Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yaşından sonra dalin kullandık, Bubchen de kullanılabilirEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Ben yeşil anne kullandım çok memnundum bereketliydiEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
En iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisimeraba
Ben bebek şampuanı kullanmadım ilk zamanlarında doğal sabun kullandım şu anda uni baby kullanıyorumEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
penetan kullanıyorum bebeğime şampuan ve vücut nemlendiricisi olarak. deterjanı da unı baby çok memnunum bebeğim allerjik bünyeli olduğu için sadece bu iki ürün iyi geldi tavsiye ederimEn iyi bebek şampuanı ve bebek deterjanı hangisi siz hangisini kullanıyorsunuz. Yeni doğan için en uygun hangisi
Teşekkür ederim benim bebeğimde alerjik çıktı toza kıla tüye tozsuz ortam nasıl olacak anlamadım temizlense de toz hep var. Ben duru granul kullanıyorum deterjanı. Şampuan da sebamedpenetan kullanıyorum bebeğime şampuan ve vücut nemlendiricisi olarak. deterjanı da unı baby çok memnunum bebeğim allerjik bünyeli olduğu için sadece bu iki ürün iyi geldi tavsiye ederim
Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun. Bende şuan şampuan sebamed deterjandan duru granul sabun kullanıyorumşampuan doğduğunda mustela almıştım sonra eyüp sabri tuncer çocuk olana geçtik deterjan da depreme kadar (1,5 yaş) çamaşırlarını dalan sabun tozuyla ayrı yıkıyordum depremden sonra evde ne kullanırsam onla yıkamaya başladım