Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
bu arada nilim corbani simdi yaptim aman Allahim bu nasil bi lezzetdir ellerine emegine saglik

denemene sevindim canim..afiyet olsun..hazir corbadan farksiz hemde ev yapimi ..ertesi gun undan dolayi biraz koyulanma oluyor blendirdan gecirip isittimi ayni kivam geri geliyor gerci bizde pek ertesi gune kalmaz seven cok olunca

denemene sevindim canim..afiyet olsun..hazir corbadan farksiz hemde ev yapimi ..ertesi gun undan dolayi biraz koyulanma oluyor blendirdan gecirip isittimi ayni kivam geri geliyor gerci bizde pek ertesi gune kalmaz seven cok olunca

bizde de kalmicaktir eminim
ben daha cok kizima yaptigim icin acili yapmadim bi de acili olsa kimbilir nasil olur

Ben çorbadan sonra Ara Sıcaklar,Aparatifler diyorum tabikide

Bende sizin gibi düşünüyorum, sıcaklardan devam edilse güzel olur

ben tatlı isterim:)
hatta sadece kabak tatlısı yapsın herkes:))))

Sen bunu yazmamış, bende okumamış olayım, hatta benim okumam sorun değil, tatlı kralı okumasın, muneeeeee editörleri bir kontrol et dedirtmeyelim
Bence sen tatlı kategorisinde yarışma, beceremiyorsun zaten, hem 1. belli

bu arada nilim corbani simdi yaptim aman Allahim bu nasil bi lezzetdir ellerine emegine saglik

azerinnn,
bir ara çorbanızla ilgili soracaklarım var, herkese birşeyler soracağım aslında ama işlerden fırsat bulamadım ki, hepinizin çorbasını deneyeceğim tek tek, sizin çorbanız değişik geldi, özellikle pancar konması ilgimi çekti, pancarı birtek turşu olarak tükettiğimden çorbada görünce şaşırdım.

Hazır yazmaya başlamışken, gerçekten hepinizin ellerine sağlık, emek vermişsiniz, vakit ayırmışsınız, sunum için özenmişsiniz, önemli olan da bu zaten, emek ve çabalarınız. Ayrıca bu yarışma güzel geçti, çok saygın bir yarışma olmasında sizlerin katkısı büyük.

Yarışmayı önemsediğiniz, bir yandan rakip olurken bir yandan birbirinize destek ve sahip çıktığınız için teşekkür ederim.
Yüreklerinizin güzelliğine sağlık...

ben pancarlı kek yapıyorum ayrıca kavurup üstüne sarımsaklı yoğurtta döküyorum mis denemelisin mune abla

cok heyecanli!! heran dengeler degisebilir elossa sessiz ve derinden ilerliyor

keçinin gözlerindeki albenisi yeter :)))))))))
şaka bi yana yok canım ya,tıngır mıngır gidiyorum işte ufaktan:)

Son düzenleme:

tabi ne zaman isterseniz

vay elossa 51, safahat 59

1. arkadaşım sonraki aşama tatlı olsun mu

yok vazgeçtim mezeler salatalar olsun

evet salata meze olsun bunu yazınca ağzım tatlıdan daha çok sulandı

vay elossa 51, safahat 59

1. arkadaşım sonraki aşama tatlı olsun mu

yok vazgeçtim mezeler salatalar olsun

evet salata meze olsun bunu yazınca ağzım tatlıdan daha çok sulandı

valla ben herşeye ayak uydurucam,kategori ne olursa olsun canım:)
(ama gönlüm tatlıdan yana şu an için)

bu çorbaları benden başka deneyen ve resim ekleyen olmadığı için bende eklemiyorum işte sizde ekleseniz daha güzel olcaktı bu topik

bu çorbaları benden başka deneyen ve resim ekleyen olmadığı için bende eklemiyorum işte sizde ekleseniz daha güzel olcaktı bu topik

aslında nillimin çorbasını yapmak istiyorum ben ama misafir gelecek bikaç güne onlara yapim diyorum

katılmayan arkadaşlarımızda katılsınlar,katılım ne kadar çok olursa eğlencenin hazzı o kadar güzel olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…