• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Çıkış Yapan KK Üyesi;

En İyi Çıkış Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    209
  • Anket Kapalı .
Kendimce eleme yaptım.
Bir kaç yıllık üyeleri eledim, çıkışı mı kalmış artık :)
Tanımadıklarımı ya da pek denk gelmediklerimi eledim.
Kendimce kötü çıkış yapanları eledim (zipzip gibi)
Ve oyum milenaJesenska milenaJesenska 'ya:)

Son düzenleme:
Ben en iyi çıkış yapan dendi mi, kısa süre içinde mantıklı yorumlarıyla dikkat çekip, kısa zamanda insanların da beğenisini toplayan biri düşünürüm. Oyumu ona göre kullandım.

Burada anlamsız, sırf laf olsun diye yorum yazarak ya da millete hakaret yağdırarak "dikkat çeken" insana en iyi çıkış oyu vermem. Ne münasebet, başka adam mı kalmadı koca forumda? Neyse, bu anketin sonucuna pes diyorum. Bu üyeleri pışpışlamaya devam.

valla ben kızı paso kibliyorum, kız en iyi çıkış yapan seçiliyor.. ben de var herhalde bir gariplik, sor zipzip sen sorunu canım feda olsun sana..

valla ya ben şuan 1. giden üyeyi bi kaç kere anca görmüşümdür, nasıl en iyi çıkış bu, ama tabii üyelerin takdiri

valla ya ben şuan 1. giden üyeyi bi kaç kere anca görmüşümdür, nasıl en iyi çıkış bu, ama tabii üyelerin takdiri

Her konuda direk gelip'',yaş kaç canım'' diye soruyor..
Haksız bir çıkış oldu,hak eden bir çok arkadaşımız varken bu kişinin aday gösterilmesi ve şu anda 1.olmasını mantığım kabul etmiyor benim..

vallahi kimse darılmasın kırılmasın zıpzıp dedim,yaşınız kaç canım cümlesiyle kk da kendisini tanımayan kalmadı.ben 5 senedir buradayım,çoğu kimse tanımaz bile beni.hatun mirkelam gibi 1 gecede meşhur oldu:KK70:

Back