- 13 Nisan 2024
- 27
- 4
- 24
Mustella şampuanı kullanıyorum dalin deterjanEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mustella şampuanı kullanıyorum dalin deterjanEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Merhaba şampuan olarak mustela,dalin ve unı baby kullandım deterjan ise dalin sıvı ve uni baby sıvı kullandım bebegım 13 aylık hıc bır sorun yasamadıkEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Ister en ucuzu ister en pahalisi emin olun cok bisey farketmiyor bebek sampuanlarinin geneli zaten ayni formullere sahip bebege zarar vermeyecek kimyasallardan uretiliyor ben mustela sebamed dalin Johnson's Baby hidroten bir cok marka kullandim pek de bisey farketmedim koku disindaEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Bende pek bişey farkedemiyorum hala aynı bebeğimin yüzü Dalin ve komili kullandım şuan sebamed kullanıyorum aynı ya ben anlamıyorumIster en ucuzu ister en pahalisi emin olun cok bisey farketmiyor bebek sampuanlarinin geneli zaten ayni formullere sahip bebege zarar vermeyecek kimyasallardan uretiliyor ben mustela sebamed dalin Johnson's Baby hidroten bir cok marka kullandim pek de bisey farketmedim koku disinda
Sanki dalin bize iyi gelmedi gibi bilemiyorum bende sebamed e geçtimBebeğim doğduğunda siveno'nun deterjanını almıştım. Özellikle beyazları çok güzel temizliyor. Artık evdeki tüm kıyafetlerimizi siveno ile yıkıyorum.
Bioderma'nın sampuanindan memnun kalmadım. Dalin'den çok memnunum
Teşekkür ederim bende şuan sebamed kullanıyorum deterjan da duru granül kokusuz kullanıyorumMerhaba şampuan olarak mustela,dalin ve unı baby kullandım deterjan ise dalin sıvı ve uni baby sıvı kullandım bebegım 13 aylık hıc bır sorun yasamadık
Bende Roxy dalan almayı düşündüm de onlar kokulu ilkte kokusuz kullanmak daha iyi gibi duru granül sabun kullanıyorum deterjan olarakMerhaba ben bebeğimin çamaşırları için roxy kullanıyorum uygun fiyatlı temiz ürün eritip döküyorum şampuan dalin. Kullanıyorum bişey olmadı kızıma şimdiye kadar mustelayı öneriyorlar
En iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Üni baby yada Dalin bidr dalan marka vardı deterjanNasıl anlıcam bilmiyorum. Yüzündeki sivilce gibi şeyler neyden oluyor anlamıyorum dalindendir diye komili ye geçtim sebamed geçmeyi düşünüyorum onların yaptığına da emin değilim sağlıkocağına götürdüm krem verdi
Ben ebebegin deterjanini alıyorum çok memnunum şampuan da dalin yada uniEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Dalinden asla vazgeçmedim..Vazgeçmiyoruz...Bende onunla yıkanmışım..ÇocuklarımdaEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
İncia dan bana maya kokusu geliyor yaİncia kullanıyorum. Mustela kullandım ve bebeğimde baya kuruluk ciltte benek benek yapılar oluşmuştu ama şuan yokk
Hayır bana öyle gelmedi hatta diğer lerinden kimyasal koku alıyorum o yüzden kullanmıyorumİncia dan bana maya kokusu geliyor ya
Siz aldınız mı
Dermatolog arkadaşım mustela önerdi. Saçını ve vücudunu onunla yıkıyorum. Egzamaları da geçti çok şükür 4yaşına giricek hala bunu kullanıyoruz. Bebek deterjanı olarak siveno kullandık yenidoğduğunda ama malesef bütçe olarak bana uymadığı için ve pek yetiştremediiim için bizimkilerle normal deterjanla yıkadım sonrasındaEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Mustela temız ıcerı degıl ama. Nasıl onerdi bılmemDermatolog arkadaşım mustela önerdi. Saçını ve vücudunu onunla yıkıyorum. Egzamaları da geçti çok şükür 4yaşına giricek hala bunu kullanıyoruz. Bebek deterjanı olarak siveno kullandık yenidoğduğunda ama malesef bütçe olarak bana uymadığı için ve pek yetiştremediiim için bizimkilerle normal deterjanla yıkadım sonrasında
Bebek şampuanı hipp çamaşır deterjanı olarak duru sabun granülEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi