- 25 Haziran 2020
- 7
- 0
- 36
- 64
- Konu Sahibi burcuerdem
çaykur kiloluk mavi paket ile çaykur filiz yarım kiloluk kırmızı paket karıştırın deneyin hem renk hem tat çok güzel oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızı paketini deneyin bir deçaykur marka sarı pakette olan demleme çay kullanıyorum azıcıkta tomurcuk atıyorum ama nedense tadı acı oluyor misafirlerim geliyor istediğim gibi olmuyor önereceginiz güzel çay markaları nelerdir?
Bizde Karadeniz gezimizde keşfettik Tirebolu 42 yi. İlk zamanlar çok severek içiyorduk lakin son zamanlarda simsiyah olmaya başladı ölçüsünü nasıl ayarlıyorsunuz acaba çaydan soğudum resmenKaradeniz gezisinde Tirebolu 42 yi keşfettik. 4 yıldır favorimiz.
Ben demliğe suyunkoyduktan sonra 2 kasık atıyorum ama sanki bana da eski tadı yok gibi geliyorBizde Karadeniz gezimizde keşfettik Tirebolu 42 yi. İlk zamanlar çok severek içiyorduk lakin son zamanlarda simsiyah olmaya başladı ölçüsünü nasıl ayarlıyorsunuz acaba çaydan soğudum resmen
Bende öyle yapıyordum hatta bir çay bardağı için bir çay kaşığı öneriyorlar. Porselen yada çelik iki çaydanlıkta da denedim aynı uzun zamandır zift gibi oluyor çay. O zaman demleme şeklimizde sorun yok sizde memnun değilseniz eskisi gibi çayda sıkıntı var sanırım.Ben demliğe suyunkoyduktan sonra 2 kasık atıyorum ama sanki bana da eski tadı yok gibi geliyor