- 16 Ekim 2013
- 49
- 53
- 38
- 34
- Konu Sahibi misss_girl
- #41
Bornozda pierre cardin öneririm. Ben karacanın nevresim ve uyku setini kullanıyorum pamuk saten olanlarından çokta memnunum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım pier cardinede bakmaya karar verdim....Bornozda pierre cardin öneririm. Ben karacanın nevresim ve uyku setini kullanıyorum pamuk saten olanlarından çokta memnunum.
hadi yaa üzüldüm şimdi saç havlusuda mı öyle?taç bambu bornoz takımını kullanıyoruz hafif olması bir avantaj 1 senedir kullanıyoruz bornozlarından memnunuz ama havluları için aynı şeyi söyleyemicem pek emici değiller.
Özdilek güzel ben Karacahome dan aldım gayet güzelkızlarrr merhaba aile seti bornoz takımı alacağım ama karar veremedim sizce hangi marka daha iyi?
taç-sarav-özdilek birde maribor irya buena gibi markalar var bu markalar hakkında bilginiz varmı acaba
birde özdileğn battaniyeleri nasıldır bir bilginiz varmı?
neden tamamen bambu değil canım?Önerim tamamen bambu almamanız. Bambu pamuk karışımları daha kullanışlı. Bizimkinin markası Pupilla. Çok duyulmuş bir marka değil ama ben gayet memnunum.
neden tamamen bambu değil canım?
teşekkrler canım çok güzel bir bilgi oldu benm içinBambu oranı fazla olan havlumun çok geç kuruduğunu gözlemledim. Satıcı da bu şekilde yönlendirmişti.