Aile Planlaması en iyi doğum kontrol yöntemi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.696
63
kızlar yeni doğum yaptım ikinci çocuğum..
ilkinden sonra beş senedir doğum kontrol hapı kullandım başka da bı korunma yoktu ve memnundum haptan beni en iyi şekilde korudu kaza kurbanı olmadan hapı birakir bırakmazdı ilk denemede hamile kalmıştım...şimdi doğumdan sonra yeniden korunmam lazım fakat artık çocuk istemediğim için ömür boyu korunmaliyim ...ömür boyu da hap kullanmak istemiyorum sonuçta hormon ilacı nereye kadar icilirki..mutlaka çok uzun seneler kullanımında zararı vardır. spiral mi taktıran acaba .. ama onlada kalan çok var ...düşün düşün içinden çıkamıyorum ve şuan geri çekilme gibi riskli bir yöntemle ilişki yaşıyoruz ..benim biran önce en doğru yöntemi bulmam lazım lütfen yardım eder misiniz

Rahim ici arac 10 yila kadar koruyuculuk saglayabilir

valla biz 7-8 aydır korunmuyoruz sadece yumurtlama gunu ve +/- 3 gun iliski yasamıyoruz ona dikkat ediyorum, daha hamile kalmadım hic, insallah bir sıkıntı yoktur da

bakırlı olanı devlette takıyorlar mi oeki
ya kayma batma gibi biseyler olur mu çok garip içinde bı telle yaşamak , ilişkide eşe batma gibi bişey duydum ayhhh kafam karmakarisik
Takiyor olmalari gerek. Ayrica sperm ykk edici kondom kullanabilirsiniz kadinlar icin olanindan. Siz tuplerinizi bağlatabilirsiniz ya da esiniz kanallarini baglatabilir. En etkilileri bunlar herseye ragmen olacagi varsa olur.

Kesinlikle spiral kullanma. Ben kullandım , çok pişman olmuştum koku filan yaptı hormonlusuydu.artık hiç düşünmediğine göre en güzeli tüpleri bağlatmak. Allah kısmet ederse ben doğumdan sonra düşünüyorum yaptırmayı.en garantisi hem dışarıdan vücuduna müdehalede yok. İlaç derdi yok.

kaç yaşındasın peki.cnm
ya sordular hastanede doğumdan önce ama bı garip oldum yok bağlamayın dedim..aklıma bir sürü kötü seneryo gelmişti
demek koku yaptı bunu da yazayım bir kenara

Takiyor olmalari gerek. Ayrica sperm ykk edici kondom kullanabilirsiniz kadinlar icin olanindan. Siz tuplerinizi bağlatabilirsiniz ya da esiniz kanallarini baglatabilir. En etkilileri bunlar herseye ragmen olacagi varsa olur.
sperm yok edici kondom nasılmış hiç duymadım aama güvenli gelmedi nedense tüpleri baglatmadim doğumda sormuslardi bir sürü şey kurdum kafamda o an

kaç yaşındasın peki.cnm
ya sordular hastanede doğumdan önce ama bı garip oldum yok bağlamayın dedim..aklıma bir sürü kötü seneryo gelmişti
demek koku yaptı bunu da yazayım bir kenara
31 yaşındayım. Ama artık başka düşünmüyorum. Bende araştırmaya başladım. İlk kızımda kullanmıştım hormonlusunu başıma getirmediği kalmadı. Kesinlikle önermiyorum.

31 yaşındayım. Ama artık başka düşünmüyorum. Bende araştırmaya başladım. İlk kızımda kullanmıştım hormonlusunu başıma getirmediği kalmadı. Kesinlikle önermiyorum.
öneren onermeyen bir çok yorum var ne yapsak bilemedim ..en iyisi hiç yapmamak da arkadaşın dediği gibi :d işte ateşle barut yanyana sakıncalı oluyor

ben bu konuda uzman değilim. ama mutlaka korunmak için kondom ve spiral kullanabilirsin. her kadında koku yapıcak diye bir şey yok. ayrıca koku yaparsa çıkarttırırsın. bu kadar basit... tüpleri bağlatmak eşinle vereceğin bir karar. sağlıklı günler canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…