Tabiiki de Braun Ec1 satin ions Maşassını Öneriyorum benn hihoyyyta.s.:içelim:kaydirigubbakcemile5belarus ben mi yanlış okudum yoksa philips saç maşası 29 ytl mi :1shok: eğer öyleyse bana model adı yazar mısın lütfen? benim de saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı, şekil verirsem çok güzel kıvırcık oluyorlar ama istediğim gibi değil, ben daha belirgin daha düzgün görünen kıvırcıklar istiyorum. babyliss'in saç düzleştiricisi var bende hiç memnun kalmadım, zaten saçlarım fön tutmuyor hemen kıvrılıveriyor. ne önerirsiniz kızlar ? CADIARZU
benimde babylıss maşam var fakat hiç kullanışlı değil öyle bi köşede duruyo hiç kullanmıyorumtatlım saclarını boyu onemlı bıraz.cunku masaların kalınlıkları var.eger omuz hızasından bıraz kısaysa sacların sakın kalın bı masa alma.ıstedıgın seklı veremezsın.benım saclarım uzun ve 4 yıldır masa kullanıyorum.phılıps salon curl almıstım.kalın bı masa.cok dogal bı dalgası var.ben oyle sevıyorum.ama belırgın buklelerı sevıyorsan(kuaforden cıkmıs gıbı),ınce bı masa al.bu arada babylıss cok basarılıymıs.kuaforlerde onu kullanıyor.
Maşalarından memnun olanlar nasıl kullandıklarını da yazabilir mi?
Ben philips aldım ama elim hala alışamadı geçen yaptım yarım saat uğraştım hoşuma gitmedi yıkayıp çıktım yine saçları.
cnm sende philipsin salon curl olanınımı aldın??
peki taktiğin ne??:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?