• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en iyi bornoz takımı markası?

english home'dan girdim bornoz bakıyordum ben de. sonra gözüme KAZ TÜYÜ yastıkları takıldı. bu devirde bu vahşeti satan yerler var hala, iğrenç... bir de içine utanmadan yazmışlar %40 gıdık, %60 sırt tüyü falan diye. lanet olasıcalar...

isterse ömür boyu garantili yumuşacık bornoz satsın yine de almam hiçbir ürününü :KK20:

peki canım karacanın newrwsim takımlarının kalitesi nasıl?
Canım hangisini aldığına bağlı .. her markada olduğu gibi karacadada ucuz ve pahalilari var.. ranforce alırsan çok uzun ömürlü olmaz.. ama saten pamuk karışık alırsan uzun yıllar kullanirsin. Ranforce olanlari da 2 3 yıl kullanirsin canimm

Canım hangisini aldığına bağlı .. her markada olduğu gibi karacadada ucuz ve pahalilari var.. ranforce alırsan çok uzun ömürlü olmaz.. ama saten pamuk karışık alırsan uzun yıllar kullanirsin. Ranforce olanlari da 2 3 yıl kullanirsin canimm
Karacada çift kişilik nevresim 79 tl den başlar . 400 tl ye kadar fiyat var canım. .

ama hepside saten pamuk olmazki ranforce kötü mü ?

ama hepside saten pamuk olmazki ranforce kötü mü ?
Tatlım saten pamuk dediğimiz , eskiden bildigimiz satenler değil. . Yani sürekli kayan satenlerden değil .. yumuşacık saten dokusunda ama çok kolay kullanımı olan kayma yapisma yapmayan ütü ihtiyaç duyulmayan günlük hayatta kolaylikla kullanbilecegin nevresim... ranforce dediğimiz ise % 100 cotondan üretilen nevresimler. Sana onerecegim karacanın 150 ile 250 fiyat aralığında olan ürünlerine bakman. Yeni Evleniyorsan bunlar senin için ideal olacaktır. .

Ranforce ürünleri 100 tl civarında olan.. onlar da kötü değil güzel kaliteli kullanışlı 3 yil rahat kullanirsin renginde değişme olmaz.. ama saten pamuk karışımı olanlar ipek görüntüsünde ve doğusunda .
çokkk teşekkür ederim canım güzel bir bilgilendirme oldu benim için....

çokkk teşekkür ederim canım güzel bir bilgilendirme oldu benim için....
Rica ederim canım evle alakali a dan Z ye herseyi sorabilirsin mobilya züccaciye hali ev tekstil .. perde hariç. Hepsini kapsayan magazaciyim elimden geldiğince yardimci olurum hersey gönlünce olsun.

Rica ederim canım evle alakali a dan Z ye herseyi sorabilirsin mobilya züccaciye hali ev tekstil .. perde hariç. Hepsini kapsayan magazaciyim elimden geldiğince yardimci olurum hersey gönlünce olsun.
valla çok ihtiyacım olucak buna sürekli giriyormusunuz özelden mesaj atabilirim size

Back