• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en iyi bornoz takımı markası?

Ben de bornozlarimi degistirmek istiyorum, bu konu tam benim icin olmus :) bizim de bornozlarimiz Özdilek ve 7 yildir kullanıyorum. Ama renkleri soldu bir garip oldular sanki. Chakra nin bornozlari dikkatimi cekti, ama daha inceleme asamasindayiz.

taç bambu bornoz takımını kullanıyoruz hafif olması bir avantaj 1 senedir kullanıyoruz bornozlarından memnunuz ama havluları için aynı şeyi söyleyemicem pek emici değiller.

pamuk saten ilk yikamada kullanmadan once yikama 30 derecede renkler oyle boyle birbirine girmedi....
ben tac kullaniyorum super
karacadan uzak dur

Zaten sac havlusu sorun benim icin bornozunda sorun yokta emiciligi saca yetmiyo erkekler icin sorun degil ama :)

Ben 5 senedir ayni bornozu kullaniyorum ve her yikamada 90 derecede yikiyorum. Buna ragmen esimin de benim de hala tas gibiler. Kimse tavsiye etmemis ama markasi ozdilek.

kızlarrr merhaba aile seti bornoz takımı alacağım ama karar veremedim sizce hangi marka daha iyi?
taç-sarav-özdilek birde maribor irya buena gibi markalar var bu markalar hakkında bilginiz varmı acaba

birde özdileğn battaniyeleri nasıldır bir bilginiz varmı?
Özdilek güzel ben Karacahome dan aldım gayet güzel

Taç alabilirsiniz bambu ozelligi olanlar çok iyi 4 yildir kullaniyorum pamuk gibi

Önerim tamamen bambu almamanız. Bambu pamuk karışımları daha kullanışlı. Bizimkinin markası Pupilla. Çok duyulmuş bir marka değil ama ben gayet memnunum.

Back