• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler En iyi bukle maşası

ya arkadaslar ben de philips hp4698/10 modelını arıorum. super bıse oldugunu bılıorum sadece arkadasım kullandı cunku. ama bulamıorum ya hıc bı yerde.
nolur yardımcı olun

kızlar ıstedıgım masayı buldum:) cok cok memnunum yanı daha bugun alıp bı hevesle denedım ama mukemmel yaptı ustelık cok alternatıflı olması bana daha da keyıf verdı.
phılıps 4698/10 modelın adı.
coook mutluyummmhihoyyyt

arkadaşlar uzun ve düz saçlarım var, remingtonun elektrikli bigudi setini aldım fakat zahmetli oldugu ve çok zaman kaybına neden oldugu için artık kullanmıyorum. şimdi harıl harıl saçıma uygun maşa arıyorum marka kesinlikle remington olacak fakat bir türlü kalınlığı konusunda karar veremedim. uzun saçlar için kalın, orta, ince hangi maşa daha uygundur. saçım uzun ve hacimli oldugu için ağırlar ve bukleler çabuk sönüyor kalıcı bukleler için hangisini seçmeliyim?

remington ci76 almaya karar verdim ama hiç bi yerde yok. teknosanın izmirdeki bütün mağazalarını kontrol ettirdim yok. boynerleri dolaşıcam şimdide öffff

ne boynerlerde, ne teknosada, nede internet sitelerinde hiç biryerde yok ci76... bukle maşasına kıtlık geldi iyimi :D

bende pfılıps marka masa alıcam...kalın olanı..daha dogal ve kolay....
ama saçlarım kısa..zaten duzlestırıcı kullanıyorum...o yuzden bıraz uzayınca kalın masa alıcam...ama phılıpskaydirigubbakcemile2

ya arkadaşlar ben konuyla alakasız bişi sorcam:1closedeyes:
asortigin profilindeki kızın saç rengine bayıldım,,ama hangi renkki oo...galiba uçlarda sarı varmış,,daha açık

ya arkadaşlar ben konuyla alakasız bişi sorcam:1closedeyes:
asortigin profilindeki kızın saç rengine bayıldım,,ama hangi renkki oo...galiba uçlarda sarı varmış,,daha açık

kızıl kahve üzerine bal rengi balyaj olabilir cnm

bu arada maşa bnde almk istiyorum ama karar veremedm kzlar

kızlarrr eşım anneler gunu dıye bana cok ıstedıgım remıngton marka saç maşasını almış harıka duzleştırıyor ama bnm saclarım ztn duze cok yakın ..
evde eşım ve ben bı ıkı deneme yaptık ama bukle yapamadık sinir olup satın aldıgı yere gıttık kızlar osterdıler hatta uyzerımde denedıler harıka bukleleler oldu ama ben yıne yapamıyorum saçım azcıkta kırlıydı ondan mı acep ??
aslında onceden bu urunu ılk gordugumde baska bı magazada kız bnm saclarımda bukleler yapmıstı hatta gorenler cok begenmıslerdı...
bu remıngton un yenı cıkan modelı 230 watt.. ve seramıc kaplı 30 sn yede ısınıyor ve en yuksek ayarında kullanmama gerek dahı yok anında oluyor ama bukle konusunda yardım almam gerekıyor
kız rafya kurdelaları vcarya hanı makasla yada bıçakla cekerız ve bukle olur hedıye paketlerının uzerıen süs yaparız oyle yapcaksınız dedı .. off yardım edın bı bana

Son düzenleme:
en iyi bir çok marka vardır ama ben en kötüsünü biliyorum:
Premier...
sadece 1 saat dayanıyo bukleler ve saça uygularken elektrik süpürgesi gibi ses çıkarıyo...
neden aldım anlamadım..:kızgın:

kızlar ben yeni üye oldummmm benim saçlarım omuzlarımda ve kalın telli gürr hangi mşayı almalıyım ve kaç mm önerirsiniz benim saçım için orta boyda ben braun ec1 babyliss pro200 2362ce remington ci76 philis hp 4684 saloncurl maşaları arasında kararsız kalıdım sizcee hangisi ve kaç mm?????ltf cvp yazınn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yasakkelimea.s

walla ben philipsinkini kullanıyorum.. güzel bi maşa.. çok profesyonl değil ama. zaten kendim yapamıyorum pek. saçlarım belime kadar, tek başına zor oluyo..

rowenta elite model look aldım memnun kaldım kalın bir maşa uzun saçlılara olur kısa saçda güzel durmaz çok kıvırcık olmadan tam şu anda moda olan bukleyi yapıyor

önerilerinizi not ettim:dance:son bişey daha sorucam kalın telli ve kabaran bir saç ince maşa kullanamaz.Çünkü bukleleri açıldığında saçları daha da kabaracaktır.doğru bir tespit mi acaba?yani kalın telli saç için kalın maşa öylemi???:enbuyukkk::uhm:alkisalkisalkis

Back