp incelemekten sakın vazgeçmeyin..

samsung star wifi aldım pembe.rengini değiştirmek istediğim zaman bayilerden mi alcam farklı rengini bilgi verirmisiniz..??

samsung star wifi aldım pembe.rengini değiştirmek istediğim zaman bayilerden mi alcam farklı rengini bilgi verirmisiniz..??

eğer telefonu tamamen değiştirecekseniz alma tarihini fazla uzatmadan biran önce gidip değiştirmelisiniz aldığınız yerden...
ama bence farklı renk kılıflar ile telefonu değiştirmeden kullanabilirsiniz...

memnun musunuz samsung star wifi den?? çok eksileri olduğunu biliyorum ama tabi sizin kullanım şeklinizede bağlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…