- 1 Eylül 2021
- 4.726
- 17.938
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni doğan bebeğe şampuan kullanmayın derim ben amerıkada oturuyorum burda herkes 3 aya kadar kesınlıkle birsey sürmüyorlar bebeklerine,ince bir el bezi gibi havlu gibi bez parçası ile bebeklerini silme gibi heryerlerini siliyorlar islatıyorlar ben birkez şahit oldum öğrenmek adına çok doğru buldum cildi için bu gerekliymiş genede siz bilirsiniz en doğal ürün varmıdır bilemem,fazla olarak kalan anne sütlerini bebeklerine vermiyorlar suratlarına sürüyorlar yada bebeklerının vücutlarında bırsey çıkınca oralara sürüyorlar ben bebeğim olursa sanırım bunlardan gördüklerimi uygulayacağım hem de masrafsız ve en saf en sağlıklı haliyle büyütmeye çalışıyorlarEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Hala sütünüz varsa sürün geçer gördüm şahit oldumNasıl anlıcam bilmiyorum. Yüzündeki sivilce gibi şeyler neyden oluyor anlamıyorum dalindendir diye komili ye geçtim sebamed geçmeyi düşünüyorum onların yaptığına da emin değilim sağlıkocağına götürdüm krem verdi
Yenidoğan iken mustela avokadolu olan şampuanı kullandım , sonra Ecowell devam ettim şimdi ise Pureseed kullanıyorum. Genel olarak hepsinden memnunum.En iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
EcowellEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Ben iki cocugumdada Dalin kulandim açıkcasi içeriği temiz bitkisel olan markalarada güvenmiyorum Dalin le bir sorun yaşamadık ki çocuklarım alerjik bir bünyeye sahip deterjan olarakta 1 yaşa kadar beyaz sabunla yıkadım elde sonra da normal çamaşır makinesinde devamEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Deterjan siveno, şampuan mustelaEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
dalinEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
DalinEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Merhaba ben bebeğimin çamaşırları için roxy kullanıyorum uygun fiyatlı temiz ürün eritip döküyorum şampuan dalin. Kullanıyorum bişey olmadı kızıma şimdiye kadar mustelayı öneriyorlarEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Bu arada kendim de dalin kullanıyorumİlk doğduğunda oğlum mustela aldım. Konak yaptı. Şimdi Dalin şampuan. Deterjan için Baby me kullanıyordum ama değiştirdim şimdi siveno deterjan aldım. Çok kirli olunca çamaşır sodası ve sirke kullanıyorum. Bu arada bebek için değil kendimiz için. Astım olduğum için çoğu şey alerji yapıyor bana.