- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
Benimki Özdilek yıkaya yıkaya mı yıprattım ömrü o kadar mı bilmiyorum ama üç senedir kullanıyorum ve atıp yenisini alacağım. Hiç bir yumoşluğu kalmadı.
kızlarrr merhaba aile seti bornoz takımı alacağım ama karar veremedim sizce hangi marka daha iyi?
taç-sarav-özdilek birde maribor irya buena gibi markalar var bu markalar hakkında bilginiz varmı acaba
birde özdileğn battaniyeleri nasıldır bir bilginiz varmı?
teşekkürler canım dikkate alacağım önerini..pierre cardin bizim bornoz takımımız..
gayet memnunum..
ayak havlularım taç, onlardan pek memnun kalmadım...
cnm özdilek i önermiyorum bir sene oldu alalı şimdiden sertleşmeye başladı. hemde bambo almıştık 300tl çöpe gitti
teşekkürler canım aklımda bulunsun bununda kötü olduğu:)sen soley i sormamışsın bendekide soley:) kesinlikle tavsiye etmem yumuşatıcıyla bile taş gibi oluyor nasıl bi havluysa artık
pierre cardin tabi ki.
pierre cardin tabi ki.
teşekkür ederim ccanım özdileği listeden çıkarıyorumBenimkisi Özdilek, "aman ne iyiymiş" demedim açıkçası, kurulamayan havlular olur ya, sadece dokunur geçer, öyle gibiydi, 1 sene oldu daha yeni yeni kıvama geliyor...
english home pekk güvenemiyorum açıkcası bornoz takımındaBen ev tekstilinde english home diyorum. Takim olmaz ama bornozu guzel. Battamiyesi de guzel. Havlu olarak en iyi emicilik yumusaklik su tutma bu markada. Uc kati para verdigim home sweet home eline su dokemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?