- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım bende bu telefona baktım almayı düşünüyorum flaşı varmı ? görüntü kalitesi nasıl ?
Arkadaşlar, elimde sıfır (hatta paketinde) iphone 4S siyah 16GB cep telefonu var. satmayı düşünüyorum ama internet üzerinden satış sitelerini hiç denemediğim için güvenemiyorum. Ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...
etrafınızdaki insanlara sormakla başlasanıza.. elbet almak isteyen birileri çıkar...
fakat neden satıyorsunuz? sürekli sorun çıktığı için mi?
paketinden dahi çıkmamış. sıfır telefon. hem ben cep telefonunu sadece konuşmak için kullanan bir insanım. pek çok özelliği benim için çok fazla. yakın çevreme de yeni yeni sormaya başladım. tekrar sormak istiyorum : gittigidiyor veya hepsiburada sitelerinin işleyiş güvenliği hakkında bilginiz var mı? Teşekkürler.
kardeşim gittigidiyor ile sizin istediğiniz gibi çalışıyor.. Gayet güvenli olduğunu söylüyor...
Elinizde ki 4s yurtdışından mı yoksa burdan mı alındı?
Ben Samsung Star dan hiç memnun kalmadım. Sanırım i-phonun kullanım süresi ve ekran kalitesi diğerlerinden çok daha iyi.. Dokunmatik ekranlı telefonlar konusunda sizin önerileriniz var mı?
samsung un dokunmatik ama 370 tl yi geçmiycek bir telefonunu biliyor musunuz?lütfensmasung alıcam ama 370 tl yi geçmesini istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Eki Görüntüle 310105
Buna ne dersin Samsung M5650 Lindy, fiyatı 370 tl, bu arada neden samsung ?
samsung star wifi aldım pembe.rengini değiştirmek istediğim zaman bayilerden mi alcam farklı rengini bilgi verirmisiniz..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?