- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.696
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Rahim ici arac 10 yila kadar koruyuculuk saglayabilirkızlar yeni doğum yaptım ikinci çocuğum..
ilkinden sonra beş senedir doğum kontrol hapı kullandım başka da bı korunma yoktu ve memnundum haptan beni en iyi şekilde korudu kaza kurbanı olmadanhapı birakir bırakmazdı ilk denemede hamile kalmıştım...şimdi doğumdan sonra yeniden korunmam lazım fakat artık çocuk istemediğim için ömür boyu korunmaliyim ...ömür boyu da hap kullanmak istemiyorum sonuçta hormon ilacı nereye kadar icilirki..mutlaka çok uzun seneler kullanımında zararı vardır. spiral mi taktıran acaba .. ama onlada kalan çok var ...düşün düşün içinden çıkamıyorum ve şuan geri çekilme gibi riskli bir yöntemle ilişki yaşıyoruz ..benim biran önce en doğru yöntemi bulmam lazım lütfen yardım eder misiniz
spiral mi yaniRahim ici arac 10 yila kadar koruyuculuk saglayabilir
Evet bakirli olanlari %98oranda koruma saglar.spiral mi yani
peki bu spiral takarken acı oluyormu ...Spiral + prezervatif daha da olursa Allahın hikmeti derim
bakırlı olanı devlette takıyorlar mi oekiEvet bakirli olanlari %98oranda koruma saglar.
insalah en kısa zamanda kalırsın canımvalla biz 7-8 aydır korunmuyoruz sadece yumurtlama gunu ve +/- 3 gun iliski yasamıyoruz ona dikkat ediyorum, daha hamile kalmadım hic, insallah bir sıkıntı yoktur da
Takiyor olmalari gerek. Ayrica sperm ykk edici kondom kullanabilirsiniz kadinlar icin olanindan. Siz tuplerinizi bağlatabilirsiniz ya da esiniz kanallarini baglatabilir. En etkilileri bunlar herseye ragmen olacagi varsa olur.bakırlı olanı devlette takıyorlar mi oeki
ya kayma batma gibi biseyler olur mu çok garip içinde bı telle yaşamak , ilişkide eşe batma gibi bişey duydum ayhhh kafam karmakarisik
Ay onu bilmiyorumpeki bu spiral takarken acı oluyormu ...
Kesinlikle spiral kullanma. Ben kullandım , çok pişman olmuştum koku filan yaptı hormonlusuydu.artık hiç düşünmediğine göre en güzeli tüpleri bağlatmak. Allah kısmet ederse ben doğumdan sonra düşünüyorum yaptırmayı.en garantisi hem dışarıdan vücuduna müdehalede yok. İlaç derdi yok.kızlar yeni doğum yaptım ikinci çocuğum..
ilkinden sonra beş senedir doğum kontrol hapı kullandım başka da bı korunma yoktu ve memnundum haptan beni en iyi şekilde korudu kaza kurbanı olmadanhapı birakir bırakmazdı ilk denemede hamile kalmıştım...şimdi doğumdan sonra yeniden korunmam lazım fakat artık çocuk istemediğim için ömür boyu korunmaliyim ...ömür boyu da hap kullanmak istemiyorum sonuçta hormon ilacı nereye kadar icilirki..mutlaka çok uzun seneler kullanımında zararı vardır. spiral mi taktıran acaba .. ama onlada kalan çok var ...düşün düşün içinden çıkamıyorum ve şuan geri çekilme gibi riskli bir yöntemle ilişki yaşıyoruz ..benim biran önce en doğru yöntemi bulmam lazım lütfen yardım eder misiniz
kaç yaşındasın peki.cnmKesinlikle spiral kullanma. Ben kullandım , çok pişman olmuştum koku filan yaptı hormonlusuydu.artık hiç düşünmediğine göre en güzeli tüpleri bağlatmak. Allah kısmet ederse ben doğumdan sonra düşünüyorum yaptırmayı.en garantisi hem dışarıdan vücuduna müdehalede yok. İlaç derdi yok.
sperm yok edici kondom nasılmış hiç duymadım aama güvenli gelmedi nedense tüpleri baglatmadim doğumda sormuslardi bir sürü şey kurdum kafamda o anTakiyor olmalari gerek. Ayrica sperm ykk edici kondom kullanabilirsiniz kadinlar icin olanindan. Siz tuplerinizi bağlatabilirsiniz ya da esiniz kanallarini baglatabilir. En etkilileri bunlar herseye ragmen olacagi varsa olur.
ayda yılda bi sevişmek uğruna hap kullanıp ömür boyu vücudumu zehirlemek istemiyorum ..hani şöyle haftada üç dört hakkıyla sevisirsin kullanırsın amaBasliga cevaben: sevismemek
31 yaşındayım. Ama artık başka düşünmüyorum. Bende araştırmaya başladım. İlk kızımda kullanmıştım hormonlusunu başıma getirmediği kalmadı. Kesinlikle önermiyorum.kaç yaşındasın peki.cnm
ya sordular hastanede doğumdan önce ama bı garip oldum yok bağlamayın dedim..aklıma bir sürü kötü seneryo gelmişti
demek koku yaptı bunu da yazayım bir kenara
öneren onermeyen bir çok yorum var ne yapsak bilemedim ..en iyisi hiç yapmamak da arkadaşın dediği gibi :d işte ateşle barut yanyana sakıncalı oluyor31 yaşındayım. Ama artık başka düşünmüyorum. Bende araştırmaya başladım. İlk kızımda kullanmıştım hormonlusunu başıma getirmediği kalmadı. Kesinlikle önermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?