• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması en iyi doğum kontrol yöntemi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kızlar yeni doğum yaptım ikinci çocuğum..
ilkinden sonra beş senedir doğum kontrol hapı kullandım başka da bı korunma yoktu ve memnundum haptan beni en iyi şekilde korudu kaza kurbanı olmadan ;) hapı birakir bırakmazdı ilk denemede hamile kalmıştım...şimdi doğumdan sonra yeniden korunmam lazım fakat artık çocuk istemediğim için ömür boyu korunmaliyim ...ömür boyu da hap kullanmak istemiyorum sonuçta hormon ilacı nereye kadar icilirki..mutlaka çok uzun seneler kullanımında zararı vardır. spiral mi taktıran acaba .. ama onlada kalan çok var ...düşün düşün içinden çıkamıyorum ve şuan geri çekilme gibi riskli bir yöntemle ilişki yaşıyoruz ..benim biran önce en doğru yöntemi bulmam lazım lütfen yardım eder misiniz
Merhaba size bısey sorabilir mıyım. Sızın konunuzla brıaz alakasız ama bilen birine ihtiyacım var. Ben dogum kontrol hapı kullanım 6 aydır kullanıyorum yani 28 gunluk olandan. Dun bitti Bugun ılk hapınıı almam lazım ama biraz geciktirdım. Ve adetim 6 aydır 2 3 gun suruyor. Herkes devöa et duzeltecek dıyor benım ama kullanmaya baslamadan daha duzgun su adet donemım. Sorum şu ben 1 ay ara versem hapa ( Cunku geciktirdım ılk gununu) 1 ay sonraki adetımde baslasam sorun olur mu koruyucugulu azalır mı

Merhaba size bısey sorabilir mıyım. Sızın konunuzla brıaz alakasız ama bilen birine ihtiyacım var. Ben dogum kontrol hapı kullanım 6 aydır kullanıyorum yani 28 gunluk olandan. Dun bitti Bugun ılk hapınıı almam lazım ama biraz geciktirdım. Ve adetim 6 aydır 2 3 gun suruyor. Herkes devöa et duzeltecek dıyor benım ama kullanmaya baslamadan daha duzgun su adet donemım. Sorum şu ben 1 ay ara versem hapa ( Cunku geciktirdım ılk gununu) 1 ay sonraki adetımde baslasam sorun olur mu koruyucugulu azalır mı
hiç bilmiyorum canım doktor a sor

Back