- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
teşekkürler canım ıssımo home ve polo yu listeme aldımIssimo Home ve Polo' nun bornozlari var bende ikisi de guzel.
Issimo Home' un bambu seti bir tik daha onde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım ıssımo home ve polo yu listeme aldımIssimo Home ve Polo' nun bornozlari var bende ikisi de guzel.
Issimo Home' un bambu seti bir tik daha onde.
Ar yıldız veya Karaca'nın % 100 bambu olanını öneriyorum. .
peki canım karacanın newrwsim takımlarının kalitesi nasıl?Ar yıldız veya Karaca'nın % 100 bambu olanını öneriyorum. .
Canım hangisini aldığına bağlı .. her markada olduğu gibi karacadada ucuz ve pahalilari var.. ranforce alırsan çok uzun ömürlü olmaz.. ama saten pamuk karışık alırsan uzun yıllar kullanirsin. Ranforce olanlari da 2 3 yıl kullanirsin canimmpeki canım karacanın newrwsim takımlarının kalitesi nasıl?
kaliteleri nasıl peki canımhome sweet home yada chakra ya bakın
Karacada çift kişilik nevresim 79 tl den başlar . 400 tl ye kadar fiyat var canım. .Canım hangisini aldığına bağlı .. her markada olduğu gibi karacadada ucuz ve pahalilari var.. ranforce alırsan çok uzun ömürlü olmaz.. ama saten pamuk karışık alırsan uzun yıllar kullanirsin. Ranforce olanlari da 2 3 yıl kullanirsin canimm
ama hepside saten pamuk olmazki ranforce kötü mü ?Canım hangisini aldığına bağlı .. her markada olduğu gibi karacadada ucuz ve pahalilari var.. ranforce alırsan çok uzun ömürlü olmaz.. ama saten pamuk karışık alırsan uzun yıllar kullanirsin. Ranforce olanlari da 2 3 yıl kullanirsin canimm
benim beğendiklerim 100civarı geneldeKaracada çift kişilik nevresim 79 tl den başlar . 400 tl ye kadar fiyat var canım. .
Tatlım saten pamuk dediğimiz , eskiden bildigimiz satenler değil. . Yani sürekli kayan satenlerden değil .. yumuşacık saten dokusunda ama çok kolay kullanımı olan kayma yapisma yapmayan ütü ihtiyaç duyulmayan günlük hayatta kolaylikla kullanbilecegin nevresim... ranforce dediğimiz ise % 100 cotondan üretilen nevresimler. Sana onerecegim karacanın 150 ile 250 fiyat aralığında olan ürünlerine bakman. Yeni Evleniyorsan bunlar senin için ideal olacaktır. .ama hepside saten pamuk olmazki ranforce kötü mü ?
Ranforce ürünleri 100 tl civarında olan.. onlar da kötü değil güzel kaliteli kullanışlı 3 yil rahat kullanirsin renginde değişme olmaz.. ama saten pamuk karışımı olanlar ipek görüntüsünde ve doğusunda .benim beğendiklerim 100civarı genelde
Dokusunda olacaktı. .Ranforce ürünleri 100 tl civarında olan.. onlar da kötü değil güzel kaliteli kullanışlı 3 yil rahat kullanirsin renginde değişme olmaz.. ama saten pamuk karışımı olanlar ipek görüntüsünde ve doğusunda .
çokkk teşekkür ederim canım güzel bir bilgilendirme oldu benim için....Ranforce ürünleri 100 tl civarında olan.. onlar da kötü değil güzel kaliteli kullanışlı 3 yil rahat kullanirsin renginde değişme olmaz.. ama saten pamuk karışımı olanlar ipek görüntüsünde ve doğusunda .
Rica ederim canım evle alakali a dan Z ye herseyi sorabilirsin mobilya züccaciye hali ev tekstil .. perde hariç. Hepsini kapsayan magazaciyim elimden geldiğince yardimci olurum hersey gönlünce olsun.çokkk teşekkür ederim canım güzel bir bilgilendirme oldu benim için....
valla çok ihtiyacım olucak buna sürekli giriyormusunuz özelden mesaj atabilirim sizeRica ederim canım evle alakali a dan Z ye herseyi sorabilirsin mobilya züccaciye hali ev tekstil .. perde hariç. Hepsini kapsayan magazaciyim elimden geldiğince yardimci olurum hersey gönlünce olsun.
Atabilirsin canım eve genellikle buralardayım .. Sağlık problemimden dolayı istiharetteyim yardimci olurum elimden geldigince.valla çok ihtiyacım olucak buna sürekli giriyormusunuz özelden mesaj atabilirim size
tamam canım geçmiş olsun buarada...Atabilirsin canım eve genellikle buralardayım .. Sağlık problemimden dolayı istiharetteyim yardimci olurum elimden geldigince.